Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~36~

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Ia uitati ce scaun misto de nasteri normale au astia la Regina Maria !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Elyana,
Bebeii tai poarta meciuri de acum in burtica. Sa vezi cand vor iesi cu nasul afara!

Citat:
citat din mesajul lui Elyana

Micheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce imi zici tu acolo

Am trait azi o experienta ca mi s-a mutat bebele de sus cu totul in dreapta de mi-a intarit burtica... apoi s-a razgandit si s-a mutat in stanga, mai finut de data asta

21+ +

27+

Mergi la inceput

Ia-ti o zi libera, mergi la un salon de masaj (sau la un centru unde se face masaj pt gravi) , asculta o muzica frumoasa, cumpara niste flori care-ti plac, intalneste-te cu o prietena vesla , care sa nu se planga de nimic si sa-mi spui daca tot asa te simti dupa...

Citat:
citat din mesajul lui Monik86

Eu una nu am chef de nimic, m-am saturat de frigul asta. Simt o starea de oboseala din nou si sunt prost despusa, saptamana asta n-am facut mai nimic pe la lucru si cu toate astea tot franta sunt! Nici pe acasa n-am prea facut mare lucru si al meu, care a mai facut una alta se plangea ca si el se resimte si ca nu poate sa faca numai el tot Probabil crede ca sunt lenesa si profit de el, nu intelege ca trebuie sa ma menajez si eu un pic, chiar daca nu am sarcina cu risc.
Offf ce ma enerveaza! Si mai ii si raceala asta pe care incerc sa o evit de 2 saptamani, ca bag vitamina C si ceaiuri si fructe ca sa nu ma ia, dar nu stiu daca o sa reusesc!

20+ cu

Edit: pt sot, in perioada asta trebuie sa ne activam butonul 'IGNORE'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

moaaaaa, ce inseamna plansetele astea?:))
Noutati: am primit kitul de recoltare celule stem de la Regina Maria + contract.
Am dat comanda de dulapior cu masuta de infasat pt bebe. maine ne spune pretul. incet, incet, incep sa realizez ce urmeaza....tapetul de pe peretele lui bebe e gata: lumea ursuletilor pe fond lila. :)
sapt viitoare urmeaza patutul.
Ganditi-va la partea buna a lucrurilor: in burtik asat plina de mofturi si de dureri e bebelusul nostru care incepe sa aiba personalitate :)
va poop

25+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Asa repede?
Si eu am contract, dar nu mi-a dat nimeni nici un kit..
sa fiu geloasa??

Citat:
citat din mesajul lui crina27

moaaaaa, ce inseamna plansetele astea?:))
Noutati: am primit kitul de recoltare celule stem de la Regina Maria + contract.
Am dat comanda de dulapior cu masuta de infasat pt bebe. maine ne spune pretul. incet, incet, incep sa realizez ce urmeaza....tapetul de pe peretele lui bebe e gata: lumea ursuletilor pe fond lila. :)
sapt viitoare urmeaza patutul.
Ganditi-va la partea buna a lucrurilor: in burtik asat plina de mofturi si de dureri e bebelusul nostru care incepe sa aiba personalitate :)
va poop

25+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

ieri am vb la tel si azi mi l-a trimis prin posta :)

25+
Rares Bogdan

Mergi la inceput

dar decat pe cel de recoltare din cordonul ombilical. celalalt vine atunci, aproape de data nasterii.

25+
Rares Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miche

Ia uitati ce scaun misto de nasteri normale au astia la Regina Maria !!

Sper sa il experimentam pe asta, nu masa de cezariana. Mi se face foarte frica de cezariana in ultima vreme, mi se pare ca are mai multe efecte adverse.

Si stiu ca si tu, Miche, preferi nasterea de pe scaunul asta, nu-i asa?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Mie a inceput doctorita sa-mi zica ca probabil va trebui sa fac cezariana. Agumente pro:
- momentan bebelina e mai mare cu o saptamana decat graficul si daca va avea la nastere o greutate normala sau in sus... mai bine ceza
- port ochelari pentru miopie si cica-i risc
- la complexul Torch mi-a iesit ca am anticorpi IGG pentru herpes symplex si pentru citomegaloviros. Se mai pot reactiva bolile acestea, astfel incat s-o infecetze pe bebita in cazul nasterii normale? Herpes am avut la gura, niciodata la nivel genital...
- gaza mea are inca cordonul infasurat la gat.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Lily, fix de asta mi-e frica si mie. Stim toti cum oamenii din ziua de azi sunt mai comozi, inclusiv medicii. De ce sa nu isi stie programul dinainte, daca ne apuca nasterea stiu eu cand..Argumente pentru cezariana pot fi aduse o gramada dar eu as vrea sa se ajunga acolo doar in caz ca este absolut necesar din punct de vedere al sanatatii..

25+

Mergi la inceput