Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
doxy spune:
Suntem invitati la o petrecere si nu stiu ce sa fac sa mergem sau nu... E o taiere de mot, oare cat tre sa pun pe masa? Aveti idee?
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 20+ Letitia
doxy spune:
Am probat dimineata vreo cateva rochite de petreceri din garderoba si se pare ca imi vin, bine cu burta de rigoare in fata. Deci eu am cu ce sa ma imbrac. Ar trebui sa-i iau ceva lui Rares ca nu are nimic nou, mai de iesit.
Sweety4u spune:
Buna dmineata!
Eu ma epilez complet cu ceara. Asa m-am abisnuit de cativa ani. Inainte imi mai lasam si eu cate putin, in special cand ma faceam cu lama... Acum, fiecare se poate face cum ii place si cum se simte bine sau cum ii place si partenerului. Stiu ca la nastere se epileaza complet.
Legat de lichidul pierdut, de aseara nu mi-a mai curs nimic. Sper sa fie totul bine. Oricum ma duc la 14.30 la eco si triplu test. Va povestesc apoi ce mi-a zis doctorul.
O zi buna sa aveti!
17
Delia_Rodica spune:
Oxana taierea motului e la 1 an? La noi asta inseamna taierea motului. Si in acest caz se fac coduri simbolice copilului. Tinuta e in functie de locatie.
viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd
paula_m spune:
La noi nu se face taierea motului, nici baia nu stiu de a cata zi dupa botez...la noi e simplu.Botez si atat.
Intr-adevar stiu ca in sud, mai ales, nu stiu daca si in Moldova sunt o groaza de obiceiuri.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2
Bobitza_85 spune:
Neata gagicute frumoase!
Eu sunt mai hairy de fel dar e drept ca m-am facut cu lama cred ca din clasa a 6-a pana in anul 2 de facultate
Tin minte ca deja eram cu sotul meu de un an si ma vedea cat ma stresez cu epilatul...ma faceam cu lama la 2 zile si daca dadeam cu piciorul meu peste al lui se simtea oribil, intepam pur si simplu, asta dupa 2 zile de la ultima epilare.
Asa am decis sa ma fac cu ceara. La inceput simteam ca imi smulge creierii dar cu timpul, m-am mai obisnuit.
Acum am deja 7 ani de cand ma fac, dar am mai bagat lama din cand in cand.
Inghinal eu ma fac total pt ca asa imi place si e mai igienic in opinia mea.
Am fost la 3-4 sedinte de epilat cu SPL si degeaba...pe moment era superb...se rarise enorm, dar dupa cateva luni...ce sa vezi? parca era mai viguros
14 +
Bobitza_85 spune:
Sweety, nu te stresa! Sunt sigura ca va fi bine. Cred ca e doar o scurgere si atat!Oricum azi la 14 afli si iti iei o grija.
14 +
doxy spune:
Am uitat sa precizez ca face un an. Acum ca ati zis, mi-am dat seama ca in alte locuri se face si la 3 ani sau 3 luni etc.
Ca si cum ar veni e o zi de nastere, dara facandu-se la local, ma gandesc ca tre sa dau niste banuti ca sa acoperim meniul. M-am gandit la un 200 lei in plic si poate o jucarie ceva...
E si in alta localitate, mai avem cheltuieli cu deplasarea... de asta nu prea sunt eu hotarata...