Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

hello fetele,

si eu tot cu ceara si total..eu sunt bruneta la baza si se vede fiecare firisor altfel. eu am primit mai de mult aparat de epilay cu ceara si ma fac singura pe picioare si pe maini. doar pt inghinal merg la salon.

ele, stai linistita, si eu am burtica mai mica decat a ta!

dana, eu am perna de gravida si mi se pare super comoda pt burtica. eu chiar o recomand, desi nu o folosesc in fiecare zi. dar cand nu-mi gasesc locul in pat ms afund in ea si imediat se potoleste si burtica.

oxana, acum si taierea motului se face la restaurant??

sweety bafta la tt!!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Ma tin sa va intreb ceva si uit mereu...

Voi purtati tocuri?

Mie mi-a zis dr cand eram la inceput cu sarcina si aveam acel hematom sa port doar incaltari calduroase, fara toc si am ramas setata pe aceasta idee...

Ulterior nu am mai intrebat daca s-a ridicat interdictia si am ramas tot cu UGG-urile...dar deja m-am plictisit de ele.Noroc ca am mai multe perechi, dar chiar si asa, vreau si eu un toculet, ceva

Voi ce ziceti?

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Delia se face la local ca acasa e mai complicat. Si eu i-am facut lui Rares serbarea de un an (cu taiere de mot) intr-un local dragut. Nu din cauza fitelor, ci al comoditatii, numai noi, parintii, socrii, nasii si cativa invitati si deja e problema de spatiu. Daca ai mai multi prieteni nu poti pe unul sa inviti si pe altul ba.
E clar ca la local de ajunge mai scump (de asta ziceam sa dau si banuti) dar eu de ex. i-am facut lui Rares petrecere doar la 1 an si poate ii mai fac la 18 ani.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 20+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Alexandra eu am renuntat la tocuri imediat cum am aflat de sarcina.
Am cazut pe gheata cu un an in urma si acum mi-e frica sa ma risc.
Dar de cateva zile bazai , ca am o rochie faina care nu merge fara tocuri.

La 7 azi am morfo. Cica dureaza intre 60-90 min.

Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani

Mergi la inceput

Bobitza eu pana mai ieri am fost pe tocuri si la problemele mele cu spatele, ce sa zic...
Dar am un sot de 1,90 si eu doar 1,62. Nu mai spun ca uraste (patologic ) incaltamintea pe talpa dreapta, pantalonii, sapcile si tot felul de modernisme (gen pantaloni cu turul lasat ) la femei. De asta nici nu am asa ceva in casa. Acum am trecut pe cizme pe talpa dreapta din cauza coloanei care a inceput sa ma doara, le aveam din prima sarcina.
Pana mai ieri conduceam cu tocuri cui de 12 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

am uitat sa va pov ce am facut ieri. am adoptat un catelus pt la curte la ai mei :-) ultima data cand am fost am avut surpriza neplacuta sa aflu ca Haiduc, catelul nostru, a traversat strada printr-un loc nepermis :-( m-am jelit vreo 2 zile..asa ca ne+am gandit sa adoptam unul si sa il ducem la curte. ieri am gasit un pufulete alb cu negruu cam rablagit, dar f grasut - il gasise cineva batut intr-un container, l-a depatazitat, vaccinat , dar nu putea sa il tina. asa ca de aseaa pana sambata avem un nou locatar, foarte jucaus si cam needucat, dar caraghios foc. eu nu prea pun mana pe el, mi-e frica pt bebe, dar ma distreaza tare cum se joaca :-)

16+

Mergi la inceput

Ele, bafta multa! Nu ziceai ca ai pe 27 morfologia?
Unde fac eu morfo dureaza in jur de 60 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Oxana, merci!
Era pe 21 , stabilita cu 3 sapt in urma.

Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Bobitza eu am mai purtat tocuri. Foarte rar e drept si am incercat s anu exagerez cu ele. Mie Dr nu mi-a zis nimic legat de tocuri , am renuntat la ele dupa ce am citit prostii pe net. Daca porti tocuri mai mici si mai solide pe o perioada scurta de timp nu cred ca e o problema . Sunt f multe gravide care poarta pana la o varsta avansata a sarcinii. Nu cred ca m-as incumeta sa port totusi in ultimul trimestru .. cred ca iti rupe coloana o pereche de tocuri in perioada aia.
Apropo de incaltaminte mi-a zis o prietena ca ei i-a spus un medic sa renunte si la balerini din cauza ca nu au talpa deloc pt postura. Sa poarte incaltaminte cu putina talpa. Eu ma gandesc ca e vb de coloana si de presiunea la care e ea supusa in timpul sarcinii.

20+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Noi nu putem sa ne luam catel sau pisica (nici nu sunt mare amatoare) caci calatorim des si nu as avea cu cine sa-l las. Ma gandeam la Rares ca ar fi frumos sa aiba un catel, dar vad ca nici pe el nu prea il impresioneaza...

Mergi la inceput