Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~36~
Raspunsuri - Pagina 13
Hellie spune:
Iris, dar de ce nu le speli/calci abia atunci in Mai?
Vicky, sa auzim numai si numai de bine!!!! Sa fi "ascultatoare" la spital acolo si sa ti picioarele stranse . Te asteptam cu drag aci in casuta noastra! O sa iti tinem companie virtuala .
22+
Iris1211 spune:
Hellie nu pot sa le tin asa pana atunci pentru ca au un miros de statut (cum au fost depozitate) si nici nu vreau sa le pun asa (nedezinfectate) in dulap.
happy 27 + cu
cita_ralu spune:
Buna dimo
Eu tarzior la birou, dar matinala de la ora 6 . de azi am program de gravida
Aseara am faso la shopping si am achizitionat pt bb set 5 body de la c&a cu 30 lei si pantolonasi de la cora cu 6 lei buc. Ne-am uitat de chestii pt bebe, am renunta la ideea de cadita cu suport, vom lua una simpla. Am vazut la cora pompa de san manuala de la chicco cu 100 lei - super ok.
deiutza24 felicitari pt
Elyana felicitari pt nepotel . Si eu voi fi din noua matusica, cumnata mea este gravi cu bebe 2 care au aflat ieri ca este tot baiat :D pana acum in famile avem deja doi baietei ( unul 2 ani aproape si celalat un an si un pic ) si inca doi pe drum, mama a zis ca face echipa de fotbal .
despre torturi nu indraznesc sa ma uit si eu fac la toate ocaziile, sunt fan dulciuri home made :) aproapte in fiecare weekend fac ceva in casa.
Vicky tinem pumnii sa fie totul ok si bebe sa mai stea la caldurica, asa ca stai cumintica. o sa fie bine TREBUIE!
raluca1109 ce sperietura, ai grija
Sa avem o zi usoara si frumoasa
24 + Matei Gabriel
VIOIKA76 spune:
Mi-au iesit toate analizele de trim 2 si totul e ok mai putin fe care e la limita de jos. Le-am trimis medicului pe mail si mi-a raspuns ca sunt in regula si sa continui cu tablete de fe si sa mananc carne ,ramane sa ne vedem la 32 saptamani daca nu apare nimic rau intre timp. Doamne ajuta sa fie numai bine !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum28+
flafi spune:
Vicky si noi suntem cu gandul la tine! Si la toate fetele si puiutii! Linisti-va si lasati eroismele pt altii. Va spun ce imi zice mie sotul cand ma mai agit " tu ai cel mai important job din lume acum si e prioritar" :)
Hellie- la basarab au morfo t2 gratuite am fost de dimi la ei sa fac analizele si am intrebat. Deci daca e cinva in t2 si vrea morfo, sunati.
Simcri- tu cunosti ceva de un test "hoc" asa la pronuntat asistenta cand mi-a spus ca la ei nu se face, o fi hauck, hack ceva.
Pupam
29+ cu Vlad Alexandru
paulinio spune:
Iris, daca au miros de statut atunci spala-le o tura, le aerisesti...
si in mai le mai speli o data + calcat.
Eu am calcat la primul... la al doilea nu mai fac asta :)
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 27+
Hellie spune:
Iris, ai dreptate! Pai atunci le speli si tu cat sa nu mai miroasa a "alta casa" si in mai bagi tura doi cu tot cu calcat serios.
Flafi, merci de info! Eu am facut deja morfor de T2, dar poate mai sunt fete care nu au facut inca, si e chiar super tare informatia ta...ca vorba 'ceea o morfo de T2 costa minim 450 ROn in bucuresti.
Vio, bravo pentru analize. Si eu iau fier (tardyferon iau eu) si dupa sfaturile fetelor le iau cu magneziu (in acelasi timp) si vad ca nu am nicio problema cu constipatia...ba chiar e f ok.
22+
Iris1211 spune:
Bravo fetele cu analize bune!
Multumesc si de sfatul cu hainutele.
Acum mai am 2 dileme:
1. Pampers Premium Care sau Pampers New Baby?
2. Nr. 1 (2-5 kg) sau nr. 2 (3-6 kg)?
happy 27 + cu
raluca1109 spune:
Buna!
Aceeasi dilema o am si eu ca Iris.
Ralu, ce marime ai luat la body-uri?
Raluca
S 30+ Miruna
VIOIKA76 spune:
Iris pe vremea cand era D mic am folosit pachetul verde ,cel alb nu era inca pe piata (cred ca la acestea 2 te referi) si eu am plecat din start cu nr.2 (D s-a nascut cu 3.500) ,nr 1 il strangea la pulpite.
Eu zic sa-ti iei un pachet mic de nr.1 si pachetul mare de nr.2 mai tarziu.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum28+