Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~36~

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Ce ne-a apucat? E prea devreme. Si eu stiu tot asa, de la 6 luni in pat, o colega si apoi a trecut de termen. Sper sa fie ok, Vicky!
Nu-mi vine sa cred, obosesc extrem, nu mai incap in una din perechile de blugi, de azi pe maine, mai degraba m-am umflat. Azi am stat cu picioarele in sus la birou, dar m-a durut spatele groaznic, pe scaun.
Si totul se intmpla de maxim o saptamana, fara sa inteleg ce a declansat..
Maine la prima ora sunt la dr.
AA, nu mi-e primita adeverinta din nov de gravida, la serviciu, ca e prea veche, trebuie alta. Nu mai spun cate cuvinte in plus, nu ma asteptam de la colege!
Ce sa mai zic, daca propriul sot nu ma crede decat dupa ce vede parafa de dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Vicky, iti tin pumnii sa fie totul bine si sa mai stea bebe acolo cuminte

Miche, ai dreptate si incerc sa stau cat mai cumintica

carmen succes cu actele, du-le sa scapi si da o fuga la doctor sa verifice starea ta. Ia-ti si tensiunea, ca nu e gluma cu umflatul

raluca eu iarna asta am luat mai multe cazaturi decat in ultimii ani adunati inclusiv pe parchetul de la birou m-am dus blana. Dar fara intinderi, doar alunecat, ridicat, scuturat

Fetelor, eu am o alergie de contact din adolescenta, faceam la nichelul din curele, fermoare, capse etc. De cand cu sarcina sunt plina peste tot, pe gambe de la ciorapi, pe spate unde se termina pantalonii de gravida, pe unde trece sarma de la sutien, pe brate, nu mai suport. Am pielea uscata si iritata. Eu foloseam o crema, dar are cortizon. Abia astept sa se termine cu frigul sa pot renunta la atatea haine.

Azi am copii linistiti, ieri n-au stat locului o clipa, nush cand au ei cele 18-20 de ore de somn, ca au facut tumbe toata ziua, la fiecare jumatate de ora, pana am adormit. Aseara incercam sa conduc spre casa si unul imi folosea vezica pe post de sac de box, cand am ajuns direct la baie am fugit.

Mi-am pierdut pofta de mancare si nush daca sa ma oblig sa mananc sau sa ascult de corp... Ieri dimineata am mancat un iaurt iar la pranz doua banane, abia acasa am mancat ca lumea, dar nu imi era chiar foame

Va las la cafeluta/ceai trebuie sa ma pregatesc sa plec la munca

21+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata !
Fetele ,are dreptate Miche trebuie sa o lasam mai moale !
Vicky inca o data sper ca bebita sa stea mult mai mult de 3 saptamani la burtica ta !
simcri multumesc de explicatie ,ma gandeam eu ca nu are cum sa fie de rau !
Raluca ai grija mare cu cazaturile ,sa nu zdruncini bebita !
Irinuka Doamne ajuta sa fie tot bine la eco de acum incolo ! Felicitari pentru bebitul dolofanel !
Carmen fugi la medic daca vezi ca te-ai umflat brusc ,ar trebui sa-ti iei si o tensiune sa vezi daca-i ok !
Elyana ar trebui sa incerci o crema pentru piele atopica.Noi o folosim la copii si imi dau si eu pe fata cu ea ,iarna mi se usuca tenul groaznic ,se numeste Aderma Exomega.Incearca ,este speciala pentru piele f.uscata ,nu are coloranti si parfumuri.
O zi buna si fara evenimente neplacute va doresc !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Multumesc VIO, o sa o iau, cred ca e exact ce-mi trebuie!

V-am lasat la cafeluta, acum revin la un ceai

Luni ma duc si eu la eco, sunt la vanatoare de poze, n-am decat buci si manute pana acum :))

21+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Elyana , sa stii ca si mie mi-a trecut perioada de foame! Ma bucur ca poate mai stagnez cu kg ... mananc doar cand mi-e foame ,nu bag degeaba si asa eram satula de facut mancare si mancat

Mami de Bianca 07.05.2008 si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

'neatza burtici!

