Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
happy_ama spune:
Ca nu fusese scurgere de lichid. M-a urcat pe masa si m-a verificat. Totul e ok. La lichid se duce pe picior. Adica e foarte abundenta scurgerea, nu e asa, numai pe slip. Si eu atunci am patit dimineata, la primul shushu si am ajuns la dr abia la 18:30....
Happy_Ama 19+ si Eva
betty200 spune:
Buna seara fetelor vin si eu cu o intrebare mai rusinoasa dar asa baba cum sunt poate ma lamuriti voi cum e corect de facut: eu pentru ca n-am deloc par pe picioare, maini etc ma epilez extrem de rar si imi ajung cateva benzi din alea cu ceara ce se cumpara in cutie, la musatata tot asa f rar cu benzi speciale, n-am de mers la epilat (spre deosebire de fata care e o paroasa de n-ai vazut, trebuie sa merg cu ea lunar la cosmetica ca are par si deasupra genunchilor si putin pe burta si pe maini si n-avem ce face ...
Deci, avand in vedere ca in afara de zona inghinala nu prea am par necesit epilare foarte rar ce o execut in 2 minute la domiciliu iar al meu sot in cealalta zona insista sa las asa cum este, vreau sa va intreb voi cat epilati, radeti din zona impadurita? La medic n-am facut control pe masa deloc in sarcina asta nici eco intravaginala pt ca de la 5 saptamani a vazut abdominal tot ce avea de vazut medicul. Am mai ras asa putin din zona superioara cat cobor chilotul la eco abdominal. Acum avand in vedere ca sarcina creste si poate o sa necesit si control pe masa va intreb cat ar trebui sa rad din podoaba inghinala ca sa fiu in ordine? Tot, tot sau se lasa ceva si daca da unde? Scuzati indiscretia dar faceti va rog un pustiu de bine si raspundeti-mi sa nu ma fac de minune la doctor.
Sweety, am avut si eu recent teama asta cu lichidul, tot asa mi se umezea protejslipul foarte des, eu am pus si pe baza faptului ca sunt putin racita, tusesc si atunci pierd f f putina urina dar teama si intrebari mi-am pus si eu. M-am consolat stiind ca la amniocenteza se scot cate 20 ml de lichid iar dupa, in cateva ore, el deja se reface deci pierderea respectiva pe care noi o sesizam pe chilot e f f mica, probabil in jur de 1-2 ml (cantitate care uda destul de mult chilotul) asa ca nu cred ca are rost sa ne facem griji.
19+
bebitza
paula_m spune:
Betty, eu ma cam epilez de tot, doar deasupra imi lasa un pic de par...dar niciodata nu mi-am pus pb cum se fac altele...
Nu e ok sa pierzi deloc lichid amniotic, ca asta inseamna ca ai o fisura undeva, in uter nu intra si nu iese nimic, ca daca nu, exista risc de infectii...eu asa stiu, sper sa nu insel. Oricum, sunt la farmacii, niste teste de verificare daca e lichid amniotic sau urina. Nu mai stiu cum se numesc, parca amniosense...eu nu am folosit niciodaya, ca nu am avut nevoie, dar stiu de la fetele de la odisee de ele.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2
betty200 spune:
Multumesc mult Paula, deci ar cam trebui sa trec la ras si frezat ...
Eu de lichid am mai citit ca dupa amnio in 1% din cazuri e posibil sa fie mici pierderi dar in majoritatea cazurilor se opresc si totul intra in normal, cred ca o sa-mi iau niste teste sa vad cum e cu scurgerile ...dar daca e leucoree cum o diferentiaza de lichidul amniotic ca de urina banuiesc ca e mai usor de diferentiat de teste, mi-e ca mi-oi cumpara si din alea si m-oi panica mai rau ...
19+
bebitza
Ele spune:
Buna dimineata!
Sunt deja pe baricade, cu iaurtul la bord.
Cand ma odihnesc noaptea am asa o stare de biiine.
Paula si la Denisa burtica a fost mica pana la vreo 6 luni. Dupa am crescut (dupa parerea mea exagerat) ca retineam apa.
Referitor la muschi de pe abs, nu stiu ce sa zic..daca au vreo treaba sau nu cu burtica de sarcina. Efectele sportului facut dinainte de sarcina sper sa se vada dupa nastere.
Betty eu ma fac "cheala" . Nu o fi la moda, dar din amintirile de la prima sarcina, stiu ca doar la inceput de lasa cu freza. Daca ajungi la cezariana, indiferent de cum esti tu aranjata, infirmierile au grija sa nu mai ramana nici un fir nicaieri. Nici pe burta nici in alta locuri. Asta nu am inteles-o dar probabil doamnele de la internare , nu stiu ele ca tu sigur faci cezariana.
Swetty eu stiu la si Paula ca nu e bine sa pierzi lichid, dar nu ma pot pronunta ca sigur e lichid. Cel mai bine e sa te vada medicul.
Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani
happy_ama spune:
Neata, fetelor!
Betty, eu sunt total pentru...total! Mi se pare cel mai comod. Acum...doctorii...cred ca au vazut de la total la nimic...depinde cum ti-e tie confortabil...
O zi minunata va doresc!
Happy_Ama 19+ si Eva
unidanad spune:
Neata fetele !
Si eu ma epilez total si ma fac cu ceara. Nu renunt la ceara si nu am avut probleme dupa epilat cu contractii sau alte neplaceri. Stiu ca atunci cand mai creste burtica deja nu mai vezi si eu nu vreau sa apelez sub nici o forma la sot sau alte persoane.
In leg cu lichidul amnio si eu am scurgeri mai abundente dar nu cred sa fie lichid. Asa am de vreo luna dar am citit ca este normal. Cand ma duc la doctor o intreb pe doctora
19+
Dana
doxy spune:
Buna dimineata! Vin si eu la cafea.
Amalia, felicitari pentru bebelusi! O sa fie frumos si cu doua fetite. Ele se vor juca impreuna si vor fi de nedespartit.
Elena si eu am arsuri, nu chiar zilnic dar destul de des. Uneori e foarte urat, simt din stomac pana in gat. La Rares tare m-au chinuit.
Ama eu inca nu am inceput cu caldurile, dar tin minte ca la sarcina cu Rares prin luna 7 eram de groaza, ma sufocam, era in toiul iernii si nu-l lasam pe sot sa puna caldura, cred ca aveam 18 grade in casa . Statea saracul infofolit si zgribulit.
Betty, eu ma fac cheala, dar pentru sot ca asa-i place. La dr. nu m-am gandit...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 20+ Letitia
paula_m spune:
Neata
Dana, tu te faci singura cu ceara inghinal? Si ce o sa faci cand iti va creste burta, daca nu vrei sa apelezi la terte persoane?
Eu ametesc rau cand ma ridic...nu stiti ce lipsa de vitamine indica acest lucru? Cred ca chiar ar tb sa incep sa iau vitamine, asa-i?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2