Burtici cu stelute de iulie-august 2013(35)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Paula, nu am fost nici macar o data. Nici nu stie inca. Trebuie?? Eu nu prea stiu ce formalitati am de facut

Cum se simte sughitul??

Happy_Ama 19+ si Eva

Pai concediile cine ti le da? Si trimiterile? Eu stiu ca e obligatoriu sa mergi lunar la dr de familie, sa te ia in evidenta ca esti gravida. Sunt singura care merge?

Sughitul il simt ca niste lovituri, miscari repetate in acelasi loc care se repeta la intervale regulate

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2

Paula, eu i-am dus dr de fam o adev ca sunt gravi in 8 sapt si atat.
Concediul mi-l da dr gineco.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Paula Felicitari pt examene ! Ma bucur ca am terminat cu ele !!!
Betty eu tot pt memoria exemplara de gravida am avut prob la al doilea examen.. nu imi mai aminteam lucruri elementare
Maria inca putin cu somnolenta. La mine dupa 14 sapt am inceput incet incet sa am mai multe zile bune decat proaste (si cu greturile si cu somnul)
Bobitza normal ca tin cu tine ! Si eu inca mai sper sa iasa inalta. A noastra nu are nici macar pe cine sa mosteneasca... noi amandoi suntem mici. Dar cu toate astea speranta moare ultima (poate seamana cu bunicul ..singurul din neam care trecea de 1.80m)
Ama imi faci pofta cu rochitele! Si scuze, nu stiu de ce am avut impresia ca ai fost la morfo . Eu pot sa merg sapt asta vineri sau martea viitoare (la 21 de sapt).

Eu merg la medicul de familie si ii duc rezultatele de la toate analizele. Si ma baga ea in fata de fiecare data cand ma vede . Nu are legatura cu varsta sarcinii ci cu faptul ca la DR la coada stau oameni raciti si bolnavi si sa nu iau ceva de acolo.
Nu avea carnete de gravida sa imi dea asa ca mi-a zis ca daca nici dr gine nu imi da sa iau un carnet -vocabular si or sa scrie si ea si Gine in el cu parafa. Eu ma gandeam ca poate o sa am nevoie daca ajung pe la urgente sau lesin pe strada sa am in permanenta istoricul .. tratamentul grupa sanguina etc la mine. Nici acum nu am facut nimic in sensul asta
Amalia felicitari!!!!

20+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Vai, Bobitza, inseamna ca ma intelegi Ce rusine, Doamne!!

Happy_Ama 19+ si Eva

Eu cred ca fazele de genul asta ne fac mai "umane"

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Diana, se merita!! Azi m-am simtit excelent
Nu am fost inca. As fi vrut eu! Abia pe 13 martie, la 22S jumatate

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca azi am fost din nou la Casa de Sanatate. Din fericire nu m-am mai enervat pt ca am plecat de acasa convinsa ca nu o sa rezolv mare lucru si asa a fost. Se pare ca nu ai nicio sansa sa stai de vb civilizat acolo...sa ti se explice una, alta.
In schimb, la plati, am dat peste o doamna, painea lui Dumnezeu. Mi-a cautat tot istoricul si a scos un raport cu toate platile facute, care sa evidentieze ca nu am datorii. O sa ma ajute mult acea hartie, ca nu mai au ce comenta.
Acum de cand au mutat platile legate de sanatate la ANAF, te alearga de colo-colo si nu sunt capabili sa te ajute nici macar cu informatii.

Mi-a zis nasa mea sa le dau mail si sa invoc legea 544 - care permite liberul acces la info publice- si in felul asta sunt obligati sa raspunda punctual la fiecare intrebare, in termen de 5 zile.
O sa incerc si asa!

Am scris toate astea ca poate mai e cineva in situatia mea si ii e de folos.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

stie cineva sa faca un nou capitol?

viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

incerc eu sa fac

amalia tsakoniati
20+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=177290

Mergi la inceput