Carmen, cum adica nici propriul sot nu te crede decat dupa ce vede parafa medicului? In alta ordine de idei, du-te rapid si ia-ti tensiunea. Poti incerca si intr-o farmacie sa faci asta. Stiu ca farmaciile mari ofera clientilor serviciul asta. Nu e ok sa te umfli dintr-o data. Hai, fuguta!!! Lasa rautatile celor din jur si vezi-ti interesul tau si al lui bebe. Se simte asa din postarea ta ca te-au cam "facut" cei din jur si n-ar fi bine sa cedezi. Da-i in *** ma'sii pe toti si gata! Tu si bebe, atat conteaza.

Elyana, asa stiu si eu ca si Vicky, ca acea gama de cosmetice e ok. Dar te poti duce inr-o farmacie ca lumea si sa discuti cu fetele alea acolo...unele sunt destuld e pregatite, sa stii. Cortizon sigur nu ai voie? eu parca stiam ca in trim. 1 de sarcina nu e voie. Poate suni doctorita sa intrebi.

Iri, felicitari maxime pentru zbenguitorul mic!

Fetelor, sa avem o zi buna ca prea multe emotii in ultima vreme pe la noi prin odisee. Dar sunt sigura ca si mandra lui Vicky si voinicelul lui Flafi vor fi copilasi cumintei si vor sta linistiti la caldurica cat mai mult posibil.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Neata!

Sper sa auzim numai de bine de la toate, ca m-am cam panicat cu situatia lui Vicky. A observat si sotul ca ma schimbasem la fata si l-am cam bagat in priza sa cumparam si noi necesare bagajului de materna al meu si al bebelusei, precum si cele necesare acasa. El chiar m-a intrebat unde am pus listele cu cele necesare, ca nu are habar de nimic.
Sper sa nu fie cazul oricum la niciuna dintre noi, asa ca Vicky iti tinem pumnii sa fie totul bine.
Miche, felicitari pentru sfat! Sa stii ca, chiar daca eram constienta ca nu trebuie sa ma spetesc cu nimic, acum, dupa sfatul tau, pot sa spun ca m-am trezit la realitate si sa nu mai fac pe viteaza.
Irinuk - felicitari pentru bebel grasunel!
Fetelor, mare atentie la efort, cazaturi, etc.
In alta ordine de idei, eu am fost azi la recoltat sange pentru repetarea analizei toxo IgM si am vrut sa fac si analiza anticorpilor anti RH, dar cei de la Synevo nu lucreaza cu anticorpi, asa ca maine trebuie sa ma intep iar, numai sa gasesc laboratorul intai.

As vrea sa va mai intreb ceva: am primit niste hainute de la o mamica si vreau sa le spal si sa le calc. Daca fac lucrurile astea acum si le pun in dulap, mai trebuie sa le spal din nou pe la inceputul lunii mai (adica mai aproape de nastere)????

happy 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata

Va invit la o cana de ceai sangria, pare ca a venit primavara dar fortam sa vina vara.

Elyana si eu am aceeasi problema ca si tine am un teren atopic, si Aderma merge sau Topialyse, dar daca zici ca e deja bine acutizat, plagile sunt acute, la inceput dureaza pana isi face efectul, si daca e nevoie poti folosi o crema de crotizon, acum este voie, dar este de evitat. Dar daca exista aceasta conditie trebuie folosit tot timpul pentru intretinere.

Azi ma duc si eu sa ma intep sa vad ce mai face toxo, si cred ca imi bag un bilant complet ca nu am mai facut de la inceput, sper sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Merci pentru gandurile bune!
Eu ma pregatesc incet, incet : bagajul, dus si pe cai. Va scriu dupa ce ma instaleaza in camera.

Vicky, Printzesone and BB (29+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Vicky tin pumnii sa fie bine

Mergi la inceput