Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

mi-am facut si programare la analize pt 1 martie, sper sa fiu in limite normale cu anemia. trebuie sa repet si toxoplasma pt ca nu am anticorpi dar mi-am cam facut de cap . am luat pana acum femibion, la recomandarea dr, dar vad ca nu contine si Ca si Mg ca si elevitul. are ceva daca le schimb de capul meu? la prima sarcina am pus f repede kg cu elevit.

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
18+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oanka asa eroare de amnio , se mai poate asa ceva in ziua de azi ..oricum bine ca deznodamantul a fost unul fara probleme de alta natura ...

sa sti ce e de la varza ...eu am patit-o de aceea ii spuneam si lui mony de ce alimnete sa se fereasca caci baloneaza la naibii de tare , si eu am patit-o asa nici nu mai puteam sa respir si crampele ma lasau fara suflare si dureau ingrozitor ma injunghea pana pe sub sani, bine ca a fost doar o sperietura...si a trecut cu bine.

eu acum ma feres de varza , fasole ,vinete ...pere pe mine ma dau peste cap

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput

si eu trebuie sa repet toxo ca nu am imunitate...si cu doua pisicute acasa... , nu stiu ce sa zic , nu cred ca are ceva daca schimbi pe elevit , cu siguranta ti-a dat femibion pentru ac folic pe care il contine in cantitate mare , dar acum la varsta sarcinii la care am ajuns deja nu mai are asa mare importanta , ce e bun la femibion este pastiluta cu DHA.

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Vai Oana ce imi zici !!

M-ai lovit in moalele capului.
dar dupa ce a dat si la tv, cu analize la bere, urina , suc de mere...in ce sau in cine sa mai ai incredere.

Sotul a zis ca ii dam in judecata pt orice eroare de pe hartoaga de la amnio.

Elena & Denisa (26.10.2004)
19 saptamani

Mergi la inceput

ele nu te speria , cu siguranta or fi gresit doar la tehnoredactare ...
dar eu am o intrebare oanka de la amnio pana la final dr care o monitoriza nu a vazut ca nu corespunde sexul

20 + Ilinca

Mergi la inceput

Olimp ma sperie sistemul. Amnio costa bani multisori, poate femeia aia s-a imprumutat ca sa il poata face. Si altii isi bat joc??!!!

Ce e drept ca am 3 ecografe , cu 3 medici diferiti care mi-au zis fetita. Si rezultatul de la amnio a fost la fel.
Dupa ce imi muncesc creierii zilnic , ca nu stiu ce nume sa ii punem...sa iasa baiat???

20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Deci e posibil sa am fetita ...glumesc, desigur...dupa puta afisata sigur e baiat. Dar e tare nasol ce se intampla, si are dreptate sotul tau, Elena, ar tb dati in judecata, pt orice eroare, mai ales ca scrie mare ca testul are o acuratete de 99 %. Eu cred ca efectiv au gresit probele de lichid.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

intradevar ele e un soc , si daca te gandesti si la implicatiile finacirare si emotionale nu e un subiect tocmai placut ...eu doream sa te incurajez..

sistemul ...aici traim , nu imi dau seama cum pot face asemenea erori..

20 + Ilinca

Mergi la inceput

Olimp stresul legat de anumite sindroame , a fost minim la mine.
Nu mi-a fost teama de rezultat (exceptand cele 5 min cand secretara a fost rece si impersonala cu mine). Nici acum nu imi griji ca bebitza ar avea ceva. Suntem sanatosi, sportivi , nu ne drogam, nu fumam, etc...deci o sa fie mai ceva ca maica-sa la cat e de agitata.

Nu e logic sa se intample lucrurile astea.

20 saptamani

Mergi la inceput

asa e ele optimismul e cea mai buna arma

si eu tot la asta ma gandesc , nu fumez nici eu nici sotul , nu bem decat ocazional , nu ne drogam , nu am abuzat cu tratamentele..etc , deci ce rau se poate intampla...

20 + Ilinca

Mergi la inceput