Burtici cu stelute de iulie-august 2013(35)
Raspunsuri - Pagina 11
oanka80 spune:
neata!
Dedicut eu am avut streptococ b chiar la inceputul sarcinii, am luat zynat 7 zile prin saptamana 14-15, dupa 2 saptamani am repetat cultura de col si a iesit lipsa. sigur ne pune sa repetam analiza inainte de nastere. daca suntem purtatoare si atunci, nu avem voie sa nastem natural. cam asta mi-a explicat mie dr.
eu imi bat capul cu concediul meu, am nevoie de 2 luni intregi de concediu de risc, dr a zic ca imi da, e nevoie de dosare si aprobari pe la comisii? ca ma las pagubasa asa :((
am avut si eu un incident cu asistentul de la dr de familie, aveam programare facuta cu o saptamana inainte pt o trimitere, ajung acolo, full de oameni, si scris mare pe usa gravidele, urgentele, copiii au dreptul sa intre primii. ii zic asistentului ca sunt gravida si ca as indrazni sa intru in fata, la care asta imi raspunde sec: stati ca ceilalti la rand pt ca nu sunteti intr-o luna avansata si am stat frumos pe scaunel pret de 2 ore
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
18+
minune mica
doxy spune:
Ele, Betty, eu vreau sa-mi iau toate cele 126 de zile dupa nastere, caci optez pentru varianta de doi ani stat acasa. Astfel scurtez cu 4 luni perioada de 2 ani in care voi fi plafonata la 1200. Pana nasc voi lua salar (daca iau risc maternal sau concediu medical pt copil am inteles ca primesc chiar mai mult decat salarul)iar dupa nastere voi avea cele 126 zile bine platite cu 85% din brut. Apoi va ncepe perioada cu 1200.
Oricum la servici o sa fie super lejer, ca sa privesc partea plina a paharului vor fi 2 luni de stat degeaba practic, caci eu din martie trebuia sa incep activitatea de teren, dar acum pica. Fara rapoarte saptamanale, fara vizite la clienti (prin 6 judete) va fi lejer.
Pe sefi nu ma pot supara, sunt mai mult decat intelegatori, isi dau si ei seama ca platesc doua persoane degeaba pana inmai. Iar colegei mele (tinea secretariatul, magazia) i-a zis ca pana plec eu in mai daca nu-si gaseste o mai poate astepta 1-2 luni. Va dati seama ca in timpul asta noi nu facem nimic, ca nu are rost. Ei au renuntat la zona asta si practic la clientii de aici.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia
Letitia
happy_ama spune:
Ele, si pe mine ma doare aproape intr-una burtica, vag asa. No-spa e deja la ordinea zilei...Si inca nu mi-am crescut soriciul pe obraz sa ma duc sa ii spun sefului ca trebuie sa reduc programul...
Doxy, nu ai cum sa nu fii afectata Suntem alaturi de tine! Sufleteste macar. Din pacate oarecum, noi mamicile trebuie sa ne gandim mereu cum balansam cariera si familia...
Happy_Ama 19+ si Eva
oanka80 spune:
alina big hug, astia mici sunt mai puternici decat credem noi, aveti cum sa va mutati si sa ramaneti la aceiasi gradinita?
si eu m-am mutat in casa nou cand aveam 7 luni jumatate, si incet-incet ne-am asezat totul. acum ar fi mai greu cu maria, dar te vei adapta la situatie. sunt alaturi de tine cu gandul
18+
minune mica
doxy spune:
Ama merci! Fetelor, ma scuzati ca ma raportez numai la problema mea si am uitat sa va felicit pentru rezultate si vesti bune. Sincer am citit tot ce ati scris dar in paralel gandul meu zboara in alta parte si nu mai retin ce am mai citit, decat vag...
Letitia
doxy spune:
Oanka, tu lucrezi? Am inteles ca esti preoteaza si spre rusinea mea nu stiu cum e la voi, daca aveti voie sa lucrati sau nu.
De concediu nu stiu ce sa zic... o sa merg sa ma consult si eu cu drta mea de fam. Sau mai bine imi trimit sotul ca se topesc alea cand se duce barbat`meu pe la ele.
Letitia
oanka80 spune:
ama tare bine iti sade in noua rochita, de burtica ce sa mai spun? .
oxana nu te scuza, toate avem cate un stres pe care il spunem aici, de asta existam totusi, sa ne sustinem reciproc. bafta si tie sa se aseze lucrurile
18+
minune mica
stefana0909 spune:
Am mai gasit un aparat aici:
http://www.emag.ro/summer-infant-sistem-pentru-ascultarea-zgomotelor-fetale-sum-02134/pd/EDRKW0BBM/?ref=grid_p1_l1
13+
oanka80 spune:
oxanaaaaaa m-ai facut sa rad, ce daca sunt preoteasa? asta inseamna ca nu trebuie sa lucrez? :))))))))))))) sunt profesor la o scoala in tatarasi, dar sunt in concediu de crestere copil pana pe 1 martie. de pe 1 martie ar trebui sa lucrez fix 2 luni apoi sa intru in prenatal, ceea ce ar fi greu in special pt elevi, pleaca vechea profesoara, vina alta pt 2 luni, pleaca si asta si vine alta e harababura. directorul mi-a zis sa fac cumimi vine mie bine, daca vreau sa lucrez 2 luni bine, daca nu vreau iar bine, e painea lui Dumnezeu.
dar acum ma chinui sa inteleg ce trebuie sa fac sa nu umblu aiurea dupa hartii pt astea 2 ;luni de concediu. cu concediu de odihna la noi e nasol, nu se pot lua in timpul anului.
18+
minune mica
doxy spune:
Am vazut si eu pozele, foarte draguta rochita Ama! Si burtica!
Dana frumoasa mireasa ai fost! Sunteti asa de tineri!
Yvy, ca tie incepusem sa-ti criu ieri cand m-am terzit cu sefu la usa... bine ca nu a patit nimic pitica ta. Deci se poate? Ca tot citeam pe instructiuni (am in dormitor mobilier de la ikea) ca se recomanda prinderea de perete pentru siguranta copiilor si ma gandeam ca exagereaza astia...
Letitia