Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~36~
Raspunsuri - Pagina 9
mcoca spune:
Eliana, felicitari pentru nepotel! hehehe, se pare ca la voi e anul baietilor. E f bine ca vor fi prieteni cei mici.
Vicky, Printzesone and BB (29+)
doina_1984 spune:
Felicitari pt nepotel, Elyana!
Am uitat sa va zic de kg :(( am si eu 6-7 in plus ( dimineata, pe stomacul gol am 6 in plus). Problema este ca am o pofta teribila de dulce, orice fac ma gandesc doar la prajituri :(( Abia astept sa-mi fac analizele in martie sa vad cum e colesterolul.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 24s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
mcoca spune:
Fetelor am vesti proaste. Cal f scurt si deschis. Maine ma interneaza pt injectiile de maturare a plamanilor. Daca totul e ok imi dau drumul joi, si apoi monitoring acasa.
Ster sa mai stea macar 3 saptamani. Acum are 1,6 kg, mai mare cu 2 sapt
Vicky, Printzesone and BB (29+)
VIOIKA76 spune:
Elyana felicitari pentru nepotel !
Pe voi fetele care ati mai facut cezariana ,va sperie operatia dar pe mine care nu stiu ce-i aia ,ma terorizeaza numai gandul.Sper sa nu ajung sa fac ,ca eu cred ca de frica o sa-mi creasca tensiunea si dau in alte chestii.
Vicky ce mai ,esti talentata ,eu nu am avut curaj sa incerc pasta de zahar ,poate in viitor ,si mie imi place cum arata torturile imbracate cu pasta aceea.
Am si eu o intrebare :
Am vazut pe site ca mi-au iesit analizele de la secretie si toate sunt in regula din ce imi dau eu seama ,numai ca nu inteleg ce inseamna:
frecventi bacili Doderlein ? Stie cineva ce-or fi astia ?
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum28+
VIOIKA76 spune:
Vicky imi pare rau ! Ai grija mare de tine ,stai cat mai linistita !
Ma rog sa stea bebe acolo inca putin sa prinda puteri !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum28+
duduta190578 spune:
Maaaama ce torturi faine faceti mai fetelor,vrem retete,creme!
Hai sa ne gandim ce hainute ne trebuiesc pentru cand iesim din spital!
27+
lillyas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Fetelor am vesti proaste. Cal f scurt si deschis. Maine ma interneaza pt injectiile de maturare a plamanilor. Daca totul e ok imi dau drumul joi, si apoi monitoring acasa. Ster sa mai stea macar 3 saptamani. Acum are 1,6 kg, mai mare cu 2 sapt Vicky, Printzesone and BB (29+) |
Iti tin pumnii sa stea bebele la caldurica cat mai mult.
26+
doina_1984 spune:
Vicky, multa sanatate! Ma rog sa fie totul bine si sa mai stea ciresica la crescut! Dar ce s-a intamplat?
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 24s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
Iris1211 spune:
Vicky, multa sanatate tie si bebelului! Sa stai cumintica ca sa stea si bebe cat mai mult in burtica.
happy 27 + cu