Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~36~
Raspunsuri - Pagina 7
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui criulica Miche, multumim de filmulet! M-am uitat la mai multe si pare floare la ureche sa nasti natural. Nu stiu ce se intampla cu mine in timpul sarcinii dar abia astept momentul asta special, inainte eram extrem de speriata dar cred ca se secreta vreun hormon, cel putin la mine care ma face sa prefer naturalul. Deocamdata 25+ |
Am crezut ca sunt eu un caz atipic! Pe mine ma sperie de 1000x mai mult ideea de nastere prin cezariana decat nasterea naturala. Stiu ca majoritatea femeilor sunt speriate de durere Sper ca totul va fi ok in continuare si ca o sa pot sa nasc natural ... si voi fetelor care va doriti sa nasteti natural, la fel!
20+ cu
doina_1984 spune:
Monik, asa am vb cu sotul. Sa luam inca o caditza la fel pt ca pe asta inca o foloseste Matei si nu vreau sa stau in fiecare zi s-o spal cu spirt. Acum sunt pe telefon ca iti puneam o poza cu ea - e "ca pe vremea copilariei noastre" sa zic asa.
Am vazut si eu acel burete care se pune inauntrul dar la cat de putin dureaza baia cand sunt mici nu cred ca are rost sa-l iau, mai ales ca mi s-ar parea dificil sa-l sucesc de pe spate pe burta. Iar cand se face mai mare si incepe sa-i placa sa se joace in apa, deja va sta in fundulet.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 24s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
Kabecka spune:
Bai, si mie mi-e frica de cezariana, desi am mai trecut printr-una.Nici nu vreau sa vad filmulete ca mi-e ca fac vre-un atac pe acolo.
La prima nastere, nu am fost deloc panicata, mi s-a zis ca e mai ok cezariana in conditiile date si am acceptat fara sa ma gandesc prea mult.
Miche, tu de ce faci cezariana? Scuze, daca ai mai spus...
La capitolul cadita, noi am avut una clasica, gen ce povesteste Doina pe care am pus-o initial pe pat, apoi direct in cada mare. Asta pana a stat el binisor in picioare si l-am trecut direct in cada mare cu covoras d-ala antiderapant.
Baie cu el nu am facut niciodata, nici eu nici taica-su.
Vicky,bag de seama ca esti profesionista la torturi. Arata suuper, m-as incumeta si eu, dar mi se pare greut. Eu fac d-astea mai soft
Miche spune:
Pai sunt mai multe motive, nu stiu cu care sa incep.
Poate cu el mai important, in 2008 am avut tulpina hpv cu risc mare, apoi am fost bine, iar acum n-am mai facut tipajul hpv de vreo 3 ani.
Nici pap n-am mai facut de vreun an , i-am zis doctoritei ca ma simt prea bine si nu vreau sa-mi stric cheful.
Al doilea motiv ar fi varsta (40 anul asta) si diferenta mare intre sarcini -se zice ca uterul n-ar mai fi atat de flexibil..
Ma rog, nu e batut in cuie. Cand i-am zis doctoritei ca merg la yoga si inot mi-a zis razand: clar, tu te pregatesti pt nastere naturala !
Decizia o vom lua vazand si facand, in functie de evolutie. Daca totul decurge pt 'natural' nu ne opunem , dar mor de frica ca o sa nasc (iar) noaptea , si ...daca doc a mea nu vine?? ( pe doua tipe pe care le-am trimis la ea,le-a lasat balta chiar la nastere)
citat din mesajul lui Kabecka Bai, si mie mi-e frica de cezariana, desi am mai trecut printr-una.Nici nu vreau sa vad filmulete ca mi-e ca fac vre-un atac pe acolo. La prima nastere, nu am fost deloc panicata, mi s-a zis ca e mai ok cezariana in conditiile date si am acceptat fara sa ma gandesc prea mult. Miche, tu de ce faci cezariana? Scuze, daca ai mai spus... La capitolul cadita, noi am avut una clasica, gen ce povesteste Doina pe care am pus-o initial pe pat, apoi direct in cada mare. Asta pana a stat el binisor in picioare si l-am trecut direct in cada mare cu covoras d-ala antiderapant. Baie cu el nu am facut niciodata, nici eu nici taica-su. Vicky,bag de seama ca esti profesionista la torturi. Arata suuper, m-as incumeta si eu, dar mi se pare greut. Eu fac d-astea mai soft |
Miche 26+ si
Darius (26.11.2004)
paulinio spune:
Eu chiar vorbeam cu o colega de serviciu care are si ea o cezariana la activ... Parca mi-e mai greu la a doua, stiind ce ma asteapta.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 27+
Monik86 spune:
Na, ca tot veni vorba despre baita ...
http://www.reclamamascataatentie/bebelusi/baita/Trusa-pentru-baie-a-bebelusului-a490.html
Desi nu cred ca absolut toate produsele din articol sunt neaparat necesare.
20+ cu
duduta190578 spune:
Fetelor,cu toate am mai trecut si eu printr-o cezariana,tot imi este frica.De fapt imi este frica,pana sa ma vad trezita din anestezie,dupa nu mai conteaza ce dureri or fi.La noi se face totala,si asta imi cam da fiori.Azi am fost la doctoreaza de am luat CM,si in principiu mi-a spus ca pe la 38 sapt si vreo 2 zile va aparea micutul.Sa speram ca nu va fi nevoie mai devreme!
27+
Elyana spune:
Am primit o veste suprinzatoare :D cumnata este si ea insarcinata (e al treilea pentru ea) si are DPN 18 iunie
Culmea e ca ea nu a stiut pana la sf lui ianuarie de sarcina, cica s-a simtit rau si a facut vreo 3 teste dar toate iesisera negative. Abia intr-o zi cand a ajuns iar la doctor, a pus-o acolo sa mai faca un test si a iesit pozitiv A aflat sexul ieri, de ziua ei (tot ) si ne-a anuntat surpriza
Si uite cum duci o sarcina jumatate de drum, fara stres, fiindca acolo ei nu fac ecograf din orice
21+ +
Monik86 spune:
citat din mesajul lui Elyana Am primit o veste suprinzatoare :D cumnata este si ea insarcinata (e al treilea pentru ea) si are DPN 18 iunie Culmea e ca ea nu a stiut pana la sf lui ianuarie de sarcina, cica s-a simtit rau si a facut vreo 3 teste dar toate iesisera negative. Abia intr-o zi cand a ajuns iar la doctor, a pus-o acolo sa mai faca un test si a iesit pozitiv A aflat sexul ieri, de ziua ei (tot ) si ne-a anuntat surpriza Si uite cum duci o sarcina jumatate de drum, fara stres, fiindca acolo ei nu fac ecograf din orice 21+ + |
Felicitari! Nu vei fi doar mamica vei fi si matusica! Ii doresc multa sanatate, sarcina si nastere usoara cumnatei tale si tie bine inteles!
20+ cu