Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~36~
Raspunsuri - Pagina 18
Cosmy spune:
Neata si de la noi!
Astazi am fost la tanti doctorita de familie care, dupa ce m-a laudat pt ca n-am luat prea mult in greutate, m-a ascultat la inima si m-a "cadorisit" cu una bucata trimitere la cardiologie...cica-s suspecta de stenoza aortica si avand in vedere ca tatal meu, unchiul si bunica au/au avut probleme cu inima, cica trebuie musai sa ma caut La naiba, o casa sau un teren nu puteam mosteni si eu...sau macar ochii albastri de la rudele mai sus numite
In fine, maine ma prezint cu jalba-n protap la Medicover pt investigatii.
In alta ordine de idei, aseara m-am umplut de nervi: venind cu masina incarcata de la Bricostore, am stat ca prostu'-n ploaie peste 20 de minute pt ca un nene a binevoit sa-si parcheze masina fix in dreptul portii mele...evident ca nici macar n-a avut bunul simt sa lase vreun nr de telefon. A aparut la un moment dat ca o floricica, neintelegand de ce-s asa deranjata de situatie pt ca el si-a lasat masina pe avarie, n-a abandonat-o Astazi m-am decis sa trimit mailuri la primarie si la politie pt ca mi s-a luat de toti imbecilii cu care trebuie sa am discutii intelectuale de genul celei de aseara.Sunt curioasa ce solutii imi vor da pt ca-s obligati sa raspunda la sesizari
Pupici si-o zi frumoasa sa avem!
28+Anastasia
VIOIKA76 spune:
Off Deny chiar ca sunt complicate lucrurile la voi ! Sper sa le aranjati pana la urma !
Cosmy du-te pana la cardio ,poate nu-i chiar asa de grozav pe cat suna ! Sanatate !
Eu nu m-am ingrasat de la elevit ci doar bebe creste mare si din aceasta cauza le-am intrerupt. Le luam din cauza de anemie ca eu de cand ma stiu tot anemica sunt dar de acum raman doar cu fe ca sa nu creasca prea mare bebe si sa nu-l pot naste.
Am intrat sa vad vesti de la Vicky ,sa speram ca-i totul in regula !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum28+
Elyana spune:
Eu vreau sa ma plang... ma dor muschii abdomenului, ii simt cum se despart, cum se intind, mai ales dupa ce mananc.
Acum vreo doua zile am dat sa ma ridic din pat si am vazut o forma horror pe burta, muschii se contracta in parti si in centru langa buric ramane un guguloi. Am avut un soc si de atunci mi-e frica sa ma ridic, ma rostogolesc.
Il votez ca cel mai oribil efect secundar al sarcinii, zici ca am fobie, imi creste pulsul numai cand ma gandesc.
Mai devreme am renuntat la a deschide o sticla de apa fiindca simteam cum ma incordez... apoi a trebuit sa tusesc brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
21+ +
criulica spune:
Elyana, inseamna ca mai ai muschi pe acolo, eu sunt sigura ca ai mei nu mai exista, de aia cred ca imi e asa greu sa ma ridic si ma rostogolesc, cum zici si tu. Dar mai avem putin .
Unele femei spun ca asta e perioada cea mai frumoasa din viata lor. Daca nu ar fi rezultatul care ne incanta eu as zice contrariul in ceeea ce priveste frumusetea sarcinii. Pe mine ma termina spatele in zona de sus, cum stau putin mai mult in picioare cum se face simtita durerea
O asteptam pe Mcoca cu vesti bune
Cosmy, sa ne spui ce ti-au raspuns de la primarie, sunt tare furioasa si eu pe din astia!
aa, si ca un simptom dragut eu mai am si candidoza de care v-am mai povestit. Si cu toate tratamentele urmate, parte din ele recomandate de voi, altele medicamentoase( ovule) doctorita mi-a spus ca nu va disparea cu totul ci doar voi ameliora senzatiile astea total neplacute.
In ultima saptamana am observat ca merg ca o rata, de fapt ma controlez dar as putea merge mai usor in felul asta, in sarcina ar trebui sa avem mai multe picioare pentru un suport mai bun.
