Burtici cu stelute de iulie-august 2013(35)
Raspunsuri - Pagina 10
MariaBcf spune:
Bety si pe mine ma tenteaza sa imi cumpar unul , am vazut ca au la Sensiblu . Tu de unde l-ai luat?
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+
stefana0909 spune:
'neata burtici! Si eu sunt interesata de aparat. Cred ca Betty nu se mai desprinde de aparat si nu are timp sa ne raspunda. Parca cineva isi comandase si o perna de graviduta. O fi ajuns?
13+
betty200 spune:
Buna dimineata fetelor!
Aparatul e un gen de stetoscop mai performant care amplifica f f tare sunetele, deocamdata sunt la inceput dar am reusit ieri de 2 ori sa-i numar bataile inimioarei, avea 140/minut. La mine e ceva mai greu ca am ceva grasime pe abdomen si pana prind pozitia, chiar si la instructiuni spune ca la mamicile mai grasute e posibil pana la 20 saptamani sa gaseasca mai greu dar dupa nu-i nici o problema. L-am com,andat pe net si a venit in 2 zile, a costat cu taxe cui tot 213 ron.
Uite:
http://www.bebelusi-copii.ro/ProductDetails.aspx?ProductID=4548
19+
bebitza
Ele spune:
Betty asculti muzica bebitei?
eu sunt lenesa azi, nu am chef de munca...am chef de concediu sau altceva... care sa incarce cu energie.
Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani
happy_ama spune:
Neata, fetelor!
Am pus poze proaspete cu prima rochita imbracata! Acum vad diferenta de burtica intre saptamani...
Acum sorb cu nesat dintr-o cu
Va pup. Sa aveti o zi frumoasa!
Happy_Ama 19+ si EVA
Ele spune:
Ama se vede bine burtica.
Rochia iti vine foarte bine si arata super pe tine. Dar la voi e cald la munca sa inteleg .
La mine nu e chiar asa , imi tb maneca lunga mereu.
20 saptamani
happy_ama spune:
Multumesc, Ele!
Da, e destul de cald. Oricum, eu am inceput sa percep temperatura cu cateva grade in plus...Voua nu vi se intampla?
Happy_Ama 19+ si Eva
Ele spune:
Ama eu sunt o friguroasa, iar cand sunt obosita chiar daca nu e frig eu am frisoane.
Deja am baut un no-spa. Ma doare burta si "mitza biciclista".
Ma ridic cat pot de des dar degeaba. Statul in scaun nu e bun.
20 saptamani
doxy spune:
Buna dimineata! Am crezut ca o sa ma simt ma bine azi, dar se pare ca nu. N-am dormit bine nici noaptea. Nici sotul nu-i acasa.
Sunt surprinsa ca m-a afectat atat de mult vestea caci eu oricum intentionam cat timp stau in concediu sa-mi gasesc altceva. Aici aveam salar mic. Imi convenea foarte mult programul extra flexibil, v-am mai povestit eu, asta era job-ul perfect pentru crescut copii. Dar la un moment dat oricum iti pui si problema banilor. Acum ca mai vine unul numai pe gradinita lor privata as fi dat tot salarul...
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia
Letitia
MariaBcf spune:
Bety m-ai facut curioasa sa vad cum se aude , ma apucat de sunat la farmacii sa vad daca au pe stoc
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+