Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

paula noapte buna , si succes la bautul ceaiului de ceapa

betty cand esti pregatita sufleteste le vei spune , e bine sa fi impacata cu alegerea momentului....

ma retrag si eu ....mai trag cate un ochi la televizor ma uit la Titanic , l-am vazut de cateva ori dar tot ma mai tenteaza...

la toate si nopate buna

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Paula nu spune de 2 ori ... deja mi-a incoltit ideea ca asa as scapa de spus ...

Paula si eu am o tuse seaca de cand am ramas gravi, am observat ca la schimbarea mediului (pat-casa, casa-afara) se activeaza si trag cate o repriza de stau sa-mi dau toate cele afara, la inceputul sarcinii tusea asta era declansatotul putinelor varsaturi pe care le-am avut, nu ma deranjeaza aproape deloc ca tusesc rar dar ma ingrijoreaza ca nu trece.

18+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Fetelor,v-am citit mai ninja asa de cateva capitole,fiecare mesaj din umbra,fara sa raspund .
Incepusem asa de bine saptamana,am iesit incontinuu la vernisaje,la diferite proiectii de documentare in cadrul mai multor festivale,am iesit si la un pahar de lapte intr-un loc asa de frumos,si ieri a fost ziua mea,un prieten foarte apropiat si drag a incercat sa se sinucida cu o zi inainte,acum este internat,am avut contractii dureroase incontinuu care nu treceau nici cu no-spa(nici nu am vrut sa abuzez) si am plans incontinuu.Parca toate iau asa o intorsatura urata,mi-e frica in permanenta pentru bebe si am ramas si fara dr ,trebuie sa merg neaparat la control saptamana viitoare si astept sa mi se puna o vorba buna de catre asistenta sefa de la neonatologie de la polizu,acum sper sa fie bine.Nu mai stiu sincer cum sa controlez tot,parca se faramiteaza asa treptat. Mai sunt si in mutari acum,intr-o casuta mai spatioasa,lumea incearca sa ma convinga sa nu se vopseasca peretii acum,mai la primavara,dar mie imi e ca acum e mai usor fara mobila pusa

faith trust and pixie dust.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Buna fetele!
Vorbeati de miscari de bebe, eu il simt de la 13 saptamani dar finut, nu misca prea des, adica eu nu il simt decat o data sau de doua ori e zi. Sunt si zile in care mi se pare ca nu-l simt. Pe primul l-am simtit la 19 saptamani, usor si atunci si la inceput doar seara. Acum ca ma gandesc mi se pare ca eram foarte relaxata pe vremea aia in privinta miscarilor, desi ma stresam pentru tot felul de nimicuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Elf imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta. Incearca sa nu te gandesti f mult la lucrurile negative (stiu ce e greu dar incearca sa nu te incarci) nu e bine deloc pt copil e chiar in defavoarea lui. Oricat ar fi de greu incearca sa te deconectezi.
Faza cu medicul nu trebuie sa fie asa o mare drama ca e plin Bucurestiul de medici buni si mai e mult pana la nastere... daca sarcina decurge k asta cu medicul e doar o chestiune de timp.
La faza cu zugravitul chiar daca e mai usor fara mobila e mai greu de aerisit si in nici un caz nu sta in camere proaspat zugravuite...(mai sunt si detalii tehnice pt care nu se zugraveste iarna gen se poate usca patat .. dar astea numai un zugrav iti poate spune)
Poti zugravi daca nu stai acolo si daca lasi 2-3 zile sa se aeriseasca bine incaperile.
Pune-te la si maine va vi mai bine .. o noua zi un nou inceput o sa vezi!

19+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dedicut

Buna fetele!
Vorbeati de miscari de bebe, eu il simt de la 13 saptamani dar finut, nu misca prea des, adica eu nu il simt decat o data sau de doua ori e zi. Sunt si zile in care mi se pare ca nu-l simt. Pe primul l-am simtit la 19 saptamani, usor si atunci si la inceput doar seara. Acum ca ma gandesc mi se pare ca eram foarte relaxata pe vremea aia in privinta miscarilor, desi ma stresam pentru tot felul de nimicuri.

"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)

Alexandru Stefan 18.01.2011

de la 13 saptamani simt si eu si eram obisnuita de la ceilalti 2 sa simt zilnic si cum azi nu prea am simtit cum eram obisnuita ci mai mult falfaituri am avut asa o stare de tensiune...am iesit cu piticii la restaurant, am tras un dans grecesc in 4, si in drum spre casa m-a inghiontit. se pare ca i-a placut

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 15 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Ama. felicitari pentru fetita! nu-ti colorezi caruciorul?

Poti sa-mi zici ce ti-a scris pe adeverinta aia pentru scurtarea programului? ti-a scris si motivul?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Elfule drag

18+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Maitreyi, m-am gandit mult la tine aseara. Mi se plangea copilul de durere de ureche, si isi tinea manuta incontinuu la ureche, asta cand nu ma punea pe mine sa ii tin mana mea la ureche. Am crezut ca face otita si cum inca nu ne-am lovit de asta, nu stiam ce sa-i pun la ureche, sa-i mai calmez durerea si sa poata dormi. Pana la urma i-am dat nurofen si a adormit si acum nu-l mai doare.
Asa-i ca am retinut bine si esti dr orl-ist? si nu am scris toata povestea degeaba.
La otita tb sa faca febra?

O duminica frumoasa!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dreya spune:

Buna dimineata ,
si eu imi faceam griji cu miscarile bebelinei...am simtit ceva dar ff rar,la cateva zile si foarte slab...si am deja 19 sapt...dar daca nu ne facem noi griji atunci cine?

19+ Sara Maria

Mergi la inceput