Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (36)
Raspunsuri - Pagina 4
amaliaro spune:
Paula ce piticot frumos ai sa iti traiasca
amalia tsakoniati
20+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
happy_ama spune:
Olimp, eu am noroc ca sotul meu este de fel calduros. Iarna umbla cu tricou si geaca si de invelit la somn nu se pune problema niciodata. Dar nu stiu ce o sa facem la vara...
Eu mi-am comandat aparat de la emag. Astept sa vina maine poimaine
Happy_Ama 19+ si Eva
Ele spune:
Apar si eu pe seara.
Ama dupa ce ai pus pozele cu rochita, m-am dus in toaleta la job si m-am pozat (se vedea ca am un chef de munca fantastic). Dar abia acum am avut timp sa urc pozele. Deci ..am poza cu burtica la jumatea drumului. Dupa parerea mea e modesta..fata de frumusetile voastre.
Chiar am impresia ca a mea e cea mai mica..si candva ziceam ca e mare. Probabil nu aveam cu ce sa o compar.
Aveti vreuna dintre voi arsuri deja pe piept? La Denisa am avut in ultima luna..si nu are legatura cu parul..ca a fost cheala.
Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani
olimp spune:
happy si eu ma gandeam ce voi face la vara dar bine ca nu prindem prea multa vara cu bebelinele in burtica
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
20 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
ele nu am deloc arsuri nici pe piept nici stomacale..ma bucur ca am scapat deocamdata sau de tot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
20 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Ele, buna idee, nu?! burtica
Olimp, oricum ar fi eu de-abia astept caldura!!! M-am saturat de cizme si haine peste haine!!
Happy_Ama 19+ si Eva
Delia_Rodica spune:
Olimp ma simt foarte bine, multumesc, doar patul ma deranjeaza
viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd
olimp spune:
happy asa este si mie mi-e sila sa ma tot imbrac in atatea zdrente si straturi ma simt ca un dobos , si eu astept vara din considerentul acesta si pe Ilinca binenteles
20 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Da, Ama, mai ales cand nu ai chef de munca...ai face orice extra.
Olimp cine stie ce ne mai asteapta de acum incolo.
Fetele, voi va plangeti de caldura. Eu stau intr-o casa saseaca unde vara , cand e canicula afara , am max 21 de grade. Ma gandesc ca o sa aduc bebita acasa si o sa trebuiasca sa dau drumul la caldura in iulie.
Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani
olimp spune:
delia inca putin si scapi si de pat , ai sa vezi ca la urmatoarea eco o sa fie lipita placenta de tot si scapi de tolaneala obligatorie
ele poate ea va fi mai calduroasa ca tine .., intadevar la casa e putin mai rece decat la apartamnet
20 + Ilinca
Ilinca