Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~36~

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Citat:
citat din mesajul lui criulica

Citat:
citat din mesajul lui Miche

Ia uitati ce scaun misto de nasteri normale au astia la Regina Maria !!

Sper sa il experimentam pe asta, nu masa de cezariana. Mi se face foarte frica de cezariana in ultima vreme, mi se pare ca are mai multe efecte adverse.

Si stiu ca si tu, Miche, preferi nasterea de pe scaunul asta, nu-i asa?

25+

Pai scaunul asta n-are nimic in comun cu cel de cosmar de acum 8 ani jumatate..
Nasti cu drag pe el
Categoric il prefer !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Da, stiu ca e mai comod pt doctori sa faca operatia de o jumatate de ora si sa-si vada de treaba. Initial eu eram pentru nastere normala. Acum, sunt intre si-ntre. Chiar si doctorita de familie, care e destul de apropiata de familia mea, am vazut intr-o discutie ca tinde spre cezariana. Pe de alta parte, la maternitate am vazut fete care spuneau ca au facut cezariana, dar au asteptat sa se declanseze nasterea: contractii, apa rupta, etc, ceea ce mi se pare un lucru bun. Daca tot faci operatie, macar sa nu o programezi inainte sa fie bebele gata sa scoata nasul afara, in cazul sarcinilor fara probleme, normal.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna fetelor..Am revenit si eu..Dupa aproape o saptamana..
Am fost la munte si a fost ff dragut..chiar m-am simtit ff bine..m-am plimbat muuuult..de ma intreba toata lumea daca sunt ok..

Am avut dupa o 2 zile de conferinta, iar intr-una din zile si o prezentare de facut, care a fost la ora 18:00, dupa stat o gramada in scaun sau pe tocuri.. In cele doua zile practic am inceput la 8:30 si am ajuns acasa la 24:30 (cu tot cu iesitul de dupa)..Ieri m-am resimtit cel mai tare..dar vad ca se continua si azi starea..

voiam sa va spun si voua vestile bune...Mi-am gasit apartament..Care e deja aranjat..si e fff dragut..cu 3 camere.Acum suntem si cu actele/credit ca sa finalizam si sa n mutam..in principiu, in aprilie ar trebui sa fie ok..

A vb si eu la maternitate la Medlife, mi-a zis tipa ca granteaza pretul c decontarea pana pe 31 mai, cum eu nasc in iunie, nu poate stii ce se va intampla atunci..Dar oricum, contractul tot il semnez..Si m-am inscris cu sotul la cursul lor de puericultura...o sa fie intre 1-4 aprilie..

Maine am si eu morfo T2..la o zi distanta de 23 de saptamani..abia astept sa imi vad bebelinul..care in ultima vreme e un karatist..nu imi vine sa cred ce tare loveste..iar cand nu ii convine ca stau picior peste picior..provoaca senzatii orgasmice(muult mai intense decat ce am simtit pana acum)..Prima data cand le-am simtit la birou, m-am inrosit si am inceput sa rad in hohote...Aa..si am vazut ca are un fel de program..inca mai urmaresc sa vad daca se respecta mai multe zile la rand:)

Am vazut ca ati scris o gramada..Si vesti bune dar si mai putin bune..:( Vicky, Flafi, vreau numai vesti bune de la voi..sa stea bebeii cumintei acolo..Deny, sper sa rezolvi cu situatia ta..Iti tin pumnii sa iei decizia buna.

In rest, va pe toate si sa aveti grija de voi!

PS Elyana, am vrut sa intru sa iti povestesc mai repede..dar efectiv nu am avut cand...Am visat ca iti alaptam bebeii Nu stiu cum, dar mi s-a parut asa funny..

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyas

Mie a inceput doctorita sa-mi zica ca probabil va trebui sa fac cezariana. Agumente pro:
- momentan bebelina e mai mare cu o saptamana decat graficul si daca va avea la nastere o greutate normala sau in sus... mai bine ceza
- port ochelari pentru miopie si cica-i risc
- la complexul Torch mi-a iesit ca am anticorpi IGG pentru herpes symplex si pentru citomegaloviros. Se mai pot reactiva bolile acestea, astfel incat s-o infecetze pe bebita in cazul nasterii normale? Herpes am avut la gura, niciodata la nivel genital...
- gaza mea are inca cordonul infasurat la gat.

27+

Hmmmm ... Si eu am un pic de miopie (-0,5- cu -0,75) si si mie mi-au iesit anticorpi la citamegalovirus ... A mea nu si-a pus fular, din fericire, ca port eu si pentru ea Si la un momentdat era mai mare cu o zi decat calculele ... Dar dr. meu nu mi-a zis nimic de cezariana, chiar mi-a spus ca nu ar fi neaparat o problema cordonul in jurul gatului, pentru ca e destul de lung, poate avea si 1 m. Poate e prea devreme sa ma gandesc la asta, cine stie! Nu mi-a dat de inteles ca trebuie cezariana, ci ca ramane la alegerea mea ... Poate pana la urma nu va fi cazul nici la tine

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Capitolul 37

Mergi la inceput