Burtici cu stelute de iulie-august 2013(35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Betty, stii ca esti obligata sa ii spui si tu maine, ca daca afla ca frate-so stia dinaintea ei, iar ies scantei

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

felicitari fetelor pt masuratori si bebi rotofei .
Alina bafta la cautat casuta stiu ca e fff greu cu mutattul cu copil mic .

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 20+ Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Anca te cred si eu ca ai folosit aparatul doar de 2 ori daca ai avut un bebel mai energic dar eu cu "filfizoana" delicata e musai sa-i aud inima sa stau linistita, de miscat misca asa ca o vrabiuta, finut, delicat ... e adevarat ca ieri si azi ceva mai des parca dar la fel de finut de nu-mi dau sema daca imi imaginez sau chiar presteaza.

19+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Betty, iti tinem pumnii! Nu de alta, dar mai aveti putin si chiar il aduceti direct acasa

FUNNY: Apropos de cum iti joaca feste creierul, am uitat sa va spun ce am facut ieri. Imi vine sa intru in pamant numai cand imi amintesc. Deci vorbeam la telefon afara din birou, in preajma usii, cand, deodata, iese din birou seful sa se duca la o sedinta. Si eu vorbind la telefon cu sotul meu, ce fac?!?! Ii fac cu ochiul sefului!!Om la 50-60 de ani, care se poarta cu noi ca si cu copiii lui... Jur ca nu stiu ce a fost in capul meu si de ce am avut reactia asta. Sotul meu a ras de mine de m-a zapacit. ZIci ca sunt cu pluta

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Taci Paula ca iar mi se fenomenala varianta cu ascunsul bebitzei la tine (daca tot te-ai oferit...).
Deja evaluez potentialele pierderi (din autoritate parinteasca, privilegii etc), fata este de un pragmatism dus la extrem si profita de absolut orice situatie pentru a castiga (de la chestii materiale la facilitati cum sunt statul mai mult la calculator, tunsori, haine ...) asa ca ma astept la gauri serioase atat in buget cat si in autoritate dupa dezvaluirea marelui secret ... baiatul e mai sentimental deci cu el nu intrevad sa avem mari pierderi insa domnisoara imi ridica mari emotii.

19+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

da stiu betty cum e sa nu simti mogaldicea, asa am fost si eu la primul(puturos a mai fost) si chiar ma gandeam serios sa imi iau si eu asa ceva, tocmai de asta zicem ca poti lua unul la mana a doua care e mult mai ieftin si merita ,ca nou mi se pare fff scump . Acum nu mai am nevoie si l-am primit .

Bafta cu piticii tai mari , sigur o sa fie entuziasmati .Abea stept sa vad cum e.Lui Iancu eu tot ii spun dar el pricepe cat pricepe peretele ,deci am renuntat, astept sa se nasca si sa vada si el ce e aia bebe .

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 20+ Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ama, m-ai facut sa rad.
Saracu` seful tau, cu siguranta l-ai zapacit si pe el...

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 20+ Letitia

Mergi la inceput

Betty, deci tot baietii is aia mai sensibili, nu? Cel putin la noi in familie (eu si frate-meu cu 5 ani mai mic)asa e. Maica-mea ma acuza mereu ca sunt rece, in schimb frate-meu si acum la 27 ani sta numai in gatul ei.

Mergi la inceput

Anca, e micut inca... Dar cred ca de priceput tot pricepe el ceva. Acum cand Rares e mare imi dau seama cat de multe intelegea el atunci cand inca nu putea vorbi. Recunosc anumite mimici si reactii de acum pe care le facea si atunci in anumite situatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy, ce sa zic?! Saracul om e prea de treaba..a zambit...ce-o fi zis nu stiu...

Happy_Ama 19+ si Eva

Mergi la inceput