Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~36~
Raspunsuri - Pagina 16
carmen333 spune:
Multumesc, fetele, pentru sustinere. Consultul de azi a fost pentru adeverinta serviciu si analize gratis trim2, la centru privat unde ma trimit cu serviciul, am card. M-am enervat si mi-am cerut program 6 ore. Mi-a dat fara comentarii. In rest, nicio tensiune, nicio examinare col, durerile de spate au trecut neobservate. Daca-i ziceam cred ca imi lua tensiune,mi-a mai luat, dar nu m-am gandit. Trebuie sa fug la dr mea. Aveam sperante mai mari dar m-a intrebat la ce medic sunt, i-am zis de Polizu si s-a taiat firul. Pentru mine e drum in plus, stres, insa doar de la ei e valabila adeverinta de serviciu si evaluarea, se pare. O mare prostie, cei de la Polizu sunt de 100ori mai profi.
Nu mai am nici eu prea mare pofta de mancare.
Multumesc, Hellie, pentru sustinere. I-am dat unde cauta pe toti azi, am chemat-o pe mama sa ma ajute la treburi in casa ca nu mai pot sa le vad. Sotul e speriat de situatie, asta cred. Am sa ma distrez la momentul nasterii!
DenyAnd spune:
Vicky, ma rog pt tine ca sa fie bine, si bebitza sa stea cat mai multe saptamani, cat mai aproape de termen de 40sapt in burtica ta. Te rugam sa asculti de doc si sa stai la orizontala cuminte.
Felicitari burticilor pt vesti bune la eco.
Miche, eu iti multumesc pt cicaleala care ne-o faci ca asa mi-ai bagat si mie mintile in cap si am sa o las si eu mai moale cu efortul.
Va citesc, dar nu am putere sa scriu.
Noi suntem bine, nu avem vesti, bebitza activa toata ziua, in alta zi face nani toata ziua.
Eu sper sa ma calmez odata cu stresul ca am obosit tare, grea decizie pe capul nostru, nu trece zi fara sa ne sucim de 1000 de ori, ba am hotarat ca raman aici, ba zicem ca gata merg in tara. Ufff. Cantarim si tot cantarim avantajele si dezavantajele de aici si din tara. Pe mine ma sperie mai tare dezavanatajele daca stau in tara. Luam in calcul si ce ne asteapta dupa nastere aici... Cel mai mult ne streseaza gandul ce vom face cu facutul actelor pt bebe aici, si nu avem siguranta aici ca o sa putem face pe toate(nu insir detaliile ca o sa fac capitol numai cu problema mea, doar cateva: domiciliul la copil-pt ca stam pe proprietatea sefilor, si apoi dosarul pt indemnizatie, alocatie, etc, e lunga lista), plus ca o sa fiu cam singurica, pt ca sotul de luni-vineri la job, si sasi ia 1-2 zi libere pt noi pt acte e prea riscant(ca am nevoie de el ca sofer). Big seful poate sa se sature de noi si ne poate da un sut si am ramas pe drumuri tot cu nou-nascut in brate si fara casa si fara bani. Ne mai gandim ce vom face...
Va doresc o seara frumoasa, si maine sa auzim numai vesti bune
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
26+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
Miche spune:
Hellie eu cred ca am zis , pentru ca asa le luam, impreuna. Dar se iau pe rand, Tardyferonul inainte cel mai bine cu fresh de portocale sau vit C , apoi dupa vreo doua ore magneziu.
Se pare ca luate impreuna scade absorbtia fierului .
Am scris la un moment dat si ca trebuiesc luate separat dar cred ca ai ratat postarea aceea.
