Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Mina - pana cand au persistat migrenele la tine? Luai ceva analgezice?
Am niste dureri de imi vine sa
Cat despre cafea, intreb si eu pe dr mea azi,m-as bucura tare sa pot bea si a doua ceasca..insa oare asta nu se va bate cap in cap cu insomniile?

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

buna mamici,mai primiti un samburel de aproape 7 saptamani?.Am fost la eco deja de 2 ori ,s-a vazut si inimioara,vroiam sa va intreb,ce parere aveti despre ecografii?sunt safe?noi facem eco ,acum,la 2 saptamani,pana la 3 luni ,dupa aceea odata la 3 saptam.Nu sunt cam multe?In rest eu ma simt bine,putine greturi,si o usoara pofta de mancare,exact ca la prima sarcina.
Va poop si sa avem sarcini usoare in continuare!
Um 5/01/2013
Dpn 12/10/2013

mamica de Natalia Maria 11 04 2010 si bb2 6+

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Pamy - bine ai venit printre noi si sarcina usoara!
Eu nu am facut niciodata eco asa des (la 2 sapt) insa nu am auzit sa nu fie safe. Daca dr asa recomanda, atunci asa trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_84 spune:

Buna dimineata!

Va multumesc tuturor pentru primirea calduroasa.
La mine este prima sarcina si sunt tare emotionata si speriata de tot ce s-ar putea intampla, mai ales ca prietena mea cea mai buna a pierdut acum cateva luni o sarcina la 8 saptamani pentru ca embrionul se oprise din evolutie.
Imi este foarte teama sa nu fac eu ceva gresit si pana ajung marti la doctor sa imi spuna ca e totul ok stau cu inima stransa.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana Claudia

Mina - pana cand au persistat migrenele la tine? Luai ceva analgezice?
Am niste dureri de imi vine sa
Cat despre cafea, intreb si eu pe dr mea azi,m-as bucura tare sa pot bea si a doua ceasca..insa oare asta nu se va bate cap in cap cu insomniile?

Cand se ingrosa gluma luam paracetamol. Am cerut pareri la mai multi doctori (ginecologi, homeopati, neonatologi, pediatri, etc) si parerea e comuna ca paracetamolul este ok in sarcina.
Da, cafeaua s-ar cam bate cap in cap cu insomnia. Vezi ce-ti recomanda si dr, poate faceti impreuna un plan complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui pamy_ggg

buna mamici,mai primiti un samburel de aproape 7 saptamani?.Am fost la eco deja de 2 ori ,s-a vazut si inimioara,vroiam sa va intreb,ce parere aveti despre ecografii?sunt safe?noi facem eco ,acum,la 2 saptamani,pana la 3 luni ,dupa aceea odata la 3 saptam.Nu sunt cam multe?In rest eu ma simt bine,putine greturi,si o usoara pofta de mancare,exact ca la prima sarcina.
Va poop si sa avem sarcini usoare in continuare!
Um 5/01/2013
Dpn 12/10/2013

mamica de Natalia Maria 11 04 2010 si bb2 6+

pamy

Bine ai venit si sarcina usoara!

Dar de ce asa dese ecografiile, sunt probleme cu sarcina?
N-am auzit sa aiba vreun risc, oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_84 spune:

Multumesc de raspunsuri, m-am mai linistit cu ceaiurile.
Ieri am baut toata ziua apa fierbinte pusa peste jumatate de lamaie in cana, deci un fel de ceai de lamaie homemade .Sper sa ma ajute ca simt ca o sa racesc, prea ma doare in gat si ma doare capul .
Asa as fi baut un ceai negru de nu va spun, dar am zis mai bine sa mai astept putin.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Neata fetelor.

La mine totul e bine. In sfarsit nu mai sangerez deloc iar scurgerea maronie a incetat si ea.

Aseara mi-a servit hubby o faza ca-n filme. Stateam la povesti si la un moment dat am ajuns sa afirm "uite, nu ma impresioneaza cutare lucru". La care el n-are ce face si ma intreaba: "dar pe tine ce te impresioneaza ?". He didn't see it coming, iar ce i-am raspuns l-a scuturat de pe scaun: "Tu !"

Ceva mai tarziu mi-a cerut burtica la pupici. Stiti reclama aia de la Nivea cu barbosul si burtica de 6-7 luni ? A fost copy/paste de acolo !
Ahhh, am adormit aseara si nu am luat vitaminuta. Sa bagam acum compensatoriu.

Cius !

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Buna dimineatza si multumesc pentru urarile de bun venit!

Roxana, si eu am avut cateva migrene in prima sarcina.Au inceput de pe la 6 saptamani pana pe la 14.Pe mine ma tineau cam 2-3 zile si apoi ma simteam un pic mai bine.Dar in permanenta aveam dureri de cap si ameteli.Paracetamolul nu m-a ajutat asa ca nu l-am mai luat.Trebuia sa fiu atenta sa mananc des si putin.Oricum stateam mai toata ziua in pat ca nu reuseam sa ma tin pe picioare.Mi-aduc aminte ca prin saptamana 12 am mers cu sotul la un magazin de mobila.Mi s-a facut atat de rau acolo ca a trebuit sa ma intind pe o saltea si apoi am mers direct acasa. Nici ca am mai iesit.Sper sa-ti treaca cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

va multumesc de primire!
nu sunt probleme,asa urmareste dr meu sarcinile,la prima sarcina tot asa a procedat.Bine eu am incredere in el,astfel nu m-as mai fi dus si a 2 oara,dar am citit un articol,pe net,despre prea multe eco,ca nu ar fi indicate.Nu stiu in ultima perioada,tot timpul se descopera ceva,ba despre vaccinuri,ba despre biberoane(cele din plastic)si tot felul...ca te ia durerea de cap.Ajungi sa nu mai stii ce e bn si ce nu.
si o intrebare tehnica,cum imi apare semnatura,sa nu mai stau mereu sa o editez?

mamica deNatalia Maria 11 04 2010 si bb2 6+

pamy

Mergi la inceput