Burtici cu stelute de iulie-august 2013(35)
Raspunsuri - Pagina 12
doxy spune:
Oanka, asa e habar nu am... Tata nasului nostru este preot in Basarabia si nevasta lui nu lucreaza e mereu acolo cu el, il ajuta cu una cu alta si nu stiu de ce m-am gandit ca o fi vreo regula ceva...
De fapt acum ca ai zis imi dau seama ca avem o cunostinta preot si nevasta lui preda la facultate...
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia
Letitia
doxy spune:
In alta ordine de idei (ca sa ma rup cumva de la gandurile neplacute) pe zi ce trece imi place tot mai mult numele Letitia, au fost si socrii in w-end si soacra-mii ii place si ei numele asa ca n-o sa avem discutii pe tema asta. Mama mea o zis ca nu-i place (ea vrea Otilia, Madalina) dar cu ea ma descurc, i-am zis ca o sa se obisnuiasca ca nici numele Rares nu i-a placut.
Letitia
happy_ama spune:
Stefana, multumim
Mi-am comandat si eu un aparat de-asta!! De-abia astept sa ascult si sa inregistrez!!
Happy_Ama 19+ si Eva
happy_ama spune:
Of, Doxy...E imposibil sa impaci pe toata lumea...Dar nici nu trebuie Cine o sa strige toata ziua dupa printesa, daca nu mami?!
Happy_Ama 19+ si Eva
Dedicut spune:
Oanka, ti-am scris mesaj.
Deci tu ai un copil....atunci mai bine ia pentru el concediu, se dau cate 14 zile odata si e platit 85% din brut si nu se retine decat CAS, si ala mic. Maxim 45 de zile pe an. Pe urma iei unul pentru tine, tot 14 zile. Partea proasta la noi cele care venim din concediu de crestere copil e ca ni se calculeaza concediul plecand de la cei 12 mil pe care-i luam pana acum, ala e considerat brutul, deci primim bani mai putini. Mai repeti figura o luna si aia e. Poti sa mergi si la Medicina Muncii dar sa te interesezi la cine trebuie sa mergi, de obicei e medicul care se ocupa de firma, in invatamant nu stiu la cine mergeti voi. Si il intrebi pe el de ce acte ai nevoie, ca se pare ca fiecare face dupa metoda lui, nu e valabil la toata lumea acelasi sistem.
Asta ca sa iei ceva mai multi bani. Pe mine m-a tinut o luna numai cu internarile sa le pun la dosar, pana imi aproba, daca imi aproba....mai vedem. In cel mai rau caz iau de boala obisnuita dar nu stiu la ce indemnizatie ajung. Asta e, oricum pentru ca nu mai am nici la ce job sa ma intorc nici nu o sa stau doi ani, pe la un an si putin ma apuc sa caut de lucru. In plus cu legea asta noua pierdem o luna ca trebuie sa stea tatal acasa, iar noi o sa renuntam la luna aia ca pierdem multi bani daca ia tata 12 mil.
doxy spune:
Si eu dupa un an o sa incep sa-mi caut de lucru, nu vreau sa stau 2 ani acasa.
Letitia
stefana0909 spune:
Pentru mamicile din Bucuresti...si nu numai, luna viitoare:
http://www.babyexpo.ro/
13+
stefana0909 spune:
Ama, mi-am comandat si eu aparatul! Se pare ca azi suntem puse pe achizitii. Mai scrie-mi si mie te rog link-ul de la rochite.
13+