Citat: |
citat din mesajul lui Hellie Si eu iau fier (tardyferon iau eu) si dupa sfaturile fetelor le iau cu magneziu (in acelasi timp) si vad ca nu am nicio problema cu constipatia...ba chiar e f ok. 22+ |
Miche 26+ si
Darius (26.11.2004)
Miche spune:
cicalesc cu drag si ma includ intre cele ce au nevoie de cicaleala ca nici eu nu sunt mereu ascultatoare
Dar asta e o perioada scurta din viata noastra , insa de ea depinde foarte mult sanatatea copiilor nostri, asa ca nici un sacrificiu nu mi se pare de nefacut (si ce mare sacrificiu e sa stai degeaba in pat !!)
Eu am fost azi la Yoga la Crucea Alba si mi-au tinut cele de acolo o gramada de prelegeri pro nastere naturala. Si au dreptate.Dar mai vedem, cum evoluam.
Mi-au oferit si dula
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd [ Miche, eu iti multumesc pt cicaleala care ne-o faci ca asa mi-ai bagat si mie mintile in cap si am sa o iau si eu mai moale cu efortul. |
Miche 26+ si
Darius (26.11.2004)
Hellie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Miche Hellie eu cred ca am zis , pentru ca asa le luam, impreuna. Dar se iau pe rand, Tardyferonul inainte cel mai bine cu fresh de portocale sau vit C , apoi dupa vreo doua ore magneziu. Se pare ca luate impreuna scade absorbtia fierului . Am scris la un moment dat si ca trebuiesc luate separat dar cred ca ai ratat postarea aceea.
Miche 26+ si Darius (26.11.2004) |
Miche, probabil am ratat postarea aia. Dar nu-i nimic, ca sunt abia la a 4-a pastila, nu e tragedie. De maine le iau cum ai spus acum, intai fierul si cand ajung la birou iau si magneziul.
Nu-mi fac griji, ca oricum eu iau si elevit ca practic are si fier (o zi elevit o zi tardy).
Merci ca mi-ai atras atentia, Miche.
22+
Hellie spune:
Deny, sa dea Doamne Doamne sa luati cea mai buna decizie si sa fie bine! Si tu daaa...chiar trebuie sa o lasi cat se poate de moale cu munca, mai ales ca tu ai de facut efort fizic efectiv.
22+
lillyas spune:
Multumim pentru urari. Si eu trebuie sa "bag la cap" si sa ma potolesc. Azi m-am asezat in pat acum, la ora 10 seara, trezita de la 6 dimineata. La serviciu stau numai in picioare, in miscare continua... acasa gatitul ma tine prin fata aragazului.. Of, of!
Pun poza tortului pentru nepotica mare. Este cel facut pt familie, imbracat in frisca, care-i pasiunea ei. Altceva nu mananca de pe felie, decat frisca. Acum e un pic bolnavioara, dar cand se va face bine, urmeaza sa-i fac si tortul cu winnie the pooh, pt petrecerea cu copiii.
27+
doina_1984 spune:
Buna seara!
Vicky, ce mai faci? Cum te simti? Asteptam un semn de la tine.
Felicitari fetelor care au fost la eco pt rezultatele bune!
Scuze ca nu nominalizez, dar am citit in reprize si abia acum apuc sa scriu.
Legat de scutece - si noi am folosit direct nr. 2, Matei s-a nascut cu 3,300 kg, Pampers Premium Care pana pe la 7-8 luni si apoi am trecut la cel verde.
Legat de spalatul hainelor - eu am de gand sa le spal cu 2-3 saptamani inainte de data nasterii si sa le calc, le las sa se usuce bine si apoi le pun in pungi (saci de gunoi) si apoi in sifonier - asta ca sa nu se prafuiasca si nici sa le am nepregatite si sa vina bebe.
Legat de carne - eu mananc, nu am probleme si incerc sa mananc si variat, asa cum ii dau lui Matei - 2 zile pui, 2 zile vita, 2 zile peste, 2 zile fara.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 24s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
criulica spune:
Eu ascult de recomandarea de a sta in pat cat mai mult. Ma doare spatele in partea de sus si nu suport alta pozitie, nu stiu ce voi face cand ma voi mari..
ma bag la, va pup si va urez si voua sa va odihniti!
25+