Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
bubulina2401 spune:
Neata fetelor!
Si eu ma epilez cu ceara complet, mi se pare mai igienic...cu lama am incercat la inceputul sarcinii ca nu apucasem sa ma duc la cosmetica si m-am taiat de vreo 2 ori...asa ca prefer ceara. Eu ma fac cam la 3-4 saptamani ca sa nu creasca foarte mult ca apoi doare mai tare.
Dana, imi pare rau ca nu iti merge apa...stiu cum e ca si eu stau la casa...
pupici
18+ de
diana_popa27 spune:
Paula daca ametesti numai la ridicat e posibil sa fie scadere brusca de tensiune (Hipotensiune posturala)... daca e asta remediul e sa nu te mai ridici brusc sa ii dai timp corpului sa se obisnuiasca cu noua pozitie verticala.
Legat de epilat vad ca sunt singura care sunt Yeti. Nu am mai fost la salon de frica contractiilor (pe mine inca ma doare de plesnesc) si am incercat si cu aparatul pe picioare si mi s-a aprut ca doare in primul trimestru si am renuntat. De cand sunt insarcinata ma fac exclusiv cu lama peste tot..am zis ca si daca se intareste parul si ies din sarcina ca un porc spinos am timp sa il raresc dupa. Si daca ma fac cu lama eu las ceva par pe acolo ... un petec.. frezat si aranjat ca daca nu las ma irit tare cand incepe sa creasca si mi se pare mai rau. Nu s-a plans doctorul :D
20+
viitoare mamica de
Medeea
Sweety4u spune:
Va multumesc pentru incurajari! Va tin la curent
Bobitza, si eu am fost la 6 sedinte de epilat cu SPL la axila, dar fara rezultat. Pe la finalul sedintelor s-a vazut o rarire usoara (nici macar la jumatate), iar dupa putin timp si-a revenit la "padurea initiala" Daca am vazut ca rezultatul nu este dupa cum imi ziceau ei la 6 sedinte, nu am mai continuat ca sa platesc degeaba...
17
doxy spune:
Eu la sub brat si pe picioare (pana sus) ma fac cu lama. Cu epilatorul ma fac doar vara ca sa fie perfect mai mult timp. De la lama creste in 3-4 zile (sa fie vizibil) dar am parul deschis la culoare si e destul de rar. Asa ca ma fac o data pe saptamana cu lama.
In schimb pubian, e jale. Nu bag lama nu din cauza ca s-ar ingrosa firul de par ci din cauza ca dupa 1 zi incep niste mancarimi groaznice, nu ma pot abtine de la scarpinat si ma irit toata, apoi dupa 2 zile incepe sa ma inghimpe sa ma jeneze, sa bag iar lama nu pot din cauza iritatiilor, pfuuu e groaznic. De aia "acolo" ma fac doar cu ceara. Mi s-a mai intamplat si mie sa nu fiu "pregatita" la control, asta este...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 20+ Letitia
unidanad spune:
Fetele parca zicea cineva ca si-a dat comanda de perna de gravida. Cum este? As vrea si eu sa cumpar dar nu stiu daca e chiar atat de buna! Ms
19+
Dana
MariaBcf spune:
Mi-a mi-a interzis Dr epilatul cu ceara pana la 20 saptamani( am noroc ca nu sunt paroasa) , pe picioare ma fac cam la doua luni , daca as avea rabdare l-as putea lua si cu pensata asa e de rar.
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica Am vazut in Auchan perini de gravide. viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd |
Daaa???? Eu stau gard in gard cu Auchan-ul si nu am vazut?! Nu se poa' Ma duc azi sa verific
Ms de pont
14 +
Bobitza_85 spune:
Doamne, am asa de mult de lucru si nu am cheeef deloc
...
Fac ce fac si arunc un ochi sa vad ce ati mai scris Numai la Primavara, floricele, balerini, carucioare imi sta mintea
Zici ca sunt dusa...
14 +