Burtici cu stelute de iulie-august 2013(35)
Raspunsuri - Pagina 14
Delia_Rodica spune:
Legat de inaltimea bb-ului. Noi suntem o familie de oameni mici de inaltime, atat in partea mamei cat si a tatalui. Fratele cel mic are 184 cm si ochi albastri cenusii (se schimba culoarea), s-a nimerit sa semene pe singurul om inalt din neam si ochi albastri, strabunicul
viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd
bubulina2401 spune:
Buna burticilor,
Si eu am aparatul pentru ascultatea batailor inimii, pana acum nu l-am folosit foarte des pentru ca scrie in principal de pe la 17-18 saptamani si mi se parea ca nu aud nimic.
El vine cu un tub mic de gel si trebuie sa-ti dai cu el( nu ca la ecografie ca altfel il termini din prima).
Hai ca in seara asta o sa-l ascult si va dau un feedback...ca acum am crescut si noi
18+ de
happy_ama spune:
Fetelor din Bucuresti, am mai gasit ceva: www.babyboomshow.ro/" target="_blank">BabyBoom
Happy_Ama 19+ si Eva
doxy spune:
Am inteles Rodica si mie mi se mai intampla dar nu foarte grav.
Eu sunt mica de statura am 1,62 si cei din familia mea la fel. Dar sotul are 1,90 desi nici ai lui nu sunt foarte inalti, noi faceam glume pe seama asta ca ai lui erau studenti cand l-au facut si ziceam ca nu se stie ce vecini aveau prin camin.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 20+ Letitia
doxy spune:
Ama, ce simpatica e fetita in rochita roz din spot, abia astept s-o imbrac si eu pe-a mea.
diana_popa27 spune:
Buna fetelor,
Felicitari celor cu vesti bune si celor cu vesti mai putin bune (va tinem pumnii sa iasa toate bine in final).
Eu m-am stresat luni f tare sunt f emotiva la examene orale si am asteptat multe ore pana sa imi vina randul asa ca m-am stresat asteptand (eram si pe tocuri ca sa fie tacamul complet). Primul examen a fost perfect al doilea nu prea ...dar nu se pune problema de note. Doar ca prof. respectiva a tinut neaparat sa ne faca terfelita pe unii. Toata ziua dupa m-am simtit rau si am avut stari de lesin si a doua zi la fel. Mi-am luat tensiunea si o aveam 104 cu 66 nu stiu daca e mult sau putin in sarcina dar de obicei e mai mare. Am baut o cafeluta si mi-am revenit .
M-a lovit Medeea incontinuu ca mi-a fost si mila de ea ca am stresat-o si pe ea.
Bobitza e putin cam devreme sa iti zica cat o sa fie de inalta . Asa cum zice si Paula se vede aproximativ... dar mai tarziu putin si se calculeaza proportiile capului cu cele ale femurului . Dar la tine e inca devreme si BB nu are inca proportiile "finale" . Inca are capusorul mai mare si mainile mai mari si piciorutele mai mici . Abia la morfologia de trimestrul 2 e mai clar, cum a fost la Ama.
Eu zic ca are toate sansele sa fie mai inaltuta. Te-o fi vazut pe tine mai mica.
20+
viitoare mamica de
Medeea
doxy spune:
Betty, ma gandeam acum la tine, ce-ar fi daca ai uita "din greseala" aparatul (pentru miscarile fetale) undeva la vedere sa-l vada toti.
doxy spune:
Diana felicitari pentru examenele luate, da-le incolo de note. Nu am retinut, tu faci master?
Delia_Rodica spune:
Felicitari Diana.
Bobitza, n mai tin minte exact, tu erai cu sarcina toxica diagnosticata de dr? Cum mai e, au trecut greturile, sper ca doc s-a inselat cum sustineam noi
viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd
paula_m spune:
Am uitat, Happy, eu mi-am comandat 2 bluzite si o pereche de blugi. V-am zis ca eu nu pot purta rochite fara tocuri, pt ca am gleznele mai groase, si fara tocuri inalte, inalte sunt moarta...
Diana, bine ca ai scapat!! Oare v-am zis ca mi-am luat si eu toate examenele si am scapat cu bine?
Acum nu mai retin absolut nimic, imi spune cineva ceva si in urmatoarele 10 minute uit.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2