Fiv Turcia - 4
Capitole
Cap. 1 ; Cap. 2 ; Cap. 3
Lista clinici
Acibadem
http://www.acibademinternational.com/in_vitro.asp
http://www.acibadem.com.tr/ivf/ro/index.asp
Echipa este condusa de Prof. Dr. Tayfun Bagis.
FIV = 2400 EUR, IMSI = 250 EUR (IMSI si ICSI sunt incluse in pretul FIV si se face la alegerea Dr. si a embriologului), Crioprezervare pentru embrionii suplimentari = 500 EUR, TESE = 940 EUR, Micro-TESE = 915 EUR, FNA = 600 EUR.
Teste de preimplantare genetica: 750 EUR (5 probe pentru cromosomii 13,18,21,X,Y or 13,16,18,21,22), 1000 EUR ( 9 probe pentru cromosomii13,15,16,17,18, 21,22,X,Y), 750 EUR (pentru translocatii)
150 Euro - consultatie+ecografie preliminara FIV-ului (se poate opta si pentru FIV direct, fara consult prealabil); daca se face consulatatie preliminara, atunci se va deduce din costul final al procedurii
Protocol principal: 3 zile orgalutran, 6-10 zile de stimulare, ultimele zile din stimulare se foloseste iar Orgalutran. In ziua 2-3 va puteti prezenta la clinica pentru prima ecografie, apoi va puteti intoarce in tara, revenind la Istanbul in circa 5-7 zile, pentru restul protocolului.
Posibilitati de cazare in Istanbul, partea asiatica, oferite de clinica: Nova Hotel, Nippon, Hotel Timya, Byotell, The Bostanci Hotel, Asya Suits
Transportul aeroport-spital-hotel va fi asigurat pe toata perioada de sedere (15 zile), este asigurat de clinica si este gratuit.
Pentru cine are nevoie de traducator in lb romana, clinica ofera gratuit o traducatoare (in sensul ca intra in costul FIVului). Corespondenta se poarta prin email: semra.selim@acibadem.com.tr.
Date despre transferul embrionilor criogenati - FET
· Este necesar sa va prezentati la consultatie in a doua zi a ciclului menstrual
· Se va indica din partea domnului Dr. Tayfun Bagis un tratament pe baza de tablete (nu injectabil) pentru cresterea endometrului
· Perioada aproximativa a tratamentului este de 15 zile, perioada in care va puteti intoarce in tara insa va fi necesar sa va prezentati o data/saptamana la control.
· Costul aprox. al transferului este de 610 EUR (costul medicamentelor nu este inclus in aceasta suma).
Aspirante la FIV Turcia
vreau-bebel: 29,5 ani, sotul 31,5. Eu relativ ok, sotul OATS severa, aproape de azoo. Fiv 1 august 2012 dr.Tutunaru-nereusit, Fiv 2 februarie 2013 Dr. Tayfun, 8 martie anunt beta cat casa
Gravidute
Reusite depline
tamys - mami de gemeni Andrei si Maria - FIV1 - Genesys, negativ; FET primul test bhcg 131, al 2-lea in scadere...; FIV2 Genesys, negativ; FIV3 Polisano Sibiu, negativ; FIV4 Polisano Sibiu, negativ; FIV5 Istanbul Turcia POZITIV
Lorelai78: 34 ani,hidrosalpinx bilateral operat laparoscopic in iulie 2010 dr Ispasoiu,FIV1 cu scoaterea lichidului la punctie in martie 2011 cu dr Ispasoiu nereusit;laparoscopie pentru extirparea trompelor iulie 2011, FET1 dr Ispasoiu nereusit, FET2 dr Chicea nereusit, FIV2 reusit in Istanbul, Acibadem, dr Tayfun Bagis - Clara s-a nascut pe 30.11.2012
Raspunsuri
Hatice spune:
Nelay sa imi povestesti si mie, te rog, cum e cuendometrial injury.Cred ca voi avea si eu aceasi procedura, avand in vedere diagnosticul meu de RIF.
Ce impresii ai pana acum?
Mult noroc,
Te pup
Multumim Nanne.
nanne16 spune:
Cu placere!
Daca vrei, poti sa stergi mesajul de mai sus pe care l-ai pus si in capitolul trecut pana se inchide
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
nanne16 spune:
Acum nu mai poti ca este inchis
Nu-ti face probleme oricum!
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
floryma spune:
....am venit sa fac galerie lui vreau_bebel ...sa se lase cu cel mai frumos cadou primit "ever" de 8 a lui Martie...
Nelay si cristina, fetelor care mai sunteti in focuri toate gandurile de bine si reusita maxima va doresc....
tuturor un "big" ........
vreau_bebel spune:
Doamnelor anunt azi cea mai frumoasa zi de mult timp. Revin cu info imediat ce cobor in receptie sa am conexiune buna.
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
Eu 29,5 ani, relativ ok, sotul 31,5 ani, azoospermie obstructiva, CBAVD.
Fiv 1 august 2012 Bucuresti, dr. Tutunaru - o minciuna, nu avem cum sa obtinem gigei in ejaculat
FIV 2 - cel norocos - februarie 2013 Istanbul - Acibadem - Dr. Tayfun - Pe 8 martie anunt Beta Super Pozitiv
DOAMNE AJUTA-NE!
nanne16 spune:
bebel
Nanne
_
cristinaddr spune:
Vreau bebel ma bucur tate, tare mult pentru voi. Mi s a zburlit pielea cand am citit mesajul tau. Va pupam si va dorim numai fericire si in continuare.