Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
pastilutza spune:
Buna dimineata,
Am pregatit aseara cea mai buna supa crema de ciuperci , prima data in viata.
Serbia este frumoasa, seamana cu Romania, insa Croatia are ceva special.
Eu merg des din cauza jobului in Serbia si ii invidiez cumva pe sarbi penu ca sunt foarte mandrii de ceea ce le ofera tara lor.
Pe mine ma supara cand aud romanii ca toata ziua isi denigreaza tara.
Avem si noi o tara foarte frumoasa , dar putin promovata....ar trebui ca fiecare dintre noi sa faca lobby despre cat de speciala e tara noastra.
Acum ma duc sa imi fac o ciocolata calda ca sa imi incep ziua frumos . Pupici tuturor.
c.raluca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihahegarty Buna seara frumoaselor si de la admin ul grupului. Bun venit celor 5 burticute in grup: ela_ella2003, pamy_ggg, c.raluca, elba si ella_84. V am adaugat pe prima pagina, la loc de cinste dar din pacate nu am datele complete la toate si de aceea am scris doar ce am citit. Daca doriti, puteti sa mi spuneti completarea si o sa adaugam, fara nici o problema. Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara 21.07.2011 Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii. |
multumesc si eu!
UM 03.01.2013, DPN 10.10.2013
ce e cu mailul de pe gmail? explicati-mi si mie, va rog
c.raluca spune:
Fetelor, am o nelamurire... medicul mi-a spus sa iau cate o pastila de acid folic pe zi, fara sa imi spuna concentratie si acum observ ca ale mele sunt de 1 MG!!! nu e putin???
ela_ella2003 spune:
am reusit cu semnatura, multumesc Elena
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife
DarkBendis spune:
Buna ziua la toata lumea!
Noi suntem toata trupa in vacanta, in Como, petrecem cateva zile cu familia sotului, si e zapadaa... sa ne ajunga. Noi nu prea am avut zapada in Glasgow (a nins de vreo 3 ori si s-a pus... cat sa reziste cateva ore) deci ne bucuram de peisajul hibernal.
Bun venit la fetele noi! Sa aveti o sarcina minunata!
Ioana, imi pare rau ca nu a fost sa fie bebe luna asta, sunt sigura ca o sa ramai graviduta in curand, neaparat sa ne tii la curent
Mihaela, ce se intamplase miercuri, exista posibilitatea ca bebele de 4 zile sa aiba niste probleme cu respiratia - sau poate nu, parintii fiind la primul bebe erau ingrijorati si panicati dar nu stiau exact sa descrie ce se intamplase acasa, asa ca cei de la spital au decis sa nu riste si deci il tina peste noapte pentru observatii. Sper ca in final bebele a fost bine.
In legatura cu venirea lui bebe, eu sunt convinsa ca bebe vine cand vrea el/ea, asa ca... va veni la momentul potrivit. Mult succes in noua locatie, asta e, daca e sa te muti altundeva, intr-un alt borough, sa fie intr-un ceas bun.
Si noi ne-am gandit deja la nume, vor fi un nume scotian si unul romanesc, dar inca mai discutam Cel mai probabil vom afla la scanul de pe 20 aprilie ce va fi. Scanul il va face consultant-ul (din cate am inteles e unul dintre cei mai buni in domeniu din UK) asa ca sper ca va vedea bine - in 2008, cand in Scotia nu se facea automat morfo-fetala ne-am dus la o clinica particulara, si sonografa de acolo ne-a spus ca vom avea fetita... si a iesit cu "ciucurel" . Sa sper de data asta sa nu avem surprize (oricum, deoarece am avut cezariana la prima sarcina, probabil mi se va face eco si in trimestrul 3).
Draguta de cumnata m-a cadorisit cu un maldar de haine de sarcina: pantaloni si fuste bune de purtat la lucru, tribunal, spital etc, ea e in luna a 7-a dar fiind consemnata la domiciliu (signed off work, poate iesi in oras, condus masina, dar catinel) nu are unde sa le poarte si mi le-a dat mie. Happy me, va trebui sa imi iau doar bluze si camasi, eventual inca o pereche-doua de blugi si sunt all set.
Virgo, spor la sot la santier. Daca trebuie, trebuie! Sunt sigura ca o sa iasa tare fain!
Dark Bendis 12+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Luanambro spune:
Salutare tuturor dintr-un Bruxelles gri si rascolit de ninsori de cateva zile..ufff, parca nu se mai termina iarna asta si in combinatie cu simptomele de sarcina duc la o lene nesfarsita si chef de a nu mai parasi patul!
Mihaela, multumesc pentru reply! Inca nu am parola de la GMAIL si, daca ai timp, te rog sa mi-o trimiti pe mesaj privat. Multumesc!!
