Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~36~

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Criulica, ai fost tare dragalasa cu alaptatul si planul
Mie, la Filantropia, mi-au "mufat-o" de 2 ori, dupa care s-a prins pitica singura ce are de facut

deiutza, super vestea, bravo!!!!

Bifam si noi la capitolul bebe agitat...in aceasta dimineata, in timp ce stateam in pat, am avut impresia ca mandra mea vrea sa-mi iasa prin buric, dupa care cred ca mi-a luat coastele la numarat

Ma uitam prin listuta si-am observat ca sunteti cateva care veti naste de Paste. Avand in vedere ca eu am nascut-o pe Daria intr-o sambata seara si era cam gol in spital in materie de cadre medicale, cred ca n-ar strica sa va intrebati medicii daca petrec sarbatorile pe-acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturashhh

Citat:
citat din mesajul lui Carmen1985

Am incercat si eu sa fac baita cu fetita cand a mai crescut. Nu prea e comod...trebuie sa ai pe sotul acasa sa te ajute musai. El mi-o aducea , ca eu trebuia sa fac dus inainte ( chiar si cu dus si cu pastratul lenjeriei tot am o problema cu cat de igienic e sa faci baie cu bb )apoi cand era gata ea la fel trebuia sa o scoata sotul ,apoi fuga sa ies si eu sa ma usuc ca sa o imbrac repede. Obositor!!!

Mami de Bianca 07.05.2008 si 22+

Eu partea asta cu cat de igienic este sa fac baie cu ea nu o inteleg...Daca a stat acolo inauntru la caldura atata timp si a iesit tot pe acolo...Da intr-adevar nu m-as apuca sa fac baie cu ea daca sunt la CM sau daca am vreo secretie ciudata, dar altfel...

23+ Ingrid Maria

[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"

Flturash, nu te supara, ceea ce-am vrut sa spun(cel putin eu), este ca noi, adultii, intram in contact cu tot felul de carcalaci(a se citi bacterii, virusi), cu care bebelusii in mod normal n-ar trebui sa intre in contact.Chiar daca noi suntem "clinic sanatoase", putem fi purtatoare de vreo dracie care sa-i faca rau puiului mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Neata si de la mine, dupa o dimineata furtunasa petrecuta cu Fluturash :).

Cu baita, sunt 100% de acord. Si noi am facut cu Maya mica, de cand avea 4 luni. De la 4 luni, aici copiii sunt acceptai la piscina (e o chestie cu vaccinurile, sa aiba ai doilea DTP). Pai daca poata sa meaga la piscina, cu 1000 de necunoscuti, noi am zis ca poate si cu noi. II placea f mult, pana nu i-a mai placut, ca avea chef de mai mult spatiu.

Vicky, Printzesone and BB (29+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Ceaiul de la amiaza il dau eu impreuna cu gaufre bio cu miere

Noi am experimentat deseori baita impreuna, cam dupa 2-3 luni.Sau eu sau sotul, faceam un dus rapid, apoi umpleam cada cu apa si il duceam eu pe Darius . Cand eu eram in apa, il puneam initial pe burta cu capul intre sanii mei, se juca cu ei, apoi lasam mai sus nivelul apei. Consuma mai mult timp, nu poti face asta zilnic, dar sunt niste clipe minunate (eu am si poze ) pe care abia le astept, iar !

Mergi la inceput

Ca tot ma intreb ce face domnisoara in burta , de-i atata agitatie, am gasit multe raspunsuri in documentarele din seria asta :

www.youtube.com/watch?v=C_XpwKhObTU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=C_XpwKhObTU

Fara sa stiu, la Darius am experimentat partea cu muzica ,( in speta Mozart si Vivaldi)

Vizionare placuta

Miche 26+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna ziua!

N-am reusit sa mai scriu de cateva zile :( dar v-am citit.

Felicitari pt rezultatele bune de la eco!

Monik, ma bucur ca v-ati gasit casuta!

Legat de subiectele care s-au discutat - caditza - noi avem una simpla, ieftina (17lei) si mare. Si acum face baie in ea - o pun in cada mare si el are loc suficient sa se joace. Cand era mic o aduceam in camera si o puneam pe pat.

Baie a facut de cateva ori impreuna cu tati si de mmuuulllttee ori in mare. :) ca doar stam la o aruncatura de bat :)

Colac pt gat nu avem, am trecut direct la cel normal.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 24s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Exact Cosmy , ca adulti putem fi purtatori de anumiti microbi care noua nu ne fac rau , dar copilului da, plus ca de unde stiu eu sigur ca sunt perfect sanatoasa ? eu una am hot ca cel mai bine e sa-i fac baie singurica.

Mami de Bianca 07.05.2008 si 22+

Mergi la inceput

Tocmai am vazut pe youtube cateva nasteri prin cezarine filmate in detaliu, si cred ca ma mai gandesc daca mai vreau

Poate totusi mai sunt viabila pentru inca o nastere naturala, ca in partea 10 a documentarului 'in pantecul mamei'

Miche 26+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Buna ziua!

N-am reusit sa mai scriu de cateva zile :( dar v-am citit.

Felicitari pt rezultatele bune de la eco!

Monik, ma bucur ca v-ati gasit casuta!

Legat de subiectele care s-au discutat - caditza - noi avem una simpla, ieftina (17lei) si mare. Si acum face baie in ea - o pun in cada mare si el are loc suficient sa se joace. Cand era mic o aduceam in camera si o puneam pe pat.

Baie a facut de cateva ori impreuna cu tati si de mmuuulllttee ori in mare. :) ca doar stam la o aruncatura de bat :)

Colac pt gat nu avem, am trecut direct la cel normal.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 24s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Multumesc Doina!
Si eu m-am gandit sa iau o cadita simpla mai mare si mai ieftina eventual sa iau cumpar un suport special pantru inceput si un covoras antiderapant pt mai incolo separat.
La bebe2 o sa folosesti aceasi metoda? Ca exact asa m-am gandit sa fac si eu.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Miche, multumim de filmulet! M-am uitat la mai multe si pare floare la ureche sa nasti natural. Nu stiu ce se intampla cu mine in timpul sarcinii dar abia astept momentul asta special, inainte eram extrem de speriata dar cred ca se secreta vreun hormon, cel putin la mine care ma face sa prefer naturalul. Deocamdata

25+

Mergi la inceput