Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (34)
Raspunsuri - Pagina 5
amaliaro spune:
Irina bine ai venit
amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2
irina2403 spune:
Multumesc Amalia. M-am mai linistit daca zice medicul ca e normal... Ma rog insa sa-mi treaca sperieturile astea ca tare rau e sa tresari asa, ca un iepure fricos
Mony08 spune:
Irina pentru activare pm ,mergi la mesaje private,optiuni si bifezi activeaza mesaje private.
olimp mie mi-a recomandat doctorul pentru constipatie sup cu glicerina.
doxy parca tu ai intrebat cu dusurile.Mie mi-a zis doctorul ca nu am voie baie,numai dus,dar nu l-am intrebat de ce. La fel cum nu l-am intrebat,cand mi-a interzis , de ce n-am voie
flory am facut repaus 5 zile dupa ceclaj,dupa care mi-a dat voie doctorul sa merg la servici.Pe 28 febr o sa vad ce o sa spuna. La prima sarcina dupa 28 sapt o trebuit sa stau numai la pat.
ele daca colul e deschis sau inchis se vede doar la control pe masa,daca e lung sau scurt stiu ca poate vedea si la eco,dar cel mai bun control pentru col este controlul pe masa.
Oana tu ereai parca cu varza,cu balonarea,sper sa nu gresesc. Cand se intareste burtica sunt contractii.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 19+
puiut
MariaBcf spune:
Irina bine ai venit si sarcina usoara in continuare.
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+
irina2403 spune:
Am activat mesageria, Mony. Multumesc!
Maria, multumesc la fel. Copii sanatosi si frumosi sa facem!
happy_ama spune:
Irina, Letitia si Eva sunt numele planuite pentru fetitele pe care le asteptam Oxana si eu, Ama
Happy_Ama 19+
EVA
irina2403 spune:
scuze...era la semnatura, m-am gandit ca e numele real al vostru...,Si uite asa le-a pomenit cineva pe nume pe comorile voastre inca din burtica mamelor. Pai Oxana si Ama, ce pot sa spun? Numele fetelor voastre o sa le tin minte cu siguranta
happy_ama spune:
Nu e nicio problema. Adevarul e ca sunt ingramadite toate acolo la final
Happy_Ama 19+
EVA
happy_ama spune:
Amalia, ce mai faci?
De Alina mai stiti ceva? Alinaaaaa, de ce nu ne mai iubesti?!?!
Happy_Ama 19+
EVA
doxy spune:
Irina ne dai un miel de paste si te iertam... glumesc . Nu stiu daca ti am zis bine ai venit asa ca iti mai zic o data bine ai venit printre noi!
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia
Letitia