Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Si astea in zilele bune... in zilele proaste, mai trebuie sa trec pe la gradi sa-l mai las pe Rares.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Unde-mi sunt manierele....
'neata doamnelor

viitoare mamica de hocheist 15+

Mergi la inceput

Inainte eram mai ordonata, calcam toate rufele si le asezam fiecare pe la locul lor. Dar in ultimul timp nu ma simt in stare. Desi ajung pe la 16.15 acasa si sunt singura pana pe la 18.30, nu am chef de nimic, ma trantesc pe canapea si zac acolo pana vin frumosii mei. Alea cred ca sunt singurele ore de liniste ale mele.

Letitia

Mergi la inceput

Neata Rodica!

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Doxy, caaata agitatie Dra sa ai o camera intreaga dressing?! Mi se pare chiar ...EXTRAORDINAR!
Vreau si euuuuu! Eu am 2 dressinguri maaari, in 2 camere diferite, dar tot nu-mi ajung, iar pe sot, il exilez intr-un coltisor. Mereu zice ca am tone de haine iar eu nu contenesc sa mai cumpar altele

Rodica, ma bucur mult ca esti bine!

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Buna dimineata, burtici frumoase!

Flory, stiu, asa e...

Bobitza, la farmacia astae 88 RON mustella vergeturi cu dubla actiune. Pana acum stiu un lucru: ma tine foarte hidratata, desi eu am pielea super uscata de fel.

Fetele, azi am fost la Reg Maria la maternitate, am si semnat contractul. Si am vazut camerele si bebelusii!!!! De-abia astept!!

Happy_Ama 18+
Bebe

Mergi la inceput

Bobitza, crede-ma ca nu e asa de extraordinar la mine. Cred ca dressingul ar trebui facut la intrarea in casa. Ca noi acolo ne lasam hainele, pe balustratda, pe scara. La inceput existau reguli stricte, dar apoi am obosit si m-am relaxat si eu.
Sa vezi ce EXTRAORDINAR e la mine cand in viteza si agitatia pe care v-am descris-o cobor intr-un final jos sa ma imbrac si constat ca mi-am uitat chilotii sus in dormitor (ca lenjeria o tin in comoda din dormitor). Dar eu sunt o optimista din fire, privesc partea plina a paharului. Cat sport dom`le de draga dimineata, ma mentine in forma!

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Neata Happy!

Ce frumooos, acum cred ca stai mult mai linistita in privinta nasterii.
Am vazut si eu la farmacia tei mustela la 88 ron la 150 ml dar parca tot mai bine ies cu bioderma.
Tu te dai cu ea pe tot corpul sau doar pe burtica? Ca daca ma dau pe tot corpul, in max 2 sapt e goala

13 +

Mergi la inceput

Ama nu vorbi de bebelusi ca si mie mi se face un doooor.
Aseara la local au mai venit niste cupluri la masa de alaturi si era si o fetita micuta cred ca avea 1 an si ceva. S-a oprit in dreptul lui Rares si s-au uitat asa de lung unul la altul ca m-am topit. Ei cred ca sesizeaza ca sunt altfel decat noi maturii si cand se descopera se privesc lung, asa ma gandesc...

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Bobitza multa sanatate

viitoare mamica de hocheist 15+

Mergi la inceput