Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~37~
Raspunsuri - Pagina 20
Madd11ee spune:
Flafi..chiar ma uitam peste pozele de pe picassa si ma gandeam ca aduce cu a ta putin:) Poate e o idee mai tuguiata:)
Dr meu e si la CF2...eu doar cand vad cum arata spitalul de stat pe exterior ma apuca groaza..
23+
Iris1211 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doina_1984 Flafi, brandurile astea sunt si in Cta :(. Ma bucur ca sunteti bine amandoi. iris, imi place setul pe care ti l-ai luat. Transportul cat este? Deny, bafta la eco. Te asteptam cu vesti bune. _ Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 25s+ Filip Florian -------------------------- "Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant." |
Transportul e 17 ron, dar in cazul tau poti sa mergi la ei sa cumperi ca parca sunt din Cta din cate imi aduc aminte.
happy 28 + cu
duduta190578 spune:
Ati folosit careva Tantum verde?Nu stiu daca este permis ,ca as vrea sa ma dau in gat....se anunta o raceala!
28+
DenyAnd spune:
Am revenit fetele
Vestile, toate bune.
IR-urile toate trei "prefect" (citez pe dna ecograf), dr=0,57, st=0.47, omb=0,66. Nici un NOTCH.
Cervixul 3,9 cm.
Greutatea 1168g. Totul normal, mi-a zis ca fetita noastra e perfecta. A tot laudat-o , eu spuneam doar "Thanks to God" .
Numai ca nu este scris nicaieri ce varsta are bebitza dupa eco, scrie doar dupa UM. Cam hatri astia la dat info. Cat mi-e colul, asta eu am intrebat si insistat sa mi-l masoare, ca de altfel nu mi-l masura.
Minusul pt noi e ca am platit cam scump 190, mai mult ca data trecuta(azi am fost la alt ecografist). Dar lasa, important ca ne-am revazut bebitza si este bine. Am prins-o dormind, cred ca si sforaia, dar ecografista ne zicea ca bebitza vorbea cu noi, eu zic ca sforaia ca are cui sa-i semene. I-a placut mult fetisoara ei, tati deja mandru ca ii seamana leit, buzele lui, nasul lui...
Eu sunt bucuroasa, mai exact usurata, ca IR-urile sunt ok, colul la fel. Deci ASS-ul(aspenter) isi face treaba bine. Nu-mi ramane decat sa o contactez pe dr.U trimitandu-i datele si sa o intreb cum sa iau clexanele, daca pot brusc sa opresc aspenterul si sa incep direct 0,4 doza de clexane, sau trebuie treptat cu 0,2 si concomitent sa raresc ASS-ul. Practic mi-a mai ramas o saptamana si intru in 28s si incep cu injectiile. Off ce emotii cu injectiile astea, prima data le iau.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
26+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
lillyas spune:
Felicitari pentru rezultatele bune la eco!
Mie mi-a spus ca bebita mea, la 1157 de grame are greutatea unui bebe de 28 de saptamani si 2 zile.
28+
DenyAnd spune:
Lily, arata tortul. Eu nu am asa talent. Dar voi incerca intro zi sa ma "joc" prin bucatarie sa vedem ce-o iesi, am salvat la preferate reteta data de tine.
Iris, si mie imi place ce ai comandat. As vrea si eu sa fac comanda, dar nu cred ca se poate(transport pana in Viena?).
Bifez si eu arsuri, ca remediu bag seminte de floarea soarelui prajite .
Crema/ulei pe burtica, de cand zic sa ma apuc si eu si tot o aman. Din cand in cand ma mananca pielea de la burtica. Treb sa-mi cumpar neaparat sa ma dau si eu.
Am uitat ce mai vroiam sa scriu
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
27+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
Cosmy spune:
si de la noi!
Am avut un sfarsit de saptamana tare agitat: Daria a facut o viroza destul de urata care-a debutat cu febra foarte mare...deci va imaginati urmarea:nopti nedormite si monitorizat febra copilei.
Acum e ceva mai bine, dar inca mai sta pe-acasa(mi-a spus invatatoarea ca-s iesiti din circulatie 7 copii, toti cu aceleasi simptome).
Ieri am fost si-am facut si eco la inima-din fericire nu s-a confirmat diagnosticul de stenoza aortica si-s tare incantata
La capitolul vesti bune trebuie sa ma laud c-am intrat in posesia patut+lenjerie, carut+scoica si masa de infasat (astea toate sunt de la prietena mea), iar astazi mi-a sosit cadita comandata pe net(verde brotacel)
Va pup si ma apuc sa citesc din urma!
29+Anastasia
simcri spune:
Hellie tensiunea maxima acceptata este pana la 140/90 de acolo este considerata ca hipertensiune arteriala medie si trebuie supravegheata, daca ai un aparat acasa pentru 3-4 zile masoara tensiunea dimineata la pranz si seara si vezi o medie, 13/8 poate a fost doar un puseu, o crestere dupa un efort, nu stiu daca in Romania se face, dar exista o masuratoare cu un aparat Holter pentru 24 de ore, adica iti pune un tensiometru la purtator si pentru o zi inregistreaza toate valorile tensionale indiferent de activitate, repaus, somn si se face o medie si atunci se vede daca exista o problema cu tensiunea sau nu.
Duduta poti folosi tantum verde, este ok, sper sa reusesti sa scapid e raceala
Flafi ma bucur ca bebe e bine
Deny felicitari pentru rezultatele bune si pentru printesa voinica, cu clexane intri cu 0.4 si opresti aspenter, in mod normal tratamentul cu alte medicamente care influenteaza hemostaza trebuie oprit inaintea administrarii injectiilor, nu este recomandat asociere cu acid acetilsalicilic, AINS...dar depinde de la caz la caz, vezi ce zice hematologul, si daca ai avea posibilitatea sa le faca o asistenta ar fi foarte bine, cel putin la inceput pana faci un pic de antrenament pentru ca se face doar subcutanat. In plus inainte de inceperea injectiilor trebuie sa faci analize in special plachetele, sa nu uiti sa intrebi medicul daca si tu si mai ales cat de des trebuie sa le verifici, eu la pacientii cu injectii le dau analize saptamanal plachete si formula sanguina, pentru ca daca numarul plachetelor scade trebuie sa ajustam doza de injectie. Nu stiu exact sa spun daca si tu trebuie sa faci la fel sau nu.
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lillyas Felicitari pentru rezultatele bune la eco! Mie mi-a spus ca bebita mea, la 1157 de grame are greutatea unui bebe de 28 de saptamani si 2 zile. 28+ |
Aha, inseamna ca si a mea e mai mare decat UM Cam cu o saptamana si.
Maine implinim 27s
Multumesc si la celelalte fete
Vreau sa ma bucur pt voi toate, sa avem vesti numai bune, si bebeii nostri sa stea cumintei in burtici pana la termen.
Da, bebitza lui Vicky? Si bebitzul lui Flafi? Toti bebeii
toate burticile
Hai ca ma pun sa fac un capitol nou.
27+ cu