Burtici cu stelute de iulie-august 2013(35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy, din punctul asta de vedere e mult mai fun la fetite! Rochite, bentite, pantofiori

Diana, Doxy, eu inca nu am facut morfo II. Abia la jumatatea lui martie! De-abia astept sa facem cunostinta cu bebita. Acum cred ca ne arata si mutrita si tot Masuratoarea aia a facut-o dr meu sa vada cum am crescut asa ...

Paula, Diana, felicitari! Ati scapat!!

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Nici nu stiu ce sa va zic,burtici dragute,ca pentru "buna dimineata" e prea tarziu

Sunt curioasa,cat de des se misca copilasul dintr-un loc in altul prin burtica? Azi am simtit pentru prima data cum misca,dintr-o pura intamplare ,ca eram cu mana pe burta,si am simtit un ghiont,dupa inca 2. De atunci va dati seama ca tot stateam cu mana pe burtica sa vad daca mai simt,si s-a tot sucit parca,prima data in partea dreapta,dupa stanga,si dupa iar dreapta.asta cam intr-o ora jumate asa. Ma gandesc ca altceva nu ar avea ce sa fie,ca s-au simtit ghionturi si atat,nu ca o contractie sau o intepatura.Dar oare la 17 saptamani nu e prea devreme sa simt la mana? Poate delirez eu si am impresia ca am simtit asta.

Bobitza felicitari pentru fetita !!! Si eu ma intrebam daca trebuie sa cerem noi o ecografie mai amanuntita sau ar trebui ei sa se preocupe de asta.Uf!

faith trust and pixie dust.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Multumesc
Oxana acum imi fac Doctoratul.
Delia timpanu era cea cu sarcina toxica.

20+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Paula felicitari, ai scapat. Raceala a trecut si ea?

viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna burticute
Venim si noi cu vesti avem bb1 305gr si 16.41cm bb2 315gr 17.29 cm pe 8 martie avem morfofetala si ieri ne a ametit putin nenea doctorul ca sa_ ar putea sa avem 2 fetite deci pe 8 aflam rezultatul final

amalia tsakoniati
20+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Helloooo ladies!
Eu azi fusei la vanatoare de apartamente. Am plecat la 8 si sa duc copilul la gradi si m-am intors doar ce. Daca ma vad aia de la medicina muncii nu ma mai spala toata apa Nilului. Putine, scumpe, neintretinute, zone proaste... depresia e maxima... cand ma mai gandesc si la mutat in sine si la plata anticipata a chiriei pe 2 luni ma ia cu friguri galbene. Inca n-am ajuns la nicio concluzie. Mi-e somn si nu pot inchide ochii ca mi se fac gandurile vraf in cap si tot asa. Revin cu info cand oi avea. Pupa pe toata lumea si citesc cat puc mai din umbra. Sunt prea vraiste popescu ca sa mai si ingaim ceva din tastatura.

Alina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Felicitari, Amalia!! Asteptam cu infrigurare sa aflam ce ascunde burtica ta

Fetelor, dar vad ca voua va tot spune greutatea aprox. Mie nu mi-a spus niciodata

Alina, iti tinem pumnii!

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alina, nu te prosti...pe noi cui ne lasi!!
Hai ca gasesti tu un apartament frumusel...cat sunt chiriile in Tulcea?
Lasa depresia deoparte, ca nu e buna, da?

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Doxy, gand la gand, m-a batut si pe mine respectivul gand sa las aparatul la vedere dar inainte de a pleca la munca l-am inchis regulamentar in dulapul cu cheie , maine e ziua cea mare pentru baiat, il invita taica-sau la KFC si o sa vorbeasca asa "ca-ntre barbati", m-a invitat si pe mine dar am zis pas . Eu o sa vad cum ma descurc cu fata.

Paula felicitari pentru examene, mare lucru ai prestat la ce memorie avem in perioada asta, ca exemplificare, am facut factura de sevicii unui clinici si am scris la data 07.06 2012 ... de unde oi fi scos data respectiva nu ma intrebati ca nu stiu, azi m-am prins cand trebuia sa le-o trimit scanata ... in contextul in care sunt de felul meu perfectionista, fixista si doar extrem de rar gresesc.

Amalia felicitari pentru 2x300 de grame, sunteti voinici deja.

Alina noi tot aici suntem cu sustinerea moralului, sa dea Domnul sa gasesti ca prin minune ceva convenabil chiar daca piata este proasta. Vezi ca eu cobesc cu folos cateodata.

19+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

buna!!!
fetelor care vreti aparat de ascultat bataile inimii incercati si pe okazii.ro , sunt aparate la mana a doua si sunt fff ok , ca na nu sunt super mult folosite.Eu am unul de la o prietena care a dat 80 de lei pe el si e ca nou.Ca si crema poti folosi si una normal de corp se aude perfect.
Eu una l-am folosit de 2 ori asa de curiozitate, nu prea ii vad utilitatea.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 20+ Ilinca

Mergi la inceput