Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pamy_ggg buna mamici,mai primiti un samburel de aproape 7 saptamani?.Am fost la eco deja de 2 ori ,s-a vazut si inimioara,vroiam sa va intreb,ce parere aveti despre ecografii?sunt safe?noi facem eco ,acum,la 2 saptamani,pana la 3 luni ,dupa aceea odata la 3 saptam.Nu sunt cam multe?In rest eu ma simt bine,putine greturi,si o usoara pofta de mancare,exact ca la prima sarcina. Va poop si sa avem sarcini usoare in continuare! Um 5/01/2013 Dpn 12/10/2013 mamica de Natalia Maria 11 04 2010 si bb2 6+ pamy |
Neata.
Bine ai venit. Eu stiu ca eco e safe, nu am auzit ca ar face rau si am cautat si eu studii si impresii despre asta ca sunt cam in aceeasi situatie, am facut eco imediat la test pozitiv ca ne era frica de extrauterina eu am mai avut una pe aceeasi parte, una la 5 saptamani si ceva, la 7 saptamani sa ii auzim inimioara, la 8 saptamani la urgenta ca am sangerat si la 10 saptamani acum urmeaza joia viitoare la 12 saptamani si un pic pentru dublu test eu fac eco asa des ca avand mutatiile din semnatura si un istoric nu prea frumos monitorizam totul indeaproape si daca e nevoie ajutam cu ce se poate, tratament, repaos la pat.
Durere de cap am avut si eu, m-au tinut cred vreo 2 zile de ziceam ca inebunesc nu mai stiam ce sa fac.Si acum cateodata ma incearca dar parca nu asa tare.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
11+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.
Roxana Claudia spune:
Elba - ma gandesc si eu ca va fi un final pt toata starea asta de rau, ca altfel chiar as dispera.
Sunt deja in sapt 10, mult nu mai am pana termin primul trimestru.
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
ella_84 spune:
Bun venit elba si pamy_ggg. Sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi!
Vorbeati de tensiune mica, eu am tensiunea 9 cu 6 in mod normal, acum de cand sunt insarcinata nu stiu exact daca a mai crescut sau nu.
Cred ca in conditiile astea o sa mai beau asa din cand in cand cate un ceai negru sau o cafea mica cu lapte, de obicei prefer ness-ul in locul cafelei, acum o sa vad ce ma atrage mai tare.
5+
Roxana Claudia spune:
Ella - si tensiunea mea este mica de obicei, dar cu o cafeluta dimineata, una dupa-masa o tineam in limite normale. Acum vad ca nu mai are efect cafeaua de dimi.
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
ella_84 spune:
Eu mai am o intrebare, sper sa nu fiu prea stresanta .
Cat de tare asteptati voi sa va doara burta ca sa luati No Spa, datile trecute cand am luat ( de doua ori ) era o durere destul de sacaitoare si o aveam de cateva ore bune.
Azi din nou am ceva crampe , dar nu tot timpul. Cand ma doare destul de tare, cand ma lasa, nu as vrea sa abuzez de No Spa, mai ales ca inca nu am ok-ul medicului.
5+
ella_84 spune:
Si inca ceva, mai e cineva care are probleme cu retinerea apei/sarii in organism. Eu ma trezesc destul umflata la maini, la picioare si la fata dimineata. Sarat nu mananc, dar o sa incerc sa elimin aproape de tot sarea din mancare. Altceva ce as mai putea face, sunt anumite alimente pe care le-am putea evita sau sunt eu "foarte norocoasa" si o sa fiu ca o gogoasa in urmatoarele luni .
5+
virgo spune:
citat din mesajul lui ella_84 Bun venit elba si pamy_ggg. Sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi! Vorbeati de tensiune mica, eu am tensiunea 9 cu 6 in mod normal, acum de cand sunt insarcinata nu stiu exact daca a mai crescut sau nu. Cred ca in conditiile astea o sa mai beau asa din cand in cand cate un ceai negru sau o cafea mica cu lapte, de obicei prefer ness-ul in locul cafelei, acum o sa vad ce ma atrage mai tare. 5+ |
Poti sa ramai la cafeaua cu lapte dar lasa ness-ul deoparte pana dupa ce nasti. Nu ti-a crescut inca tensiunea.
Mami de Matei Cazimir
virgo spune:
citat din mesajul lui ella_84 Eu mai am o intrebare, sper sa nu fiu prea stresanta . Cat de tare asteptati voi sa va doara burta ca sa luati No Spa, datile trecute cand am luat ( de doua ori ) era o durere destul de sacaitoare si o aveam de cateva ore bune. Azi din nou am ceva crampe , dar nu tot timpul. Cand ma doare destul de tare, cand ma lasa, nu as vrea sa abuzez de No Spa, mai ales ca inca nu am ok-ul medicului. 5+ |
Doza maxima de No-Spa e de 4-6 tablete/zi si nu toate crampele trebuie imediat tratate cu medicamente. Oricum ai sa simti ca ai un bolovan in burta in urmatoarele saptamani. Mai bine ia magneziu, doza recomandata este de 360 mg/zi. Ajuta foarte mult.
Mami de Matei Cazimir
Ioana_Pos spune:
Dragi burtici,
Dupa un inceput promitator la aceasta odisee va trebui sa va spun la revedere. Nu am avut noroc sa fiu colega voastra (Laura, DarkB, Elena poate ma mai tin minte).
Multa bafta si bebei frumosi!
Ioana
EDIT: aveti contul comun septoct2013. Parola o au fetele pe PM. Am creat si adresa de e-mail septoct2013@gmail.com cu acceasi parola daca aveti nevoie de ea.
virgo spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Dragi burtici, Dupa un inceput promitator la aceasta odisee va trebui sa va spun la revedere. Nu am avut noroc sa fiu colega voastra (Laura, DarkB, Elena poate ma mai tin minte). Multa bafta si bebei frumosi! Ioana Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! EDIT: aveti contul comun septoct2013. Parola o au fetele pe PM. Am creat si adresa de e-mail septoct2013@gmail.com cu acceasi parola daca aveti nevoie de ea. |
Ioana, ce s-a intamplat ... ?
Mami de Matei Cazimir