Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
doxy spune:
Dana, tu te faci "acolo" singura cu ceara? Stiu ca ai curaj nu gluma...
Eu am inceput sa ma fac pubian cu ceara de prin 2005, pana atunci bagam lama, dar pentru ca ma jenam sa intreb la salon daca fac pubian. Mi-a zis intamplator o colega unde se face ea si am mers si eu acolo. De atunci ma fac numai la tipa asta sunt 7 ani deja, nu-mi mai este jena. Nici nu sunt o pudica de felul meu cand e vorba de doctori sau cosmeticiana, e meseria lor, e ceva natural. Sunt pudica in situatii anormale de ex. nu as putea niciodata sa fac sex sau chestii indecente intr-o padure, la mare, lift sau alte locuri exotice, chiar daca n-ar exista riscul sa fiu prinsa.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 20+ Letitia
unidanad spune:
Paula ma duc la cosmetica. Am diploma pentru cosmeticiana dar nu am curajul sa ma fac inghinal singura am auzit ca e destul de complicat . Nu vreau sa imi ramana vreo bucata de ceara pe care sa nu o pot scoate . Nu mai sunt fete care se fac cu ceara??? Parca si Bobitza se facea cu ceara. Mi se pare mult mai simplu. Pe picioare m-am mai facut singura cu aparatu dar pe pulpe in spate nu prea mai pot ca ma deranjeaza burtica.
19+
Dana
doxy spune:
Paula, ameteala stiu ca e de la anemie. Dar pot exista si alte cauze...
Si apropo de dureri de spate deja de doua zile ma trezesc cu o durere groaznica de coloana. Ma doare toata, de sus pana jos. Am renunta la tocuri, sunt cu cizme pe talpa dreapta.
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Paula ma duc la cosmetica. Am diploma pentru cosmeticiana dar nu am curajul sa ma fac inghinal singura am auzit ca e destul de complicat . Nu vreau sa imi ramana vreo bucata de ceara pe care sa nu o pot scoate . Nu mai sunt fete care se fac cu ceara??? Parca si Bobitza se facea cu ceara. Mi se pare mult mai simplu. Pe picioare m-am mai facut singura cu aparatu dar pe pulpe in spate nu prea mai pot ca ma deranjeaza burtica. 19+ Dana |
Si eu ma fac cu ceara inghinal, de vreo 8, 9 ani, dar nu singura. La cosmetica. Dar din mesajul tau asta reiesea ca te faci singura si vad ca asa a inteles si Oxana...
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2
doxy spune:
Fetelor, imi spune aseara educatoarea lui Rares ca el s-a laudat deja la toata gradinita ca o sa aiba o surioara pe care o s-o cheme Eva.
Deci, cainii latra caravana trece. El stie una si buna.
unidanad spune:
Offff fetele m-am trezit cu niste nervi !!! Mi sa stricat pompa de apa (stam la curte si nu avem inca apa curenta) si de marti seara nu imi merge apa. Trebuie sa vina niste oameni de la garantie sa o repare dar vad ca nu dau nici un semn. Ieri am fost la socramea si mi-am facut baie dar eu sunt disperata cu apa . Daca nu fac baie seara inainte sa ma culc ma trezesc cu nervi . Cred ca o sa ii sun si le zic vreo 2
19+
Dana
Delia_Rodica spune:
Buna dimineata
Betty draga eu sunt adepta epilatului complet, mi se pare mai usoara igiena. Dar am juns pe masa si neepilata luni . Am ajuns sa nu ma mai intereseze chiar asa de mult.
viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd
unidanad spune:
Inseamna ca nu m-am exprimat eu cum trebuie . Dupa cum v-am spus m-am trezit cu nervi si pana nu vin astia sa rezolve problema nu cred ca imi revin. Cum o repara ma bag la o baie luuungaaa( sper sa o repare si sa nu fie nevoie sa o inlocuiasca pt ca altfel cred ca mai stau o zii 2 fara apa )
19+
Dana
Delia_Rodica spune:
Paula ametelile se mai intampla sa fie si de la anemie.
Delia_Rodica spune:
Eu tot cu ceara ma fac, sunt 10 ani de cand folosesc ceara, merg la cosmetica. La subbrat ma fac singura cu aparatul si pana sa fiu insarcinata ma faceam si pe partea inferioara de picioare cu aparatul, acum nu ma pot indoi de burta, adica mi-e frica