Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

happy asa si trebuie , gandirea pozitiva este cea mai buna arma imoptriva la toate belelele.....eu imi vad de viata si ma bucur de tot ce am prin preajma si imi astept fetita cu nerabdare ...

asa este suntem speciale si trebuie sa ne comportam ca atare ...

fetelor se pot utiliza supozitoare cu glicerina ? in sarcina ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Maitreyi,. Nu se mai plange de ureche, cine stie ce o fi fost. Eu cred ca are muci, dar mai nou, are un obicei f prost, isi trage nasul, oricum el nu stie sa si-i sufle, chiar nu stiu cum sa-l invat, dar macar sta la aspirat( de fapt se aspira singur), dar acum nu vrea, ca zice ca nu are, desi il aud clar cum isi trage nasul.
Vedem azi cum e, si ma duc la pediatru, daca e cazul. Nu stiu ed unde stiu eu, ca la otita tb sa-l doara daca il palpez in jurul urechii. Aseara nu mi s-a parut ca reactioneaza urat la palpare.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Neata fetelor,

Ama, super ca nu ti-a scris nimic. Cu adeverinta parca trebuie trimisa la HR sau la medicina muncii.

si eu sunt fara chef...tot cu laptopul in pat...

aaa..mai am o intrebare: numarul de saptamani pe care il aveti in semnaturi este cat are bebe sau cate saptamani sunt de la ultima menstruatie? Citeam la sarcina pe saptamani la 18 sapt unde scria in paranteze 16 sapt ale fatului. La mine numarul de saptamani este cat are bebe, daca trecem saptamanile de la UM aveam vreo 19-20 (eu avand menstruatia neregulata).

Sa avem o duminica frumoasa si linistita!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Olimp, eu am luat la inceputul sarcinii. Dar dupa 7 zile de....pauza.. Dr mi le-a recomandat dar a spus ca "deocamdata merg"... De atunci nu am mai avut nevoie...

Happy_Ama 18+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Maitreyi,. Nu se mai plange de ureche, cine stie ce o fi fost. Eu cred ca are muci, dar mai nou, are un obicei f prost, isi trage nasul, oricum el nu stie sa si-i sufle, chiar nu stiu cum sa-l invat, dar macar sta la aspirat( de fapt se aspira singur), dar acum nu vrea, ca zice ca nu are, desi il aud clar cum isi trage nasul.
Vedem azi cum e, si ma duc la pediatru, daca e cazul. Nu stiu ed unde stiu eu, ca la otita tb sa-l doara daca il palpez in jurul urechii. Aseara nu mi s-a parut ca reactioneaza urat la palpare.

poze

asta e un factor care favorizeaza aparitia otitei - trasul nasului. presiunea e mare si se duc mucii direct in urechii.

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 15 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bubulina si la mine e la fel ca la tine ar trebui sa scriu saptamana 21 + avand in vedere menstra neregulata , dar o las cum a calculat-o initial dr , oricum DPN a nasterii se tot modifica , si avnad in vedere ca eu voi naste prin cezariana cu siguranata voi naste in la sfarsit de iunie...si nu inceput de iulie...

happy incerc acum cu salata cu ulei si lamaie sa vedem daca merge , la cris a functionat

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput

Bubulina, eu intai o sa vb cu seful meu, apoi o sa depun o copie a adeverintei la HR. Ei se ocupa de relatia cu medicina muncii.

Legat de numarul de saptamani de la semnatura, la mine sunt varsta sarcinii

Happy_Ama 18+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Na, asta e!! la orice boala, prima data e mai greu, apoi ma invat si eu cu ea. La prima raceala,prima enterocolita, etc am fost terminata, apoi am stiut cum sa gestionez situatia.

Olimp, la odiseea de iul aug 2010, primul delfinas s-a nascut in 9 iunie, sigur vom avea si noi multe stelute de iunie.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Si mie mi-ar placea sa nasc in iunie sau maxim 5 iulie. In august cumnata mea are nunta si as vrea sa ma refac pana atunci daca nu la kg macar fizic . Oricum eu de fel sunt f activa deci sunt convinsa (sper) ca voi scapa rpd de kg in plus

19+
Dana

Mergi la inceput

Olimp, ulei de masline

Happy_Ama 18+
EVA

Mergi la inceput