Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Doxy multam si tie bafta pe 28 sa treaca burtica

Si eu la 22 saptamani fac morfofetala

amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Amalia, cred ca e mai curios din fire

Happy_Ama 19+ si EVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Bebitza, nici eu nu mai am incredere in Sanador dupa acea experienta, cu toate ca inainte pareau cei mai de incredere fata de alte clinici private. Asa ca am decis sa-mi schimb si doctora de acolo pentru ca nu lucra si la stat. In aceasta seara ma duc la maternitatea Bucur la Dr Said. Sper sa ma inteleg bine cu el. Va povestesc cand ma intorc.

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2403 spune:

Sweety succes la dr.! Sa-ti dea vesti bune!

Bobitza si eu am programare pt morfofetala de trim II tot la 22 saptamani. Se pare ca e data optima pentru morfofetala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amalia stiam de sucul de mere , trebuie sa imi fac si eu

triplu test se face intre spatamnile 16-19 , iar morfologia fetala de trimestrul doi se face de la 21 -26 saptamani depinde de doctor , sunt 2 controale separate , individuale.

mony mersi de raspuns cu supozitoarele...

eu fac morfofetala la 23 de spatmani

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Sweety e adeverinta de la medic care-mi confirma sarcina de la 6 sapt. Azi am primit una cu sarcina de 16 sapt si o sa o inlocuiesc.
Eu beau cam 2 linguri de cafea amestecata cu 4_5 de lapte. Am observt ca-mi ajunge.

viitoare mamica de hocheist 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Si eu fac morfofet la 22 sapt, inca nu m-am programat, e prea repede pt mine

Acu jumatate de ora am ajuns de la control, mi-am vazut puisorul care e foarte energic. Cu plcenta sunt pe drumul cel bun, mai e intr-un loc desprins, initial era in doua locuri. Revenind la bb, a fost din nou masurat, e in grafic, are toate degetelele, stomacul e cum trebuie, ficatul, matele, coloana sunt bine, degetelele sunt cate cinci la toate membrele, buzele par in regula, nu pare a avea buza de iepure, dar pt asta a zis ca tre sa mai vada si cand e putin mai mare. Inimioara bate bine. Am aflat ca scurtele impunsaturi ce le simt in fiecare seara, in zona chilotului, sunt de fapt pumnii si piciorusele lui Bubu .

Concluzia, pt discutia de la pranz, eu simt copilul tot jos, in zona chilotului. Cand ma gandesc ca-l simt de mai mult de o sapt, zilnic si eu nu stiam

viitoare mamica de hocheist 16

Mergi la inceput

Felicitari, Delia! Inca putina rabdare si trece si "buba"

Impunsaturile de care spui sunt dureroase? Ca si cand iti infige cineva o unghie? Am avut si eu de cateva ori dar numai intr-o parte...

Happy_Ama 19+ si EVA

Mergi la inceput

Paula, mi-a sosit comanda de la newlook!!! Sunt foarte foarte incantata!!

Happy_Ama 19+ si EVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

DeliaFelicitari!hai inca un pic de rabdare si se lipeste de to

amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2

Mergi la inceput