Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
magdalogos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui c.raluca B La prima sarcina (mai am o fetita de 5 ani jumatate) n-am avut cine stie ce simptome, acum am greturile zilnice, uneori tin toata ziua, e groaznic... |
Incearca sa mananci ceva inainte sa te ridici din pat. Deci trebuie sa iti lasi de cu seara lanaga pat o farfurie cu biscuiti - la mine in sarcinile trecute au functionat biscuitii populari, aia care nu au niciun gust, acum am trecut pe saraturi...Daca resusesti sa mananci un biscuite si sa bei un pic de apa - dupa care stai inca 5 minute intinsa - senzatia de greata se atenueaza mult. Cel putin la mine asa a fost. Important este sa gasesc alimentul pe care il suporti ca miros la prima ora a diminetii - aici depinde de gusturile tale actuale. Eu nu sport decat foarte sarat si sarat.
magdalogos spune:
citat din mesajul lui virgo Pot sa iau ceva sa ma mai lase nasul/capul/tusea ? Mor incet. Mami de Matei Cazimir |
Ai incercat homeopate? In primele 3 zile poti lua celebrul osciloccocinum. Si merge bine si Paragrippe , de la Boiron. Eu cred ca sarcina e momentul perfect de incercat homeopate, nu au efecte secundare si chiar pot fi de ajutor (eu eram sceptica, dar am folosit la unul din copii fier homeopat si..spre surpriza mea, a reactionat la fel de bine ca la fierul alopat)
c.raluca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui magdalogos
Incearca sa mananci ceva inainte sa te ridici din pat. Deci trebuie sa iti lasi de cu seara lanaga pat o farfurie cu biscuiti - la mine in sarcinile trecute au functionat biscuitii populari, aia care nu au niciun gust, acum am trecut pe saraturi...Daca resusesti sa mananci un biscuite si sa bei un pic de apa - dupa care stai inca 5 minute intinsa - senzatia de greata se atenueaza mult. Cel putin la mine asa a fost. Important este sa gasesc alimentul pe care il suporti ca miros la prima ora a diminetii - aici depinde de gusturile tale actuale. Eu nu sport decat foarte sarat si sarat. |
am incercat, insa a fost mai rau, mi-a fost greata apoi toata ziua,,,
mihahegarty spune:
Buna seara frumoaselor si de la admin ul grupului.
Bun venit celor 5 burticute in grup: ela_ella2003, pamy_ggg, c.raluca, elba si ella_84. V am adaugat pe prima pagina, la loc de cinste dar din pacate nu am datele complete la toate si de aceea am scris doar ce am citit. Daca doriti, puteti sa mi spuneti completarea si o sa adaugam, fara nici o problema.
mihahegarty spune:
Mess0804, tu vrei sa fii adaugata in grupul de gravidute? Acum, ca tot esti parte din noi, ne ar face placere.
Imi pare rau ca nu raspund la fiecare in parte, as umple 5 pagini pe loc , in schimb, din suflet va felicit pentru vestile bune si pentru ca sunteti atat de unite si va ajutati cu sfaturi. Conteaza atat de mult.
Eu vinerea trecuta, pe 15 februarie, exact inainte de a pleca la Cardiff cu sotul, am avut supervision cu manager a mea si din pacate am ajuns la concluzia ca va trebui sa parasesc acest Borough unde lucrez. Asta inseamna ca va trebui sa parasesc un post permanent unde aveam asigurat concediu de maternitate. Ma voi intoarce la locum jobs care sunt mult mai bine platite decat cele permanente, dar nu sunt atat de stabile. In domeniul meu oricum este un shortage de staff, deci sunt oarecum safe oriunde as merge, dar imi placea o oarecare stabilitate la locul de munca, mai ales ca pentru primaria pentru care lucrez acum am 3 ani. M am atasat de tot ce inseamna Richmond, este un borough foarte bogat si frumos, dar din pacate, lipsa ajutorului din partea manager ei se simte foarte acut in echipa. Si mai bine plec acum, cat buba inca nu a explodat, decat sa ma gasesc intr o pozitie nasoala mai tarziu.
Nu vreau sa va plictisesc cu problemele mele, doar am vrut sa va dau un scurt update.
Virgo, Ioana_Pos a decis sa ne paraseasca pentru ca din pacate nu este graviduta. Si eu sunt in aceeasi situatie, dupa cum toate stiti, dar eu inca mai stau aici, ca mi sunteti foarte dragi si deja am legat niste prietenii care simt ca vor fi de foarte lunga durata. Asa ca, daca nu supar lumea, multumesc ca mi permiteti sa raman.
Acum, ca ma intorc la job uri prin agentie, am decis cu sotul ca nu vom mai incerca de bebe 2 cel putin pana in octombrie-noiembrie 2013. Daca se intampla sa raman in octombrie-noiembrie, atunci o sa avem bebe 2 in iulie-august 2014 si sper ca pana atunci sa am un alt job permanent astfel incat sa mi asigur concediul de maternitate. Deci, cam asta e situatia mea.
In schimb, stiti ca UM l am avut pe 11 februarie si cand am fost acum in aventura asta amoroasa , luni pe 18 februarie am fost naughty cu sotul si sa speram ca nimic nu se va intampla. Oricum nu ma simt gravida. Si eram doar ziua a 8 a. Daca se intampla, stiu ca nici unul din noi nu va fi fericit, dar mergem inainte, caci asa a vrut Dumnezeu. Dar sper din tot sufletul sa nu se fi intamplat nimic.
Uf, ce m am lungit, sorry!!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Luanambro Multumesc Mihaela pt "front page"! Imi poti trimite si mie te rog parola de la contul gmail al odiseei? Mersi! Noapte linistita , Luana 10+ |
Cu multa placere!
Ai parola la gmail?
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui elutza82 Miha, bine ai revenit Astept cu nerabdare sa povestesti ce ai facut. Sper ca ai avut parte de o vacanta linistita si frumoasa 9+ |
Elutza multumesc frumos pentru primire si cuvintele frumoase!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Mihaela sper ca v-ati distrat bine. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane. 11+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen. |
Mihaela multumesc pentru ganduri bune. Ma bucur ca si voi sunteti bine si tinem aproape. Multi pupici.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Elena_R ..... este recomandat ceaiul de frunze de zmeur ca ajuta la tonifierea uterului. 9+ |
Elena, ai perfecta dreptate. Ceaiul de frunze de zmeur este cel mai indicat in sarcina. Am detaliat mai mult despre acest ceai in capitolul 1, cine mai vrea sa citeasca.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui magdalogos Salut, Multumesc de adaugarea la grup - pe prima pagina. gata, ma simt in legalitate, ca sa zic asa... |
Esti simpatica cum ai zis!