Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
doxy spune:
Chiar Paula, vroiam sa zic si eu (offf memoria asta ) 50 km??? dus -intors? Eu am vreo 16 dus-intors dar sunt suficienti. Eu stiu ca pe la 31-32-33 sapt se poate iesi in concediu, nu? La mine ar veni exact pana la Paste, dar eu am de gand sa vin cat pot...
Bobitza, esti tare draguta, merci! Din pacate am destui colaci, asta e durerea mea din totdeauna, am mainile si picioare slabe si talie ioc. Ca in bancul ala: se duce unul la croitor, croitorul ia masuratorile 90-90-90, unde facem talia???
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia
Letitia
unidanad spune:
Neata fetele !
Pentru ce este mai exact magne b6? Pentru contractii??? Eu una habar nu am . Eu fac morfo pe 20 martie deci mai am destul. Voi cum va mai simtiti??
18+
Dana
doxy spune:
Bobitza, gata am notat, Bioderma (am folosit produse pentru fata de la ei) pentru corp si Tolederm de la Uriage pentru fata. Eu ma plangeam ca am probleme cu tenul de pe fata, sper sa mearga si la mine.
Si poate imi iau si un ulei de argan ca suna tare interesant, merci fetelor! Mama lor de bani si de zgarcenie!
Letitia
olimp spune:
oxana si eu vreau sa prind Sarbatorile Pascala la lucru doar e liber si nu merg la sarvici , apoi...vedem
dana eu ma sint bine , doar ca dimineata ma sufoc si tare bate inima , dar trece
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"
paula_m spune:
Pe mine ma relaxa condusul, erau orele mele singura, doar eu cu gandurile mele. O ora dimineata si o ora dupamasa, dar acum ma enerveaza ca ma strange centura, nu mai am rabdare, si din astea...si mie mi-e teama sa conduc fara centura, nici moarta nu m-as urca la volan fara centura...stiam ca sunt niste centuri speciale de gravida, tb sa caut.
Eu mi-am luat pana la urma crema Mustela, dar nu am luat-o pe aia cu 150 de lei, si am luat pe aia hidratanta cu 50 de lei. Sa vedem daca ma ajuta ca si in prima sarcina.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Delia_Rodica spune:
multumesc Oxana, sunt bine, pe zi ce trece ma simt tot mai voinica
viitoare mamica de hocheist 15+
Delia_Rodica spune:
apropo de Mg si greturi. V-am povestit eu ca asa am patit cu fierul si am cerut sa mi-l schimbe , cu ce iau acuma sunt mai bine. Probabil trebuie schimbata marca, sunt alte concentratii....probabil, nu ma pricep
viitoare mamica de hocheist 15+
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Chiar Paula, vroiam sa zic si eu (offf memoria asta ) 50 km??? dus -intors? Eu am vreo 16 dus-intors dar sunt suficienti. Eu stiu ca pe la 31-32-33 sapt se poate iesi in concediu, nu? La mine ar veni exact pana la Paste, dar eu am de gand sa vin cat pot... Bobitza, esti tare draguta, merci! Din pacate am destui colaci, asta e durerea mea din totdeauna, am mainile si picioare slabe si talie ioc. Ca in bancul ala: se duce unul la croitor, croitorul ia masuratorile 90-90-90, unde facem talia??? Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia Letitia |
Nu creeed . dar bancul e foooooarte tare
13 +
doxy spune:
Apropo de batai de inima si palpitatii, sa va povestesc o dimineata minunata din viata mea...
Ma trezesc pe la 7.00 si fug pe scari la demisol, (m-a pus naiba sa-mi fac dressing ca in reviste, si ca sa nu ma inghesui prin dormitoare cu dulapuri, mi-am facut la demisol o camera intreaga dressig ) deci cum spuneam, fug la demisol, calc rapid camasa pt sot si schimburi pentru Rares la gradi, apoi fug cu hainutele pe scari la etaj, la dormitoare, il trezesc/imbrac/spal (cu cantec), apoi coboram la parter, ii pregatesc rucsacul si il imbrac/incalt (intre timp e gata si sotul) si ii scot pe usa afara. Apoi fug sus la dormitoare, unde fac dus, ma machiez si toate alea si apoi cobor iar patru scari la demisol, in dresssing, unde ma imbrac. Apoi urc la parter, ma incalt si fug la masina, conduc ca nebuna (ca eu is mare zmeu in trafic)pana la birou. Pfffffffff si cand ma asez la birou, imi dau seeama ca ma doare burta, capul, inima sta sa iasa din piept si toate alea. E distractiv, nu?
Letitia