Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~36~
Raspunsuri - Pagina 14
criulica spune:
Buna dimineata la amiaza!
Clar eu sunt cam inconstienta, ma gandesc ca mai am asa muuuult timp pana nasc sa le aranjez pe toate. In afara de hainutele primite si asezate frumusel la mama in dulap nu am mai facut nimic. Am de gand ca dupa expozitia din martie sa comand necesarul, mare parte de pe amazon, am vazut ca au preturi bune in comparatie cu magazinele de la noi.
Peste o saptamana plec intr-un ultim city break. Vedeti ce ocupata sunt?
Va pe toate si sa fim cu totii sanatosi si cat mai aproape de termen
25+
criulica spune:
Si inca o intrebare Unde pot gasi un costum de baie intreg decent? E iarna inca si la magazinele unde am intrebat aveau numai modele vechi si foarte vechi
25+
VIOIKA76 spune:
Hellie acum am maltofer ,am incercat si tardyferon si feretab si toate m-a constipa ,cu tot magneb6 -ul pe care-l iau, si fac atatea eforturi cu alimentatia dar degeaba ,asta-i organismul meu.
Raluca la masura de la body cred ca ar trebui sa iei cateva bucati pentru nou-nascut si restul de 1 luna.Bebeii la termen se nasc in general cam la 3kg si 50-52 cm.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum28+
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Hellie acum am maltofer ,am incercat si tardyferon si feretab si toate m-a constipa ,cu tot magneb6 -ul pe care-l iau, si fac atatea eforturi cu alimentatia dar degeaba ,asta-i organismul meu. Raluca la masura de la body cred ca ar trebui sa iei cateva bucati pentru nou-nascut si restul de 1 luna.Bebeii la termen se nasc in general cam la 3kg si 50-52 cm. Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum28+ |
Multumesc, Vio!
Raluca
S 30+ Miruna
VIOIKA76 spune:
Criulica ce te invidiez cu plecarea ! Foarte bine faci ca pleci acum in plimbari,cand vine bebe va fi mai greu un pic.
Raluca eu de exemplu nu cumpar marimea new-born ca stiu ca eu fac copii mari si nu-i incape sau in cel mai fericit caz plesneste body pe ei.Tu ar trebui sa te orientezi si dupa cum se prezinta bebe la eco ,daca de fiecare data a avut avans 1 saptamana atunci mai mult ca sigur ca se va naste cu 3kg sau peste.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum28+
sorinacicos spune:
Buna dragi burtici!
Vicky - suntem si noi alaturi de tine! Doamne ajuta ca printesa ta sa stea cat mai mult timp la caldurica in burtica la mami. Ai grija de tine!
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 26+ Carla Denisa
sorinacicos spune:
La prima sarcina am banuit ca bebe va fi mare (s-a nascut cu 3,5 kg) si am luat scutece nr 2 (3-6 kg) si body pt 1 luna. Cele new born pe care le-am primit i-au venit f putin timp.
Sa aveti o zi cu soare (aici e tare placut afara) si sa auzim numai de bine.
tuturor
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 26+ Carla Denisa
Hellie spune:
citat din mesajul lui criulica Buna dimineata la amiaza! Clar eu sunt cam inconstienta, ma gandesc ca mai am asa muuuult timp pana nasc sa le aranjez pe toate. In afara de hainutele primite si asezate frumusel la mama in dulap nu am mai facut nimic. Am de gand ca dupa expozitia din martie sa comand necesarul, mare parte de pe amazon, am vazut ca au preturi bune in comparatie cu magazinele de la noi. Peste o saptamana plec intr-un ultim city break. Vedeti ce ocupata sunt? Va pe toate si sa fim cu totii sanatosi si cat mai aproape de termen 25+ |
Criulica, nu-ti face griji ca nici eu nu am facut nimic pana acum. Biiine, in afara ca achizitionez imbracaminte de bebe de cate ori ies la cumparaturi. In rest, noi ne-am apucat de facut una-alta prin casa: de exemplu, schimbam usile care sunt vechi si se trantesc; dupa aia vom zugravi, ca daca scoti usile vechi din perete va dati seama ce praf si murdarie se va face; dupa aia ne apucam de camera lui bebe (sa lipim niste autocolant etc.). La fel ca si tine, dupa targul din Martie intentionam sa ne apucam de comandat mobila, carucior, patut, masuta de infasat etc.
Sper sa ne ajunga cele 4 luni ramase
Costume de baie de gravi am vazut pe net, la bonprix. Dar nu stiu cat de repede ar ajunge comanda. Prin magazine, nu prea am vazut.
Cu pampersul, la fel cred ca o sa fac si eu: iau direct nr.2, si un pachet mic nr.1. Oricum, pana atunci il voi instrui pe dl. sot sa stie cum sta treaba cu masurile la pampers pentru ca achizitionarea de pampers va fi in aributia lui .
22+
criulica spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari. Vio, asa imi zic si eu ca dupa ce vine bebe nu o sa ma mai pot plimba in voie desi sper ca prin septembrie vom putea sa mergem undeva la mare, asta in caz ca imi iese planul cu alaptatul.
Hellie, de la bonprinx am comandat o singura data acum cateva luni si mi-a venit cu mare intarziere coletul. O sa dau un telefon sa ii intreb inainte cat va dura. Am probat un singur costum la adidas si imi venea tare aiurea. La jolidon au modele ptr mamaia iar in rest nu am mai probat, m-am lasat pagubasa.
25+
Iris1211 spune:
citat din mesajul lui VIOIKA76 Iris pe vremea cand era D mic am folosit pachetul verde ,cel alb nu era inca pe piata (cred ca la acestea 2 te referi) si eu am plecat din start cu nr.2 (D s-a nascut cu 3.500) ,nr 1 il strangea la pulpite. Eu zic sa-ti iei un pachet mic de nr.1 si pachetul mare de nr.2 mai tarziu. Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum28+ |
Gata, am mai elucidat un mister pentru mine. Deci, o sa cumpar direct nr. 2, iar daca va fi bebelusa mai mica de 3 kg, va lua atunci tati repede un pachet mic de nr. 1. Daca vom lua pachet alb sau verde ma mai gandesc, oricum toate sfaturile primite au dus la gama Pampers si la nicio alta marca de scutece.
Vio
happy 27 + cu