Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Da Olimp, si eu mi-am comandat!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

hihi..o las afara toata ziua, in carut...sa auda muzica catelului care latra toata ziua.

Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ele daca o sa latre catelul nu mai trebuie sa-i pui cantecele pentru copii

stefania multumesc

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Ele, am aceeasi pb. cu burtica. Bine, eu am si 14 saptamani, deci mai mica decat tine, dar se cunoaste f. putin, iar ca si conformatie seamana cu a ta. Am fost la un botez duminica, iar cei care nu ma vazusera inca insarcinata dar stiau, au fost cam dezamagiti, ca nu prea mi se cunostea deloc burtica. Cand stau acasa, toata ziua ma uit in oglinda si ma masor din toate unghiurile, dar parca sunt usor balonata in burtica si atat.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

http://www.youtube.com/watch?v=QWWI6o_-ay0

amalia tsakoniati
20+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

fetelor, azi-noapte si astazi am avut o scurgere de parca as fi facut pipi pe mine... Se pote pierde lichid amniotic la 16-17 sapt? a mai patit cineva asta? n-am avut nicio problema cu colul sau placenta. chiar si sambata am facut eco si totul era f bine... Nu stiu ce sa inteleg. Maine ma duc sa fac si triplu test si eco

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Elena, pai muschii tai de la abdomen nu permit uterului sa-si faca de cap...eu asa cred. La Denisa cum ai fost ?

Eu am niste dureri de spate seara infioratoare...voi cum stati? Oare de la ce?

Asta sunt patratelele de la o paturica si am mai facut una albastra, dar nu gasesc nici o poza finalizata. Acum tb sa-i fac si la bb2 una.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Paula si eudureri de spate mai ales ieri noapte medicul meu a zis din cauza greutati si a burti nu mai avem stanilitate trage burta in fata coloana

amalia tsakoniati
20+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Sweety, mie dr mi-a spus ca pierderea de lichid e semnificativa. Adica te uzi pe pulpa piciorului. Daca ai udat numai slipul e cel mai probabil leucoree. Si la mine e abundenta. Acum 3 sapt si ceva am ajuns si eu de urgenta la dr. cu sperietura asta

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Happy Ama, tie ce ti-a zis dr? sper ca e ok daca merg maine la 14.30 la dr

17

Mergi la inceput