Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna ziua dragele mele!

Eu v-am neglijat putin zilele acestea dar am avut de alergat

Sambata ne-am rupt picioarele pe la Ikea si Mobexpert si am venit incarcati de energie si am decis sa schimbam toata mobila in dormitor, in conditiile in care are 3 ani, dar ne-a atras altceva f mult si speram sa o vindem pe cea veche sa luam ceva pe ea si sa punem diferenta pt ce ne dorim noi.

Duminica am robotit de la 12-19...am facut curat, mancare...etc.
Azi am alergat pe la ANAF, unde am pierdut 3 ore si apoi am revenit la munca unde ma aflu si acum.

In general suntem bine, doar ca azi m-a durut in dreapta , e o durere surda, nu intensa, dar o am de dimi si inca ma mai sacaie...asa lent. Am luat nospa si magne dar vad ca nu cedeaza. Oare sa fie de la colon?

Voiam sa va intreb ceva: voi la cat ati facut Triplu test si la cat Morfologia de trim 2, sau se fac ambele odata?

Va pup, ma apuc sa citesc din urma ca am de recuperat un capitol intreg

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Happy astept sa vina ziua de maine ma duc sa vad copii si deabia astept ca mie dor sa ii vad avem 3 saptamani decand nu i am vazut

amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Eu sunt suparata, m a scos din pepeni colega mea (de fapt este subordonata mea) cea cu gripa si m am stropsit la ea si acum imi fac procese de constiinta. I am dat o sarcina de facut si a refuzat ca e bolnava, asa ca eu gravida negravida nu conteaza urc la volansi fac si treaba altora. Nu m ai zic ca daca are gripa ar fi de bun simt sa stea acasa.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia

Letitia

Mergi la inceput

"Bobitza_85, la Sanador am facut analiza, iar ei au trimis-o la Genetic Center (colaboreaza pe partea de genetica)"

Sweety, eu am avut o experienta aiurea cu Sanador pt ca mi-au dat Toxoplasma pozitiva, iar la alte 2 laboratoare (Synevo si medlife) a iesit negativa.
Eu mi-am pierdut increderea in ei.

13 +

Mergi la inceput

Am ajuns acasa cu burta bolovan, am luat un nospa si stau intinsa.

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ce-o fi pe piticutzii tai, Amalia! Sunt doi acolo...Bebelina mea sta in niste pozitii...

Happy_Ama si 19+ EVA

Mergi la inceput

Amalia bafta maine la dr. Si eu abia astept 28 feb.

Bobitza ma gandeam azi la tine, asteptam sa intri sa ti zic ca m am indurat sa mi iau si eu cremele recomandate de tine si sunt tare multumita.

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Buna burtici!
Bobitza, eu m-am programat deja pentru morfofetala de trim. 2 la 22 saptamani. Despre triplu test nu stiu ce sa spun, ma informez la urmatoarea vizita.
Cat despre bebe, abia astept sa se nasca, cred ca am sa ma descurc infinit mai bine, am incredere in instinctele mele chiar daca sunt la prima sarcina, numai sa vad "obiectul" in fata ochilor. Faptul ca acum nu stiu ce face in burtica si ma intreb mereu daca e bine, daca creste, daca ii trebuie ceva....ma streseaza la culme. Sper sa nu iasa si el ca mine si nici ca taica-sau. Sa semene cu vecinu'.
Duminica am fost la botez, m-am topit dupa bebitza botezata! Am facut si poze, dar le astept inca sa soseasca.

13+

Mergi la inceput

Ma bucur ca-ti plac Doxy! Sa le folosesti cu placere!

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Happy unul ma ia altu ma lasa piticul e pe col ce o cauta acolo nu stiu maine il cert ii zic sa se duca langa sora lui

amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2

Mergi la inceput