Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
olimp spune:
buna dimineata
elfule e greu si incerc sa-mi imaginez prin ce treci , dar fa un efort si inceraca sa te linistesti penru bebe si pentru tine...ia in continuare No-spa , viata merge inainte
cat despre medici , sunt convinsa ca vei gasi pe cineva care sa iti ofere incredera de care ai nevoie , e un oras mare si docori buni sunt cu siguranta de unde alege ...
paula urechile astea buculucase , stiu cum dor - mititelul , bine ca a adormit si e mai bine acum..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"
olimp spune:
nata dreya se pare ca nu trebuie sa ne ingrijoram prea tare , vad ca majioritatea fetelor aflate la prima sarcina l-au detectat pe bebe mai tarziu , Ilincuta mea este asa de finuta , cateodata cred ca o confund cu carmpele...cred , am discutat cu 2 prietene care au bebei mici deci e proaspata memeoria si mi-au zis ca de pe la 6-7 luni un inceput sa fie sigure de maiscariele copiilor , ele binenteles aflate tot la prima sarcina.
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"
unidanad spune:
Buna dimineata !!!
Si eu sunt cateodata ingrijorata nu stiu ce face bebe si ma tot gandesc la el. Mai ales dimineata. Si mai devreme la fel ma gandeam eu m-am trezit el dc doarme ?Am inteles ca de la 21 saptamani incepi sa il simti din ce in ce mai bine. Abea astepttt.
19+
Dana
MariaBcf spune:
Neata si de la mine.
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
13+
olimp spune:
eu am o lene de zile mari , stau in pat cu laptopul langa si va scriu , nu am chef sa ma ridic inca....poate mai in colo...
eu iar m-am consti , nu mai pot manca kiwi mi-e greata de la ele , am sa incerc satala verde cu lamaie si ulei sa vedem daca functioneaza , de dimineata am papat cereale cu lapte ....inca nimic , astept
20 + Ilinca
irina2403 spune:
Neata, fetelor!
Elf , imi pare tare rau ca treci prin asa ceva. Incearca sa te linistesti pentru ca bebe al tau e pe primul loc acum si are nevoie de o mama linistita .
Olimp si Dana va multumesc pentru bun_venit !
Eu astazi nu ma simt prea bine, am exagerat ieri si mi s-au umflat picioarele. Nici in dimineata asta nu arata prea bine
Sa aveti o zi frumoasa va doresc!
unidanad spune:
Olimp eu sunt o norocoasa nu am avut probleme cu constipatia pana acum culmea . Oricum la mn a mers intotdeauna cafeaua. O cescuta de cafea si in 5 min sunt la baie . Nu sunt mare fana a cafelei decat la tigare asa ca acum nu prea mai beau cafea de drag.
19+
Dana
happy_ama spune:
Neata, fetele!!
Olimp, multumesc Se pare ca suntem multe speciale pe aici
Bubulina, mi-a dat o adeverinta in care spune ca sunt insarcinata in 18 saptamani si ca se recomanda reducerea programului de lucru la 6 ore. Fara motivatie
Elfule, gandeste-te cat poti de mult la tine si la bebe. Si cat de frumos o sa fie cand o sa va cunoasteti. Cu durerile, ai vazut si tu, suntem multe pe aici. Si avem si noi zile in care durerea cedeaza greu/deloc... Cum spunea si Olimp, suntem speciale
Fetelor, aseara am iesit cu niste prieteni si am aflat ca am totusi o prietena care a dus o sarcina cu dureri de la inceput pana la sfarsit. Si a nascut la 41 de saptamani si ceva, declansat! M-a sfatuit sa gandesc pozitiv si atat!! Sa alung orice gand negru! Si, desigur, sa iau no-spa..
Happy_Ama 18+
Bebe
olimp spune:
dana stiu ca sunt multe persoane care rectioneaza asa la cafea , si mama e la fel , dar eu ce sa fac nu am voie cofeina ..doar am tensiune , trebuie sa gasesc alte metode...oricum important este ca nu depasesc 3 zile distanata de la un scaun la altul dar sper sa nu se agraveza si sa ma trezesc cu hemoroizi , nu am avut niodata dar am auzit ca sint tare neplacuti ...merg la magazin si-mi cumpar si eu ca in reclama HEMORO-easy
20 + Ilinca
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Neata Maitreyi, m-am gandit mult la tine aseara. Mi se plangea copilul de durere de ureche, si isi tinea manuta incontinuu la ureche, asta cand nu ma punea pe mine sa ii tin mana mea la ureche. Am crezut ca face otita si cum inca nu ne-am lovit de asta, nu stiam ce sa-i pun la ureche, sa-i mai calmez durerea si sa poata dormi. Pana la urma i-am dat nurofen si a adormit si acum nu-l mai doare. Asa-i ca am retinut bine si esti dr orl-ist? si nu am scris toata povestea degeaba. La otita tb sa faca febra? O duminica frumoasa!! Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+ Am implinit doi anisori!!! poze |
ai retinut corect
nu e obligatoriu sa faca febra la otita. a avut muci zilele astea? in principiu asta e asocierea - cateva zile de muci si apoi apare otita. la durere noi nu recomandam in principiu nimic local ci antiinflamatoare sistemice deci nurofenul a fost alegerea potrivita. vezi cum se comporta si azi si daca persista mergi cu el maine la un consult.
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 15 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring