Burtici cu stelute de iulie-august 2013(35)
Raspunsuri - Pagina 20
happy_ama spune:
Maria, eu una am dat-o in insomnie. Ma trezesc si ma uit in tavan. Deja ma dor toate alea cand dorm...
Happy_Ama 19+ si Eva
MariaBcf spune:
Mie Med de fam mi se par inculti in anumite privinte( in 2011 am fost operata la un san , iar Dr de fam a vrut sa ma trimit#259; la munca dupa 7 zile , chiar daca aveam scrisoare medicala pt prelungire pana la 30 zile de la scoaterea firelor )
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+
MariaBcf spune:
Vecinul de sub mine e medic Pediatru , in privinta asta cred ca sunt norocoasa , mi-a si spus " tu fa un bebe ca apoi ma ocup eu de el , ii fac eu si prima baita"
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+
bubulina2401 spune:
Eu tocmai am cerut o adeverinta de salariat sa ma mut cu medicul de familie unde am si abonamentul de la servici, pentru ca imi era greu sa ma duc la medicul de familie.
18+ de
Delia_Rodica spune:
Eu sunt foarte multumita de medicul meu de fam., mai ales de cand l-am informt ca-s insarcinata. M-a invatat multe, mi-a facut un instructaj f util, incat nu am fost luta prin surprindere de unele schimbari. Mi-a explicat si cum e cu mancarea, cum e cu concediile si a insistat pe ele, sa apelez de cate ori e nevoie pt ca sanatatea mea si a lui bb e mai imp. Am avut o discutie lunga cu el si pt mine educativa si eu un medic tanar, max 42 de ani, zic eu.
viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd
Ele spune:
Nici eu nu am carnet de gravida. Dar stiu ca tre sa merg la dr de familie, sa ma ia in evidenta. Dupa care urmeaza concediile si toate care tb duse la munca sunt de la ei.
Nici mie nu imi plac, nu am incredere in ei...si nici nu imi plac cozile de usile lor.
Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro Buna burticute Venim si noi cu vesti avem bb1 305gr si 16.41cm bb2 315gr 17.29 cm pe 8 martie avem morfofetala si ieri ne a ametit putin nenea doctorul ca sa_ ar putea sa avem 2 fetite deci pe 8 aflam rezultatul final amalia tsakoniati 20+ DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota |
Felicitari, Amalia!!!!
14 +
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui happy_ama Betty, iti tinem pumnii! Nu de alta, dar mai aveti putin si chiar il aduceti direct acasa FUNNY: Apropos de cum iti joaca feste creierul, am uitat sa va spun ce am facut ieri. Imi vine sa intru in pamant numai cand imi amintesc. Deci vorbeam la telefon afara din birou, in preajma usii, cand, deodata, iese din birou seful sa se duca la o sedinta. Si eu vorbind la telefon cu sotul meu, ce fac?!?! Ii fac cu ochiul sefului!!Om la 50-60 de ani, care se poarta cu noi ca si cu copiii lui... Jur ca nu stiu ce a fost in capul meu si de ce am avut reactia asta. Sotul meu a ras de mine de m-a zapacit. ZIci ca sunt cu pluta Happy_Ama 19+ si Eva |
Happy, dupa un raport care mi-a luat 2 ore si mi-a terminat ochii, am citit mesajul tau si am ras copios
Si mie mi se intampla faze de-astea...eu i-am zis sefului odata "va pup" si nu obisnuiesc sa zic asa ceva...imi place sa pastrez distanta...el are 60 si si eu 20 si...
14 +
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui happy_ama Nu, Paula. Ce e ala?? Toate aveti? Happy_Ama 19+ si Eva |
Nici eu nu am. Dar am un dosar facut de mine (de fapt, 2: unul Medlife si unul de la spital :) si acolo pun absolut tot. Dar eu primesc mereu poze de la eco. 2D , 3D, 4D...
14 +