Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~36~

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Elyana, ce dragut! Felicitari!

si al meu sot zilele trecute mi-a povestit de un documentar de la tv in care prezentau cazurile femeilor care nu stiau ca sunt insarcinate pana in momentul nasterii, cica procentul ar fi 1 la 2500. "Ce ar fi ca la urmatorul sa nu stim decat in ultima clipa?", mi-a zis.. cred ca nu prea apreciaza mofturile si toanele din perioada asta desi nu s-a plans niciodata..

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elyana

Am primit o veste suprinzatoare :D cumnata este si ea insarcinata (e al treilea pentru ea) si are DPN 18 iunie
Culmea e ca ea nu a stiut pana la sf lui ianuarie de sarcina, cica s-a simtit rau si a facut vreo 3 teste dar toate iesisera negative. Abia intr-o zi cand a ajuns iar la doctor, a pus-o acolo sa mai faca un test si a iesit pozitiv A aflat sexul ieri, de ziua ei (tot ) si ne-a anuntat surpriza

Si uite cum duci o sarcina jumatate de drum, fara stres, fiindca acolo ei nu fac ecograf din orice

21+ +

Draga Elyana, sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de toti baietoii care v-au "invadat" familia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Ciudat! Eu am banuit din primele 2-3 saptamani ca sunt gravida, desi n-aveam inca greturi. Cand mi-a intarziat menstruatia 2 zile am zis "Gata! Test scrie pe mine!" Si intuitia mea a avut dreptate

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

In cazul cumnatei mele, are antecedente, si la ceilalti doi copii a aflat dupa cateva luni (din cate am inteles, ca metoda de contraceptie foloseste injectia si teoretic nu ar trebui sa aiba menstruatie de aceea nu-si da seama )

Va multumesc

21+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Monik, nici nu am vazut ca te muti :). In ce zona? Cunosc bine Timisoara, am petrecut acolo ani buni si frumosi.
Cunosc blogul, are retete faine, dar la aspect las ade dorit. Na, sunt faine, dar nu profesioniste, asa mai home made. Eu de pe culinar am invatat sa lucrez cu pasta de zahar, imi iese, dar mai am totusi mult pana la perfectiune.
Pun o poza cu tortul Mayei de la 4 ani, Alba ca Zapada, si una cu primul meu tort imbracat in pasta, de la 3 ani, Castel.

Edit : ca sa precizez ca nu ma cred profesionista, dar ca trebuie sa plagiezi profesionisti sa ajugi la un rezultat cat de cat ....

Vicky, Printzesone and BB (29+)

Foarte frumoase torturile! Le-as manca din ochi!
Cum se ataseaza pozele?
Am facut si eu 2 tortulete imbracate in pasta de zahar, pentru nepoate si pentru cumnat.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elyana

In cazul cumnatei mele, are antecedente, si la ceilalti doi copii a aflat dupa cateva luni (din cate am inteles, ca metoda de contraceptie foloseste injectia si teoretic nu ar trebui sa aiba menstruatie de aceea nu-si da seama )

Va multumesc

21+ +

Elyana, sa fie sanatosi toti baietii din neam! Cumnata ta, daca vrea sa se opreasca la 3 se pare ca ar trebui sa schimbe metoda contraceptiva ...daca merge mai departe, cred ca injectia o sa o ajute iar.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Si eu facusem test la o saptamana dupa ce se prinsese (de nervi, cand am aflat de o prietena ca ramasese gravida contrar vointei ei) si mi-a iesit negativ.
Probabil am mai zis, dar va reamintesc ca noi asteptam acest bebe de 3 ani si deci, eram satula de cumparat si facut teste. Ba chiar mereu glumeam cu farmacista daca mi-a dat testul norocos.
Mie oricum mi se pare ciudat si acum sa zici ca nu-ti dai seama cand esti gravida, mai ales cand se duc la spital acuzand hernie sau mai stie ce si ele sunt gravide. Oare cand le facea burtica valuri ce credeau - ca face hernia valuri?
Eu aveam simptome, dar le-am negat pana intr-o zi cand durerile de sani si greata toata ziua m-au determinat sa-mi iau iarasi teste. Da,2 teste, ca i-am zis iar farmacistei ca vreau sa adun liniile :).
Elyana felicitari pentru sarcina cumnatei tale! Eu nu stiu cum e cu injectiile astea si poate de asta nici nu inteleg.
Oricum, sanatate sa fie.

happy 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Si mie mi se pare dubios ca pana la aprox 19-20 sapt sa nu simta ca misca bebe, mai ales ca nu e la prima sarcina.

Injectia cica e valabila pentru 6 luni iar cumnatica mea aparent uita sa numere lunile

Dar, sper sa aiba o sarcina usoara, ea se lupta si cu o anemie de cateva luni si pana acum ne tot spunea ca e fericita ca slabeste

21+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Lilyas, uite aici un topic despre galeria foto:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=174687&nm=Adaugare-galerie-la-mesaje-BETA

Merci fetelor pentru aprecieri. Sa stiti ca eu nu am un suflet de artist, dar chiar deloc. Eu sunt matematician :), asa ca citesc, citesc, apoi e geometrie curata. Aa si am nevoie de model :)). PAsta de zagar se lucreaza f usor, e ca o plastelina. Dupa ce ai lucrat o data cu ea o iubesti :).

Vicky, Printzesone and BB (29+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Felicitari pentru nepotel! Inca un pic si eram colege de odisee...
Si eu am o cunostinta care s-a dus la medic pentru alte problemesi a aflat ca e insarcinata in 6 luni.
Ma mai uitam si eu la emisiunea cu "nu stiam ca sunt insarcinata"... eu chiar cred ca e posibil.
Evident, sunt mai multi factori: nu te astepti sa ramai (din diverse motive), menstra neregulata sau menstra peste sarcina, pozitionarea cumva in interior a copilului... explica intr-o emisiune ca uterul trebuie sa fie intr-o anumita pozitie ca sa mascheze atat de mult...

Pentru prietenii mei a fost socant... sa afli ca peste 2-3 luni vine un bebe...

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 27+

Mergi la inceput