Burtici cu stelute de iulie-august 2013(35)
Raspunsuri - Pagina 13
paula_m spune:
Salut!!
Si eu pe baricade, la munca, desi nu am nici cel mai mic chef...imi vine sa plec cat vad cu ochii...
Happy, frumoasa rochita.Azi ma duc si eu dupa pachetelul meu, aseara am gasit hartiuta de la posta.
Eu nu inteleg la ce va tb aparat de ascultat inima...dar nu misca bb? Am gasit si www.strollers.ro/Sisteme_De_Securitate/Sistem-Pentru-Ascultarea-Sunetelor-din-Burtica-Mamei_codeSM-02134.aspx" target="_blank">unul mai ieftin. Macar sa nu dati atatia bani. Mi-a sarit in ochi, ca sunt "frend" pe FB cu Strollers, si chiar zilele trecute l-am vazut. Nu-l cautam
Eu ieri m-am simtit f grea, deja mi-e greu sa ma dau jos din masina, sa ma aplec la papuci si din astea...si mi se pare ca respir destul de greu, ca si cum as avea o greutate pe piept. Voua nu vi se intampla? O fi din cauza racelii mele continue?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2
happy_ama spune:
Stefana, mie mi-a placut maxim ca poti inregistra!
Rochitele (si altele) le gasesti www.newlook.com/eu/shop/maternity_1920017" target="_blank">aici
Happy_Ama 19+ si Eva
Delia_Rodica spune:
Bobitza draga, important e ca e bine bebe. Inaltimea se rezolva prin sport
Buna ziua doamnelor
viitoare mamica de hocheist 16+ Lóránd
happy_ama spune:
Paula, te intelegem! Cheful lipseste cu desavarsire, adicatelea nu este!
Tu ce ti-ai luat?? Corioasa rau mi-s!
Eu imi comandasemn initial de la asos 2 fustite. Dar s-au pierdut...ca eu nu am primit nimic
Happy_Ama 19+ si Eva
Delia_Rodica spune:
Eu ma frec cu zat de cafea pt exfoliere, am foliculita si asa mai ajuta cat de cat
doxy spune:
Si eu respir greu, mai ales la urcat scari.
Ele mi-am amintit ca ziceai de constipatie, la fel patesc si eu, cand apare problema si stau pe wc simt o presiune puternica in vagin, zici ca acus il scap. Mi se face si frica. Banuiesc ca nu se pot intampla din astea?
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia
Letitia
doxy spune:
Bobitza, fetelor, se poate vedea de pe acuma cat de intalt va fi bebe?
Rodica, cum adica foliculita? Ma intereseaza subiectul.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia
Letitia
happy_ama spune:
Paula, si eu respir greu si obosesc imediat. Daca pun/scot o masina de rufe deja sunt ca dupa cross De aplecat trebuie sa ma aplec pe-o parte, nu direct in fata. Si chiar si atunci imi mai iau cate un sut de la piticania iubita cu personalitate
Doxy, nu stiu daca se poate sti. Imi amintesc ca aveam un coleg in generala care era f f mic. Si dupa clasa a 8-a a explodat odata. Acum e un vlajgan. Cred ca daca te uiti prin familie, poti sa intuiesti. Asa, la eco, cand a masurat-o acum pe minunica mea, avea varsta normala dupa capusor/stomacel etc. si o saptamana in plus dupa femur Dar la mine tot familionul e inalt. Singura mai micuta e soacra mea. Dar nu a avut sorti de izbanda la niciunul dintre baieti
Happy_Ama 19+ si Eva
paula_m spune:
Cred ca nimeni nu-ti poate spune exact cati cm va avea bb in inaltime la 18 ani, dar in fctie de lungimea femurului iti poti da seama daca va fi inalt sau mai scund.
De aceea se si masoara femurul. Mie mi-a zis dr ca inaltimea bb e si unul dintre markerii de Down, copii cu sindrom Down au piciorusele mai scurte.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2
Delia_Rodica spune:
Oxana, adica creste parul sub piele sub forma de bubite si sunt tare inestetice cand vrei sa iei o fusta/rochie :(. La aparat si ceara se face asta, dar depinde si de firul de par, sunt destule femei care fac , dar si destule care n-au probleme. Eu am firul gros, mama natura o fii crezut ca-s bait =))