Ghiocei martie-aprilie2009 *458*Alaturi de IULIA!
Raspunsuri - Pagina 25
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplyana_m
Si noi suntem restanti si ne alaturam la pupaceala generala! La multi ani, tughiocei frumosi! IULIA va invinge CANCERUL http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Multi ani sarbatoritilor si de la noi!
Kea, in 3 saptamini nu te incadrezi cu examenele la scoala de soferi, scoala o poti face dar nu poti sa dai examenul de permis. Plus ca daca ratezi sala trebuie sa astepti 6 saptamini parca inainte de a te inscrie iara.
simonapro spune:
La multi ani, Alexandra!
La multi ani, Crina!
La multi ani, Calin!
La multi ani, Iinca!
La multi ani, Rares!
La multi ani, Gabitu!
Sa aveti mereu zile senine si multa fericire alaturi de cei dragi!
Multe pentru mamici
simonapro spune:
Floric: frumos v-ati distrat Tare mi-a placut Rares in filmulet, ce mare s-a facut, sper sa ne vedem spre sfarsitul lunii, dupa cum mi-am propus
Bebe: nastere usoara, sa fiti sanatosi
Noi am tot chiulit de la gradi,i-a tot curs nasul, pauza cateva zile, apoi iar, am aflat ca are joi serbare de 8 martie si eu sunt de munca, ce rau imi pare ca nu pot sa ajung la prima lui serbare de acest gen Sa vad daca poate nepoata-mea sa mearga sa filmeze, macar atat.
In rest suntem bine, mai am o saptamana si intru in concediu, sa ne sarbatorim in liniste si relaxare
silvi8 spune:
si eu am ramas in urma cu felicitare si pupacirea sarbatoritilor>
La multi ani, Ada!
La multi ani, Calin!
La multi ani, pisilinca!
La multi ani, Raresel!
La multi ani, Gabitu!
Pe Crina mea am felicitat-o si pupacit-o de cel putin un milion de ori in ultimile zile.
Va multumesc tuturor pentru urari
Duminica am sarbatorit acasa iar ieri la gradi. Ambele petreceri au fost frumoase. Crina a fost foarte incantata si fericita. Cadoul preferat> papusa Ana.
Imi pare rau ca nu pot sta mai mult la povesti
Floric spune:
La multi ani fericiti si cu multe realizari leatului de 5 martie!
Pis-Ilinca
Gabinu
Rarescu cel mai drag ghiocel.
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro La multi ani, Alexandra! La multi ani, Crina! La multi ani, Calin! La multi ani, Iinca! La multi ani, Rares! La multi ani, Gabitu! Sa aveti mereu zile senine si multa fericire alaturi de cei dragi! Multe pentru mamici Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
La multi ani si de la noi ! Ma duc la recuperat !
andiaroro spune:
Ca tot intrebati despre prima iubire, acum mi s-a confirmat cum sta treaba la generatia tanara (aveam eu o mica banuiala)....
Suntem in vacanta, asa ca ne facem de lucru si astazi am avut Disney in program. Stiam eu ca-i plac piratii, dar cand l-a vazut pe http://www.lesitedelevenementiel.com/event/pirates-des-caraibes-4-prevu-pour-2012/ ...A dat din gene pana a luat-o de mana si si-au plecat la plimbare. Era mandra de nu mai putea ca toti copii se minunau, etc. Frati-su si cu prietenul lui maraiau si caraiau ca lor, de fapt, le e frica de pirat, dar cine statea sa-i bage in seama ca ala mergea repede. Abia am recapatat-o din mana lui.
Acum seara ne-a marturisit ca e indragostita "asa...putin" ...de Pirat, bineinteles.
Anaan spune:
La multi ani, Ilinca, Gabriel si Rares!Sa cresteti mari, mereu sanatosi si voiosi!
Gianina, cu mare intarziere, dar cu drag: La multi ani!
Dodo-pui spune:
La multi ani sanatosi
Luca,ghiocel de Simplyana_m
multe
si cat mai multe vise implinite!
Simpli
tot binele din lume