25+
VIOIKA76 spune:
criulica eu pot sa-ti jur ca la celelalte sarcini m-am simtit super ,nu am avut dureri nu contractii ,am muncit si am fost activa pana in ziua nasterii ,acum mi-au iesit pe nas zilele alea bune de atunci,recuperez cu toate:dureri dce mujloc ,de burta ,palpitatii ,balonare si cate altele.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum28+
Miche spune:
Stai sa vezi mai incolo, cand o sa simti ca se desprinde pielea de pe coastele din josul cutiei toracice
Sau cand s-or certa bb-ii tai, si or sa stea fiecare in alta parte a burtii
Sa faci poze
Citat: |
citat din mesajul lui Elyana Eu vreau sa ma plang... ma dor muschii abdomenului, ii simt cum se despart, cum se intind, mai ales dupa ce mananc. Acum vreo doua zile am dat sa ma ridic din pat si am vazut o forma horror pe burta, muschii se contracta in parti si in centru langa buric ramane un guguloi. Am avut un soc si de atunci mi-e frica sa ma ridic, ma rostogolesc. Il votez ca cel mai oribil efect secundar al sarcinii, zici ca am fobie, imi creste pulsul numai cand ma gandesc. Mai devreme am renuntat la a deschide o sticla de apa fiindca simteam cum ma incordez... apoi a trebuit sa tusesc brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 21+ + |
Monik86 spune:
Buna fetele! Si voi sunteti prost dispuse?
Deny, sper sa iasa bine pana la urma cu nasterea si actele.
Cosmy, iti tin pumnii pentru maine. Sper ca inima ta este sanatoasa, ca mare e cu siguranta!
Elyana, imi pare rau de senzatiile pe care le simti. Nu stiu ce sa zic, sincer ma depaseste.
Criulica, sunt neplacute simptomele de la candida, sper sa se mai amelioreze si sa iti fie mai bine.
Eu una nu am chef de nimic, m-am saturat de frigul asta. Simt o starea de oboseala din nou si sunt prost despusa, saptamana asta n-am facut mai nimic pe la lucru si cu toate astea tot franta sunt! Nici pe acasa n-am prea facut mare lucru si al meu, care a mai facut una alta se plangea ca si el se resimte si ca nu poate sa faca numai el tot Probabil crede ca sunt lenesa si profit de el, nu intelege ca trebuie sa ma menajez si eu un pic, chiar daca nu am sarcina cu risc.
Offf ce ma enerveaza! Si mai ii si raceala asta pe care incerc sa o evit de 2 saptamani, ca bag vitamina C si ceaiuri si fructe ca sa nu ma ia, dar nu stiu daca o sa reusesc!
20+ cu
Elyana spune:
Micheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce imi zici tu acolo
Am trait azi o experienta ca mi s-a mutat bebele de sus cu totul in dreapta de mi-a intarit burtica... apoi s-a razgandit si s-a mutat in stanga, mai finut de data asta
21+ +
lillyas spune:
Multa sanatate tuturor mamicilor!
Eu ma simt in general bine. Atat sunt de activa, ca uit deseori de burtica. Azi ma grabeam sa ajung undeva si am luat-o la pas voiniceste. Nu ma simteam gravida, ci doar putin balonata. Mi-am revenit insa repede din mersul rapid, caci am simtit ca mi se intareste burtica. Cu picioarele am eu o problema, caci le simt grele si daca stau foarte mult in picioare, mi se umfla seara. Apoi, cu balonarea/ constipatia. Am mai rezolvat-o cat de cat, dar nu ma tine mult metoda si trebuie sa o schimb. In pat stau doar pe stanga cand lucrez la laptop, pe dreapta cand dorm si foarte putin pe spate, caci simt ca nu pot respira bine.
Sper sa ne fie toti bebeii bine, sa stea la caldurica cat de mult, sa creasca mari si voinici.
27+
cita_ralu spune:
Dragelor
Va salut mai tarziu, ca nu am apucat de dimi la cafeluta
DenyAnd rabdare si putere ca sa luati cea mai buna decizie
Restul fetelor
Noi suntem bine, am fost la dr si ne-a dat tratam pt streptococ ( nesuferitul!) ne-a dat sa facem si minunatia pt diabet gestational (abia astept!) in rest totul bine si frumos .
Bebele activ, eu obosesc din ce in ce mai rau, merg ca un pinguin , noapte in loc sa mai stau si cu ochii pe pereti .
In weekend mergem al ai mei la tara si sper sa fie frumos sa stau in curte la aer.
Sa avem o dupa amiza frumoasa
24 + Matei Gabriel