Eu nu mai am sangerari de aproape o saptamana asa ca ma gandesc ca poate am reusit sa depasesc diagnosticul de "iminenta de avort" mai ales ca saptamana asta imi inchei primul trimestru. Deci, tututor celor care ca si mine, au trecut sau vor trece prin momente dificile in primele luni de sarcina, le doresc sa ramana optimiste si sa aiba incredere in sfaturile doctorilor!
O duminica calduroasa si linistita va doresc la toate!
Luana, mami de Darius si 11+
mina spune:
Da' ce-ati mai scris zilele astea....Eu am fost destul de prinsa ca aseara am avut musafiri si, de unde planuiam doar niste creveti la tigaie, pana la urma m-am spart in figuri, am facut si piept de rata cu reductie de portocale, si 2 deserturi.....Dar mi=a facut placere sa petrec juma de zi in bucatarie, mai ales ca am incercat sa dorm de pranz cu baietii si n-aveam somn.
Azi m-am indemnat cu Vizigotul la facut felicitari de 1 martie, am descoperit tehnica quilling si deja suntem fani, de azi dimineata numai asta bibilim.
Virgo, ce tensiune mai ai si tu, of. Eu am fost racita prin sapt 5-6 si m-am tratat cu homeopate. Oscilo poate fi luat fara recomandare, dar pentru schema cealalta am avut recomandare de la medic. Si cand durerile de cap si sinusuri au devenit prea rele, am luat paracetamol, ca ajunsesem de ma lua cu lesin cand ma ridicam de pe scau, din cauza durerii de cap. A, si Stodal mi=a mai dat voie sa iau, pentru tuse, insa la mine n-are efect, asa ca nu m-am obosit. Iarasi cu efect simtitor am luat vit C efervescenta de 1000 mg.
Pastilutza, sunt ok mancarurile de bebelusi, mie imi placeau cand era Matei mic. Poti sa ii mai faci si piure de legume (cartofi+morcov_+pastarnac) la care sa imbogatesti gustul cu ceapa+usturoi un pic trase la tigaie si ulei de masline, daca-i place. Ar mai merge si iaurturi, fie simplu, fie de fructe din comert, fie simplu+dulceata de casa. Orez cu lapte facut mai lichid si blenderuit dupa aceea.
Eu cu greutatea am luat startul cam prost... La prima sarcina aveam 62 kg cand am ramas si tot atat cand am iesit din maternitate. Intre timp m-am ingrasat incet dar constant si acum iau startul de la 78-79 si, spre imensa mea rusine...nu m-am cantarit de cand am ramas insarcinata....Trebuie sa incep sa supraveghez putin problema.
Magda, eu am luat no spa zilnic cat am fost, acum 2 saptamani, in acea mini vacanta. Adevarat ca nu m-a durut deloc burta, insa am avut niste pb cu stomacul pe care nu prea le pot pune pe seama a altceva. Crampe, diaree, stari de sfarseala cu valuri de caldura...Care au trecut cand m-am intors acasa si am incetat sa iau no-spa. Eu tin minte si de la prima sarcina ca-mi dadea stari de greata. Nu stiu, poate vorbesc prostii, nici macar nu m-am apucat sa ma uit pe prospect care ar fi reactiile adverse insa mi-am propus sa nu mai iau decat daca e foarte necesar.
Miha, nu superi pe nimeni si-ti multumim ca te ocupi de noi. Bafta cu serviciul, a mai bine sa faci o schimbare inainte ca munca sa devina sursa suplimentara de frustrari.
No, atat am avut de zis si raportat, ma returnez la felicitari. Sa aveti o duminica frumoasa in continuare!
ela_ella2003 spune:
magda, si eu trebuie sa fac amnio avand in vedere varsta mea....
Doamne dar ce pofte ai, eu am poftit la pateuri cu branza calde si la ceapa rosie, dar tu esti tare :))
miha, multumesc de primire si de trecere pe prima pagina. De cand asteptam momentul.acesta....Eu una chiar te rog sa ramai alaturi de noi la acest topic si acum ce vrea DD cu bebe2, cand considera El momentul
Ziua mea este pe 1 aprilie (1974) si nu este o pacaleala :)))
Pamy, felicitari, emotionanta povestea ta, avem 2 minuni!!!! si sa avem sarcini usoare si la termen
Pastilutza, sa pui si tu reteta la supa crema de ciuperci, yummi
Raluca, eu iau acid folic de 5 mg, pe langa elevit care contine si el a.f.
Dark si eu am primit multe hainute de la prietena mea cea mai buna, in privinta asta stau super bine. Concediu placut si sa va bucurati de zapada
Luana, DD sa va ajute in continuare, bine ca ati trecut de hop
fetelor va doresc o duminica frumoasa in continuare
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luanambro Mihaela, multumesc pentru reply! Inca nu am parola de la GMAIL si, daca ai timp, te rog sa mi-o trimiti pe mesaj privat. Multumesc!! Luana, mami de Darius si 11+ |
Trimis.