Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~36~
Raspunsuri - Pagina 11
duduta190578 spune:
Am citit fugitiv cate ceva despre colul deschis,si e recomandat sa stai cat mai mult pe partea stanga!
27+
fluturashhh spune:
Vicky ai grija de tine si bb, noi iti tinem pumnii stransi.
Elyana felicitari pt nepotelul-surpriza :)
Eu aproape am terminat paturica pt Ingrid, mai trebuie sa imbin cele 2 parti:)
23+ Ingrid Maria
[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"
simcri spune:
Vicky uff imi pare rau, tin pumnii sa mearga totul bine si bebe sa stea cat mai mult in burtica
Vio bacilii Donderlein sau lactobacil fac parte din flora normala a vaginului, cu cat mai multi cu atat mai bine, ei creeaza un mediu acid si proteaja contra infectiilor.
raluca1109 spune:
Vicky, sa stai linistita si tin pumnii ca bebe sa stea cuminte in burtica pana cand trebuie!
Eu azi am alunecat, din cauza covorului din birou, la serviciu si aproape am facut spagatul. M-a durut putin incheietura de sus, dar nu m-am panicat. Trebuie sa nu ma mai grabesc si sa lipesc covorul cu o banda ca e capcana. Colegii mei s-au panicat cred mai rau ca mine.
Raluca
S 30+ Miruna
Hellie spune:
Vicky, bafta multa de tot!!! Sa dea Dumnezeu sa gasiti cea mai buna solutie iar bebita sa fie o luptatoare si sa stea cat mai mult posibil peste 3 saptamani la mami!! Te pupam si te imbratisam si tinem picioarele stranse impreuna cu tine.
Are dreptate Miche....ia ca o las eu mai moale indiferent ce naiba se mai intampla in jurul meu.
22+
Monik86 spune:
Imi pare rau Vicky de vestea asta! Eu si fetita mea va tinem pumnii. Sa aveti grija de voi! Sper sa stea bebe cat mai mult la tine in burtica, sa poata sa creasca destul de mare si de puternic!
Fluturas, sa pui poza cu paturica, sa o vedem si noi!
Raluca, grija la covor! Asta cred ca e valabil pentru noi toate, sa avem grija pe unde pasim. Si partea cu pauzele lungi si dese!
20+ cu
flory_blanca spune:
Vicky tinem pumnii sa stea bb cuminte la caldurica cat de mult. Fii optimista si stai in pat. Si mama a avut colul deschis de la 7 luni si a naacut la 37 saptamini.
Noi tot in concediu. Va citesc zilnic ca nu ma pot dezlipi, de pe telefon dar mi-e greu cu scrisul.
19+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Irinukaaa spune:
Mcoca la atatea ganduri bune indreptate catre tine, nu are voie ca ca bb sa se greabeasca. Am avut si noi caz la odiseea lui P in care la fel i-a zis pe la 28 de sapt ca are colul deschis (avea deja o nastere prematura si stia ce inseamna), asa ca a internat-o in spital sa se asigure dr ca va sta "cuminte" la orizontala. La 39 de saptamani urca si cobora mamica respectiva cat mai multe scari, doar-doar o naste si ea...
Va fi bine! Trebuie! Nu se poate altfel!
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 29+
Irinukaaa spune:
Am fost si noi la eco... suntem in grafic... bb baietel ne-a confirmat iar, are aproximativ 1.7kg, toate bune Doamne Ajuta!
Am in plus aproximativ 9kg si sper sa nu ma aventurez de-acum incolo cu multe rau ca la mine nu s-au dat deloc usor jos dupa prima nastere.
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 29+