Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Neatza!
Olimp, sa mananci cereale integrale - cu lapte, iaurt, chiar si cu supa in loc de paine. Mai poti incerca si cu prune (chiar si uscate sunt f bune) pe stomacul gol. Daca nu iti plac uscate, iti poti pune de seara 5-6 prume intr-un pahar cu apa, iar dimineata pe stomacul gol bei acea apa si apoi mananci prunele. Nu uita si de multa apa, minim 2 litri pe zi. Succes!
Sa aveti o zi frumoasa si linistita! Vad ca afara e urat iar eu trebuie sa ies, ma duc la spital la o prietena care a nascut vineri si trec si pe la supermarket sa-i cumpar un urs mare de plus.
Va pup, ne "vedem" pe seara

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna dimineata fetelor!

Eu trebuie sa beau putina cafea ca imi pica ochii in gura de somn..e vremea de asa natura.
Va doresc o duminica placuta!

19+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

happy , swetty multiumesc de sfaturi

paula
asa este cu siguranta vom avea multe stelute de iunie , suntem multe pe muchie intre iunie si iulie , mai bine asa putem iesii cu piticii afara pana prin octombrie la plimbare doar va fi cald

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput

Mi-am modificat si eu semnatura ca am observat ca am uitat sa o fac.
La mine e semnatura de la data ultimei menstruatii.

20+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2403 spune:

Of, m-am saturat sa fiu moderata! Am depasit 10 mesaje! Vreau sa vorbesc cu voi in timp real. Astazi nu ma simt bine si stau cu tableta in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

diana si la mine la fel data utimei menstruatii

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

In saptamani sarcina se calculeaza de la data ultimei menstruatii, doar calculata asa termenul final este 40 saptamani.

daca se calculeaza de la data ovulatiei(varsta embrion) atunci data nasterii este 38 saptamani.

Corect este (asa calculeaza si medicii) de la data ultimei menstruatii.

18+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Betty, eu stiam ca de la data UM pot fi max 42 saptamani. Si pe siteurile cu sarcina pe saptamani o sa vezi ca unele merg pana la 42 de saptamani...eu asa stiu... Oricum, eu merg dupa estimarea ecografica care coincide cu cea dupa data conceptiei..

Happy_Ama 18+
EVA

Mergi la inceput

Betty mie mi-a luat f mult sa ma prind cum se calculeaza.. nu mai intelegeam nimic . Noroc cu Dr ca mi-a scris la primul eco 6 sapt si 3 zile si de atunci asa am calculat . Era neplacut ca eu tot citeam la sarcina pe sapt si nu stiam in ce sapt sunt .
Apropo de asta nu vreau sa va supar ..eu am ras cand am citit dar pt sapt 21 (presupun ca sunt in cea de-a 21 sapt ) e urmatorul paragraf incurajator:
"Vei incepe sa observi urme de intindere a pielii pe masura ce abdomenul tau se mareste pentru a face loc bebelusului ce creste. Unele femei insarcinate nu fac niciodata vergeturi, dar cel putin jumatate dintre ele le vor observa in cursul sarcinii.

Aceste mici fasii de piele avand o textura diferita de cea normala pot varia ca si culoare de la roz la maro inchis (in functie de culoarea pielii tale) si vor deveni din ce in ce mai vizibile pe masura ce sarcina avanseaza.

Ele pot sa apara nu doar pe burtica ta ci si pe fese, coapse, solduri sau sani. Lotiunile nu pot preveni aparitia lor si nici nu pot sa le elimine, dar te pot ajuta daca ai prurit (mancarimi ale pielii).

Aceste semne vor deveni mai inchise la culoare odata cu evolutia sarcinii, dar vor pali cu timpul. In ciuda a tot ce ai citit pe diferite etichete, nu exista nicio crema, lotiune sau ulei de corp cu eficienta demonstrata medical care sa poata preveni aparitia vergeturilor.

Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa bei multa apa si sa ai grija sa nu te ingrasi mai mult decat este recomandat."

20+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Sapt asta pe langa faptul ca ne transformam in Yeti si ne schimbam culoarea pielii se pare ca trebuie sa scoatem si inelele de pe degete ..."INAINTE DE A FI PREA TARZIU!"

20+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput