Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DarkBendis Si azi o zi plina, 2 procese (in doua orase diferite) plus un pacient la spital - bebe de 4 zile ooooff dar in sfarsit sunt acasa, am mancat de cina si ma pot relaxa un pic. Dark Bendis 12+ & The Goblin Prince (31.12.2008) "I dream of wolves. With them I run." "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
DarkBendis
Dar ce s a intamplat cu bebele de 4 zile?? Vezi, de aia nu pot eu lucra in children social services, cred ca mi s ar rupe inima, nu sunt deloc o fire tare, plang mai din orice, nu degeaba sunt pesti. Adults e perfect.
mihahegarty spune:
Roxana_Claudia multa sanatate! Sper ca esti mai bine.
DarkBendis, multumesc frumos de raspunsul cu amniocenteza. Eu oricum nu o fac sub nici o forma, dar eram curioasa daca o sa ma programeze automat pentru a o face, caci in martie fac 35 de ani.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui virgo La mine totul e bine. In sfarsit nu mai sangerez deloc iar scurgerea maronie a incetat si ea. Mami de Matei Cazimir |
Yeaiiiii
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Dragi burtici, Dupa un inceput promitator la aceasta odisee va trebui sa va spun la revedere. Nu am avut noroc sa fiu colega voastra (Laura, DarkB, Elena poate ma mai tin minte). Multa bafta si bebei frumosi! Ioana Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! EDIT: aveti contul comun septoct2013. Parola o au fetele pe PM. Am creat si adresa de e-mail septoct2013@gmail.com cu acceasi parola daca aveti nevoie de ea. |
Imi pare tare rau Ioana.
Data viitoare sigur se va intampla. Sa ne dai de veste cand se intampla. Pupici
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui danyce In seara asta aveam de gand sa ma uit la meciul retur Steaua-Ajax (daca tot fusesem pe stadion saptamana trecuta aici).... Daniela Veuger 9+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei |
Hihihi si tu esti cu meciurile?? Si eu de cand l am cunoscut pe sot in august 2007, m am facut fara sa vreau fan Cardiff City.
Adica merg regulat la Cradiff la meci , dar nu sunt si fan.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui ela_ella2003 buna fetelor, m-a primiti si pe mine si pe minunea mea mica la acest topic? um 05.01.2013; dpn 12.10.2013 39 de ani, sarcina obtinuta natural dupa FIV si IA nereusite, laparoscopie in 2012 http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430 http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife |
Multe multe felicitari!! Intotdeauna ma emotioneaza sarcinile obtinute dupa mult timp de asteptare. Sa fie intr un ceas bun si bebe sanatos!!
Cand e ziua ta? Mai avem o graviduta nascuta in 1973
A propos, JoyJoy, ce mai faci?
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui c.raluca Sunt in Iasi momentan, insa cred ca ne vom muta in Bacau si e posibil sa nasc acolo. |
Eeeee ce fain!!! Si eu am stat in Iasi vreo 10 ani, in Frumoasa. Sora mea inca are apartament in Alexandru. Tu unde stai?
Am amintiri foarte faine in Iasi, acolo am facut facultatea si ce vremuri si distractii......... Hai ca devin nostalgica si pic in butoi
mihahegarty spune:
Virgo, sanatate multa multa! Sa treaca repede si bine.
Pastilutza, Elena si eu visez sa ajung in Croatia. Cica e super de super!! Tu ce parere ai Pastilutza?
Va pup pe toate si desigur, tinem aproape!!! Numai bine si bucurati va de sarcina cat mai mult!
virgo spune:
Virgo, la noi santierul va incepe de luna viitoare.. Deja avem tapetul, eu idei am destule, mai trebuie luat parchet nou, o usa noua la camera si mobilier, perdea (cred ca o sa iau direct rolgordijn..Nu stiu cum ii zice in romana, am un lapsus). Accesorii o sa luam de la Ikea: lampi si covoras. Azi m-am plimbat cu prietena mea Elena si am cumparat mult prea multe fata de ce mi-am propus, dar am o scuza buna: totul era la super reduceri:)) |
Stai un pic ... prietena ta Elena ... din Doetinchem !? Cunosc si eu o Elena care sta in Doetinchem, as muri de ras sa fie aceeasi Elena. Vladescu, cumva ???
E foarte buna ideea de rolgordijn, sunt mai usor de montat si de intretinut decat draperiile.
Ahh, si eu abia astept o sesiune de shopping in NL, sa-mi bag nasul intr-un "op is op" si sa sparg salariul. Daca iese asa cum am sperat o sa se intample la sfarsitul lui martie cand am voie/curaj sa zbor.
Mami de Matei Cazimir
pamy_ggg spune:
ella 2003,acum am vazut ca avem aceeiasi data!ce tare!mai rar intalnesti pe cineva,gravida,exact,cu fix acelasi Dpn!sarcina usoara si tie in continuare!Si eu am ramas greu cu prima sarcina ,2 laparoscopii intr-un an ,histeroscopie,tratament cu diphereline pt o endometrioza usoara,si 2 inseminari nereusite...dupa care am pus punct,iar intr-o jumate de an am ramas insarcinata naturel,cu voia lui Dzeu!Acum sarcina asta vine tot mai greu ,nu prea ma asteptam dupa 3 ani in care nu m-am protejat,asa ca o consider tot o minune.Am 32 de ani,cam asta e polologia mea,asa pe scurt!
multumesc la fete pt primire
pamy