Burtici cu stelute de iulie-august 2013(35)
Raspunsuri - Pagina 18
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_popa27 Buna fetelor, Felicitari celor cu vesti bune si celor cu vesti mai putin bune (va tinem pumnii sa iasa toate bine in final). Eu m-am stresat luni f tare sunt f emotiva la examene orale si am asteptat multe ore pana sa imi vina randul asa ca m-am stresat asteptand (eram si pe tocuri ca sa fie tacamul complet). Primul examen a fost perfect al doilea nu prea ...dar nu se pune problema de note. Doar ca prof. respectiva a tinut neaparat sa ne faca terfelita pe unii. Toata ziua dupa m-am simtit rau si am avut stari de lesin si a doua zi la fel. Mi-am luat tensiunea si o aveam 104 cu 66 nu stiu daca e mult sau putin in sarcina dar de obicei e mai mare. Am baut o cafeluta si mi-am revenit . M-a lovit Medeea incontinuu ca mi-a fost si mila de ea ca am stresat-o si pe ea. Bobitza e putin cam devreme sa iti zica cat o sa fie de inalta . Asa cum zice si Paula se vede aproximativ... dar mai tarziu putin si se calculeaza proportiile capului cu cele ale femurului . Dar la tine e inca devreme si BB nu are inca proportiile "finale" . Inca are capusorul mai mare si mainile mai mari si piciorutele mai mici . Abia la morfologia de trimestrul 2 e mai clar, cum a fost la Ama. Eu zic ca are toate sansele sa fie mai inaltuta. Te-o fi vazut pe tine mai mica. 20+ viitoare mamica de Medeea |
Diana, imi pare rau pt ca te-ai suparat! Pupam burtica sa fie linistita bebita Si eu ma resimt imediat dupa ce ma stresez/enervez dar din pacate suntem oameni si nu putem contracara asta tot timpul, oricat ne-am dori...
Legat de inaltime, asa, asa, tu tine cu mine, ca noi suntem amandoua micute si stim ce inseamna . La mine in familie ambii parinti sunt micuti si noi am iesit la fel. La sot, tatal are 1.83 si mama 1.60 si copiii au iesit amandoi inalti ca tatal.Asa ca, sanse exista, sperante, de asemenea
14 +
paula_m spune:
Cred ca Iliuta al meu (asa-i spun eu la bb2, in mintea mea, dar bineinteles ca nu am cum sa-i pun nume Ilie, dar pana ne hotaram la nume, il alint Iliuta), sughite. Ai vostri s-au pus pe sughitat?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui Delia_Rodica Felicitari Diana. Bobitza, n mai tin minte exact, tu erai cu sarcina toxica diagnosticata de dr? Cum mai e, au trecut greturile, sper ca doc s-a inselat cum sustineam noi viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd |
Rodica, Iubita, nu eram eu. Cred ca e vorba de Delia Timpau.
Si eu am greturi, dar am vomitat doar intr-o seara (e adevarat, de 4 ori), dar cred ca mi-a picat ceva rau. De asta am scapat, slava domnului.
te pup!
14 +
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui paula_m Am uitat, Happy, eu mi-am comandat 2 bluzite si o pereche de blugi. V-am zis ca eu nu pot purta rochite fara tocuri, pt ca am gleznele mai groase, si fara tocuri inalte, inalte sunt moarta... Diana, bine ca ai scapat!! Oare v-am zis ca mi-am luat si eu toate examenele si am scapat cu bine? Acum nu mai retin absolut nimic, imi spune cineva ceva si in urmatoarele 10 minute uit. Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2 |
Bravo, Paula!!! Ai scapat de stres
14 +
paula_m spune:
Happy, eu am. Am avut si la Raul, intotdeauna ma duc cu el, la orice control. Eu stiu ca dr de familie sunt obligati sa faca gravidelor. Apropo , voi mergeti lunar la dr de fam sa va ia in evidenta?
happy_ama spune:
Paula, nu am fost nici macar o data. Nici nu stie inca. Trebuie?? Eu nu prea stiu ce formalitati am de facut
Cum se simte sughitul??
Happy_Ama 19+ si Eva
paula_m spune:
citat din mesajul lui happy_ama Paula, nu am fost nici macar o data. Nici nu stie inca. Trebuie?? Eu nu prea stiu ce formalitati am de facut Cum se simte sughitul?? Happy_Ama 19+ si Eva |
Pai concediile cine ti le da? Si trimiterile? Eu stiu ca e obligatoriu sa mergi lunar la dr de familie, sa te ia in evidenta ca esti gravida. Sunt singura care merge?
Sughitul il simt ca niste lovituri, miscari repetate in acelasi loc care se repeta la intervale regulate
anca_toma spune:
eu nu am carnet de gravida , si nici nu am avut. La medicul de familie ma duc doar cand am de vizat un medical cam atat, in rest am anuntat si i-am trimis o copie dupa prima eco ca sa ma aibe iin evidenta, doar atat.
Despre sughitul lui bebe eu una chiar nu stiu cum se simte , am auzit dar cum Iancu a fost un mare puturos in burtica ca abea il simtem micanduse nici nu mai imi punem problema sa il aud cum sughite, dar acum asta mica face tumbe toata ziua, de sughit nu stiu ce ar trebi sa simt .
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 20+ Ilinca
Bobitza_85 spune:
Dragutele, eu teoretic azi am facut 14 sapt, dupa ultima menstr.Ieri la eco a zis dr ca am deja 14 s si 2 zile si sa tin cont de asta, ca asa se calculeaza, pt ca a fost ovulatia mai devreme cu 3 zile.
Voi ce ziceti, de care data sa tin cont cand numar sapt?
Mi-am facut acum progr pt morfo de trim 2, pe 8 Aprilie . Atunci sunt intre 21-22 sapt. E ok?
Voi cand ati facut-o?
14 +
paula_m spune:
Mie mi-a zis dr de familie ca tb sa ma duc in fiecare luna, dar nu am intrebat ce se intampla daca nu ma duc. Pe mine ginecologii m-au trimis la dr de fam si mi-au zis de carnetul de gravida.