Burtici cu stelute de iulie-august 2013(35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Eu am luat adeverinta ca sunt insarcinata de la medicul curant. Si pe cea pentru reducerea programului de lucru tot de la el...

Asta cu lovituri repetate la intervale egale am simtit si eu dar nu m-am gandit ca sughite. Ce draguuuuuutz!!!

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Betty, numai sa-mi zici, sa ma duc la cumparaturi de rochite sa sa-mi anunt sotul ca vom avea gemeni

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Nu am carnetul gravidei, mi-am facut un dosar cu tot ce se intampla si o agenda, cand plec pe undeva sun cu mine, cum a fost cazul nefericitului eveniment.

La medicul de familie merg ocazional pt orice intervine medical in viata mea, trebuie sa-mi stie istoricul, daca e ceva, el poate da referiri exascte. In general comunicam la tel si pe mail. Cand e cazul sa ma vada fizic imi spune. Concedii, bilete de trimitere etc mi le lasa la receptie, sa nu pierdem timp inutil. Eu l-am anuntat si cand m-am operat la ochi in ungaria, desi nu era musai.

viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Paula vezi ca ma tentezi din ce in ce mai tare, esti buna de lapte, te tin tziti? Singurul impediment ar fi saracul Raul ca e micut si vb ta "nici nu va stii ce l-a lovit", cu 2 ar fi deja prea mult pentru el si asta doar pentru a proteja ditamai progeniturile mele care ar fi cazul sa invete sa schimbe scutece si sa dea mancare la bebei, l varsta lor ma pot astepta de la o zi la alta sa ma anunte ca se insoara sau se marita

19+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

si eu ca si delia, pastrez leg cu dr de fam, mai ales ca e pediatra si e si f aproape de casa.
si la fel am un dosar xu toate analizele.nu am carnet d gravida.cum arata?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Despre miscatul lu bebe,eu acum il simt mai des si mai tare,cateodata chiar ma sperie cat de mult se misca.
Eu cu zat de cafea ma faceam si pentru firele care cresteau sub piele.

olimp stiu ca nu prea indicata crema,si jos este cam sensibila zona sa te faci cu crema. Cea mai buna este ceara,intradevar,eu am zis ca nu mai bag lama in veci,pana am ramas gravida.

Carnetul de gravida il am de la prima sarcina.Am fost la doctorita de familie cand am fost racita si atunci i-am spus ca sunt gravida,m-a intrebat de carnet de gravida si i-am zis ca am. In rest nu merg la doctorita de familie,o trimit pe soacramea dupa trimiteri sau retete compensate.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 19+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu nu ma duceam la dr de familie aproape niciodata, doar pt trimiteri, daca imi tb la ceva, si la vaccinuri la Raul. In rest, dr de familie nu l-a consultat niciodata pe copil, pt ca nu am incredere in ei, la fel ca si intr-un pediatru. E ca si cum m-as duce eu gravida la dr de familie pt ecografe, etc.
Ei nu au timp sa fie la curent cu toate studiile de pediatrie, si altele. Pt mine, pediatru e sfant. Dpmdv, nu inteleg utilitatea acestor dr de familie...

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Fetelor, mi s-a incordat asa in jurul buricului. parca sta sa pocneasca. Si daca imping ma doare-inteapa. Nu e prima data cand se intampla. Mai pateste cineva?

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Nici eu nu am carnet de gravida , la Med de familie m-am dus doar o data pt adeverinta pt medicina muncii.

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Fetelor au de 10 min m-am trezit , am dormit 2 ore ca lemnul , cum m-am pus asa m-am trezit . Oare cand trece somnolenta ?

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+

Mergi la inceput