Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~37~

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna dimineata,

Pfiu, ce vreme..Oare cand vine primavara? Si pe mine ma deprima urata asta de vreme, mai ales dimineata cand ma trezesc...

Vicky, ma bucur ca sunteti bine!Sa ai grija de tine in continuare!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna fetelor!

Am venit si eu la o cafea cu voi de acasa, deoarece mi-am luat 2 zile de CO ca sa ma mai odihnesc.
Fluturash sper ca esti mai bine acum. Te astept cu noutati.
In weekend am montat patutul (o sa pun si poze curand) si am fost la Cora unde am cumparat pentru bebe: termometru baie, termometru corp ci cap flexibil, trusa unghiute, set perie si pieptan, aspirator nazal manual si betisoare urechi cu opritor. De acum, trebuie sa ne apucam sa taiem de pe lista cu cele necesare, deoarece ce azi am intrat in luna a 7-a.
Mai am o dilema la care vreau sa ma ajutati si anume aparatorile pentru patutul din lemn - ar trebui sa fie gen perne cum sunt acestea ( http://www.lacopii.ro/set-lenjerie-4-piese-patut-copil-bertoni.html) sau ca o mini salteluta cum e aceasta ( http://www.lacopii.ro/lenjerie-patut-4-piese-cei-7-pitici-bebedeco.html)???

Si la noi ploua si e urat, ceea ma enerveaza maxim, poate totusi o sa vina si la noi primavara.

Va pup si s-aveti o zi si o saptamana usoara!

happy 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Buna dimineata! Ms pt raspunsuri , am anuntat la gradi ca nu mergem nici sapt asta, dna educatoare a zis ca ma anunta daca apare vreun caz de varicela la grupa in timpul asta.
Iris , eu am avut aparatori de la bertoni cum e in primul link, dar cum spuneam fetita mea cand a inceput sa se foiasca a dat cu capul in partea din fata pe care nu poti pune aparatori ca sa o vezi si sa te vada , si n-a mai stat in patut. La alte prietene ai caror copii au stat mult timp in patutul de lemn am vazut aparatori tip salteluta cum e in al 2 lea link si cred ca sunt mai bune, protejeaza mai bine. Alea de la bertoni is umflate asa , dar f moi te cufunzi in ele.
La noi e f urat afara, frig si ceata ma deprima. Am inceput cu visele urate si eu , si am obs ca ma trezeste bebelusa din somn cand am cosmaruri. Pt mine e ceva nou sa o simt noaptea , la Bianca n-am patit. Am visat-o si pe asta mica azi-noapte , cum o alaptam si pe urma ca eram la mare si ne balaceam toate 3 fetele era asa grasuna si dragalasa si eu nu stiam cum o cheama...sotul tot amana sa alegem un nume si cred ca ma streseaza chestia asta!
Sa avem o zi si o sapt buna !

Mami de Bianca 07.05.2008 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Iris aparatorile noastre au fost din acelea subtiri ,nu stiu cum sunt cele groase ,acum tot asa vreau (noi le-am dat pe cele de la D) dar vreau sa fie dehusabile ,cele vechi nu erau si le spalam la mana ,nu s-au stricat ,dar trebuia un pic de atentie cand le speli si storci de apa .
Sa stapaniti sanatosi noile achizitii !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Buna dimi dragelor,

Si eu mai intarziata ca de obicei la cafea . Normal ca am stat azi noapte iar o ora cu ochii in tavan si cand am adormit mai bine a sunat ceasul sa ne trezim. Am stat vreo 45 minute degeaba la Posta ca am vrut sa trimit un colet, dar nu am pus bine .

Vremea asta ma termina , in weekend la tara am stat numai in casa din cauza vremii . In rest am dormit, mama ne-a rasfatat si a fost tare bine. I-am adus si pe ei aici, diseara ii avem "invitati" la masa , aseara au fost la frate-meu.

flafi bine ca ai rez cu planul de urgenta, dar sa dea Dzeu sa nu fie cazul sa apelati la el si bebe sa vina sanatos la 37 sapt

Bubu_ruza bine ai venit

Vicky sanatate multa, sa fie totul bine!

Madd11ee felicitari pt vesti bune

Fluturash cum te mai simti astazi?

Criulica distractie placuta si stai linistita ca nu are ce sa-i faca rau lui bebe

In rest va pe toate si hai cu primavara!!!!

24 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna fetelor!

Vio, draga mea, deci suntem consatence claaar! . Super!

Fetelor, ce stiti despre tensiunea arteriala in sarcina? Mi-am luat-o in weekend (sambata si duminica) si am avut 13/8 in ambele zile. Mi se pare ciudat pentru ca inainte de sarcina eu aveam si sub 10 cateodata. Am tot citit pe net si cica ingrijorator devine cand creste tensiunea la peste 14/9. Dar totusi...
Pulsul il aveam sambata 120 (muuult zic eu...mai ales ca eram relaxata,acasa), si duminica 90.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Buna dimineata si eu la pranz!
Aparatori am avut... unele cam ca in primul link dar mai subtiri. Eu le-am bagat la masina si n-am observat modificari.
In rest, dimineata am donat multe flacoane de sange pentru analize de virus hepatic B.. functie de rezultate vedem daca ma lasa doctora sa alaptez sau nu. Sper sa fie bine totusi.
Intre timp trebuie sa ma hotarasc intr-o zi sa-i fac si baiatului analize... Initial am zis sa-l iau cu mine dar azi dimineata m-am razgandit; era cam greu sa am grija si de el mai ales ca nu stiam exact cat dureaza (am fost la spital).
In rest toate bune si frumoase: treaba fac cu portia... cate putin si apoi pauza. In weekend am bucatarit cu Radu... am facut negresa si placinta cu branza. Ii place mult joaca cu faina... spre disperarea mea. Si uite asa trecut weekendul. Cam repede...
Eu sunt in parametri: dorm destul de bine, fara contractii... bebe e destul de activ deci n-am motive de ingrijorare deocamdata.

Sunt la serviciu si n-am nici un chef... e luni, afara e mohorat... as dormita in pat cu niste ceai... Dar... hai sa ne castigam banii, nu?
Carmen333, te inteleg ca nu vrei medical... nici eu n-as vrea. Totusi cred ca se va rezolva cu progam redus. Mai intreaba la HR, nu renunta.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Am inceput sa imi fac calculele pentru concedii. Am sunat la HR si mi s-a zis ca din concediul de 29 zile la care am dreptul pe 1 an, voi avea dreptul la 10 zile, proportional cu perioada lucrata.
Deci, voi completa cu 2 saptamani de prenatal ca sa fiu acoperita pentru ultimele 4 saptamani, incepand cu 1 aprilie.

Raluca

S 31+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Raluca, pai cum au ajuns ei la 10 zile???
Vezi ca am mai avut cateva pagini discutii pe tema asta... concediul de maternitate (cele 126 zile =4 luni) trebuie incluse in calculul pentru zilele de concediu aferente acestui an.
Daca uita, le poti aduce aminte. Iris (parca) s-a luptat pe tema asta si a avut castig de cauza la HR.
Avem pe mailul comun si detalii legislative de sotul unei "colege" de aici.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Madd11 te rog din suflet sa-mi zici si mie unde a gasit bluzite cu mesaje ca eu am cautat o gramada, dar nimic.....pooop

25+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput