Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~36~
Raspunsuri - Pagina 15
VIOIKA76 spune:
Fetele sa stiti ca nici eu nu am achizitionat nimic pentru bebe.
Hainute nu ma intereseaza ca am de unde lua atunci cand se va naste.
Astept targul din martie la fel ca si criulica si Hellie ,pe mine ma intereseaza sa gasesc lenjerie de patut cu aparatori incluse si as vrea sa le vad pe viu si as mai vrea sa vad si ceva carucioare sper sa nu am probleme cu sarcina si sa nu pot sa merg la targ.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum28+
simcri spune:
Flafi singurul test hoc care imi vine in minte e o chestie de statistica: test post-hoc prin care se face comparatia dintre doua grupuri statistice folosind mai multe criterii, medical nu imi vine nimic in cap legat de asta, imi pare rau, poate ar trebui sa mai intrebi odata ce fel de test este
flafi spune:
Haha, mersi Simcri!! Am tot cautat si eu pe net sa imi dau seama la ce test s-a referit cand a zis ca nu se poate face, dar nu am gasit absolut nimic. Cel de coagulare vad ca e, parca se numeste si quick ala, dar altul nu imi dau seama care sa fi fost.
Super lamurirea cu pampersii :)
29+ cu Vlad Alexandru
Monik86 spune:
Hola!
Felicitari Irinuka pentru baietelul voinic! Sa creasca mare si sanatos in continuare!
Vicky, iti tinem pumnii!
Vio, ma bucur ca ti-au iesit bine analizele. E bine daca mananci carne, eu una nu prea sunt fan de cand sunt gravi, parca imi sta in gat. Si am si eu un pic de anemie, iau Elevit care contine si ceva fier. Zilele astea am reusit totusi sa pap ceva carnita sunt foarte mandra! Asta la mine inseamna o aripioara de pui/zi :)) Sper cel putin ca mai compensez prin produsele lactate, ca din alea bag in mine din plin (eu chiar sunt fan lapte, branza, iaurt etc.)
Aseara am fost asa de obosita!!! Rupta am fost! Si eram si asa de balonata! Si acuma m-a luat somnul! Cand ajung acasa cred ca bag direct jumatate de ora-o ora de nani si dupa aia vad daca mai fac ceva
Nici noi nu am luat inca nimic, adica nu mare lucru. Avem cateva hainute primite + o pereche de botosei adorabili + 3 bodiuri si o paturica cumparata de mine. Si am mai luat un set de manichiura pt bebei si un termometru. In rest, probabil de luna viitoare o sa incepem sa facem achizitii mai consistente. Eu cred ca am fost destul de clara cand le-am zis alor mei ca vreau sa fie cam totul pregatit pe la 7 luni! Ca cine stie, si daca vine mai repede, nu vreau sa am stresul ca nu am ce ne trebuie. Mai ales ca eu vreau sa particip activ la cumpararea lor, ca sa fiu sigura ca se tine cont si de parerea mea
20+ cu
VIOIKA76 spune:
Monik eu carne nu prea mananc de fel,si mie tot lactatele imi plac si cred ca din cauza asta sunt anemica.Elevitul nu-l mai iau ca sa nu creasca bebe prea mare ,la Ana mi-am luat constiincioasa vitaminele pana am nascut si drept urmare a iesit un bebeloi de 4.200 la Dragos nu le-am luat decat la inceput si el a fost un pic mai mic ,respectiv 3.500.Acum sa vedem cat vrea sa creasca bebe 3 ca am intrerupt elevitul de 2 saptamani.
Imi pare rau ca si tu ai probleme cu balonarea ,stiu cat de rau e !
si acum28+
Hellie spune:
Nici eu nu mananc carne de cand am ramas gravi. Si sigur de la asta mi se trage lipsa de fier. Mai ales carne de pui...sa n-o vad... singura carne cat de cat pe care o mananc acum e cea din sandwich taiata fffff subtire (sa vad prin ea de subtire).
O sa ma trec pe spanac cand o iesi.
22+
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Monik eu carne nu prea mananc de fel,si mie tot lactatele imi plac si cred ca din cauza asta sunt anemica.Elevitul nu-l mai iau ca sa nu creasca bebe prea mare ,la Ana mi-am luat constiincioasa vitaminele pana am nascut si drept urmare a iesit un bebeloi de 4.200 la Dragos nu le-am luat decat la inceput si el a fost un pic mai mic ,respectiv 3.500.Acum sa vedem cat vrea sa creasca bebe 3 ca am intrerupt elevitul de 2 saptamani. Imi pare rau ca si tu ai probleme cu balonarea ,stiu cat de rau e ! Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum28+ |
Si eu iau Elevitul doar odata la doua zile, ca sa nu ma fac cat Casa Poporului . Ca sa fiu sincera, eu la fel ca si tine nu ma omoram cu carnea nici inainte. Adica puteam si fara, dar totusi mai mancam. Acuma a devenit eveniment Ca nu vreau nici sa ma fortez sa o dau afara dupa aia
Vad ca azi ii ok, si nu m-am mai balonat la fel ca si ieri.
20+ cu
lillyas spune:
Buna!
Azi am fost la eco. Bebelusa mea e cu o saptamana mai mare, are deja 1167 gr si-i destul de lunguta. Mi-a recomandat d-ra sa iau No-Spa cand a auzit ca mi se strange burtica si s-o iau mai lejeeer, eu care si acum ma port ca si cum n-as fi graviduta: hop incolo, hop incoace! Bineinteles ca nu si-a dat jos esarfa de la gat, ca mandra e fudula si nu i-a placut asa, fara zorzoane. Sper sa fie ok cordonul si sa nu faca alte prostioare cu el. Si-a tot dus mana la fata, dar dupa mai bine de o ora la eco, a reusit d-ra sa ii prinda mutrita destul de bine. E intoarsa cu capul in jos, iar restul parametrilor sunt normali.
Ma duc la un examen, apoi la nepotica sa-i duc tortul si sa ii sarbatorim cei 3 ani pe care i-a implinit azi.
27+
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lillyas Buna! Azi am fost la eco. Bebelusa mea e cu o saptamana mai mare, are deja 1167 gr si-i destul de lunguta. Mi-a recomandat d-ra sa iau No-Spa cand a auzit ca mi se strange burtica si s-o iau mai lejeeer, eu care si acum ma port ca si cum n-as fi graviduta: hop incolo, hop incoace! Bineinteles ca nu si-a dat jos esarfa de la gat, ca mandra e fudula si nu i-a placut asa, fara zorzoane. Sper sa fie ok cordonul si sa nu faca alte prostioare cu el. Si-a tot dus mana la fata, dar dupa mai bine de o ora la eco, a reusit d-ra sa ii prinda mutrita destul de bine. E intoarsa cu capul in jos, iar restul parametrilor sunt normali. Ma duc la un examen, apoi la nepotica sa-i duc tortul si sa ii sarbatorim cei 3 ani pe care i-a implinit azi. 27+ |
Felicitari pentru rezultatele bune de la eco !
Nu te mai gandi la esarfa lui bebe ! Totul va fi bine !
Bafta la examen !
Sa va traiasca nepotica si sa creasca mare !
si acum28+
Hellie spune:
Si eu iau Elevit tot la doua zile si am auzit de la mai multe fete ca ar favoriza ingrasarea. O sa intreb si eu pe doctorita cat mai continui cu elevitul.
Lyly, felicitari pentru vestile bune!
22+